Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam 

Gosiu jeden dla zdrowotności ,a drugi na spokojny sen  :D

Chłopacy z policją trzeba delikatnie jak z kobietą i wszystko będzie git  :rolleyes: ha jeszcze nigdy nie dmuchałam  bo nie pije  :lol:

Opublikowano

Tak Gosiu dopiero niedawno wróciłam z poprawin- 6dań gorących plus obiad- -112 osób.. Lajcik ;)

Opublikowano (edytowane)

pytam się kto rano wstaję do obory to mówią, że ja bo najpoźniej zaczęłam pić i jestem najpewniejsza ahaha  :lol:

a my komunie, 130 osób, też lajcik :D

Edytowane przez Goska93
Opublikowano (edytowane)

Adrian, ty ciągle imprezujesz w weekend to oni wiedzą gdzie i kiedy przyjechać na kontrolę %%  :lol:  :lol:

weekend raz w tygodniu to trzeba korzystac  :P

Zostaw tym zwierzakom teraz żarcie na śniadanie i nikt nie będzie musiał wstac rano  :D

Edytowane przez adrian3005
Opublikowano

To chyba z pięć albo sześć tych komuni co? Ja już pasuje na 130 nikt mnie nie namówi - "sks" już mam jak Artur...zwłaszcza o tej porze ;) pa kochani :)

Opublikowano

Miałem kiedyś 30 koni pod sobą, także świeto czy nie jesc trzeba było dac  :D

pierw o 6 a kolacyja o 21, obiadu to nie pamiętam 

także hodowla ma taki minus, że na wakacje ciężko pojechac i gdzieś z domu na majówkę ciężko się wyrwac  :unsure:

dlatego póki co nie zaczynam żadnej hodowli, pole obrobię i jest czillaut he he :D   :D

Opublikowano

e tam, trzeba umieć zaplanować i mieć rodziców do pomocy chyba, ze rodzice mają imieniny to wtedy nie ma co liczyć.. :lol:  :lol: 

ja problemu nie mam, pracuję i imprezuje, narazie zdrowie pozwala :D:P

Opublikowano (edytowane)

Kris w mojej części nie chce padać :(  :unsure:  Adrian słabo załatwił  :lol: u nas też stoją smerfy przy kościele...

czasami mamy wolne weekendy przecież a jak nie no to zostaje czas w nocy i rano  :D  :P

Edytowane przez Goska93
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v