Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Artur Tak z ciekawości zapytam jak to wino mszalne smakuje skoro byłeś ministrantem to wiesz

nie dopuszczali mnie do wina, zawsze nosiłem ampułki z wodą :lol: . A tak serio to całkiem dobre to wino mieli.

Jak startujesz na ministranta, to niech ci dają albe,nie będziesz popierniczał w komży jak w miniówce :lol:

Opublikowano

Adrian, no postarałeś się, cały dzień kropiło a teraz się rozpadało nareszcie!  :rolleyes:  :D

Tomek, nie wspominajmy już o tym lepiej, jest wtorek i wszystko już wróciło do normy  :lol:

Opublikowano

To jednak jakaś nagroda mnie jednak czeka  :lol:

Bo myślałem że moje moce nadzywczajne odeszły gdzieś  B)

jak trunki w temacie, to popijam piwo Fox mocne(jakieś tanie z cpn) i w smaku jak warka strong polecam

coś dzisiaj dzień piwa jakiś bo i ja sobie piję piwko  :)

Opublikowano

nie dopuszczali mnie do wina, zawsze nosiłem ampułki z wodą :lol: . A tak serio to całkiem dobre to wino mieli.

Jak startujesz na ministranta, to niech ci dają albe,nie będziesz popierniczał w komży jak w miniówce :lol:

Ja się nie nadaje na takie stanowisko jeżeli już to na ministra ewentualnie zastepca derektora
Opublikowano

Akurat mi nie rośnie bo trochę za bardzo chciałem zwalczyc pewnego chwasta i uprawa stoi w miejscu, 9 dzień po oprysku i patrzę co się dzieje  :unsure:

Całę szczęście że chwast poszedł spac, a głowna roślina stoi i nie usycha więc powinna ruszyc.

dlatego piję za to żeby ruszyła  :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v