Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Cześć wszystkim :) laki ja nie widziałam foty...byłam w pracy :( jeszcze raz plissss :D a ja raczej nie proszę więc?
Darek ja też czekam cierpliwie :P
Cześć Krissku co tam porabiałeś?

Opublikowano (edytowane)

Tes miałem małe spiętrzenie prac i jeszcze dodatkowo takie,które nie były przewidziane czyli złośliwość rzeczy martwych. :D;)

LL wstawiłeś zdjęcie?

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano

najlepszy to jest mężczyzna, który ma mięśnie nie od koksu tylko od pracy ;) jak kobieta nie jest idealna to nie może tez wymagać tego od mężczyzny, takie moje zdanie :) a ideałów nie ma ale każdy ma swój ideał drugiej osoby ;):D

Gosia powiem Ci że tak mądrego posta dawno nie czytałem, masz u mnie plusa za to i to dużego  :D

Tes a ja czekam niecierpliwie  :P i to kobiety mają pierwszeństwo  :D więc????

Kris ale jak się tu dzielić trzema dziewczynami? ani to po połowie, ani nijak nie pasuje  :P  :D

Opublikowano (edytowane)

Cześć Tesiu.Tak mi przykro ale swoje zdjęcie wysyłam dla Vip ów ale tak ładnie prosisz to może zrobię wyjątek  :D     Cześć Kriss oczywiście dla odważnych świat należy  :D

Edytowane przez LuckyLuke12345
Opublikowano

Ooooo...dobra, dobra :P vipów mu się zachciało :P...no to dawaj - a jak mnie oszukasz? I ot znajomość przez internet :);)

Opublikowano (edytowane)

no właśnie weris tak zamilkła nam a i Mago się mało udziela  :P

tes nie ufaj nikomu tylko mnie  :lol:

Gosia a co Ty casting jakiś prowadzisz?? bo ja myślałem że jestem na pierwszym miejscu  :P

Edytowane przez darek3
Opublikowano (edytowane)

Nie no ja też nie lubię się dzielić w tej kwestii. :P

Darek nie wiem jak Tes ale ja nawet sobie nie ufam. :D

Gosia wybiera mniejsze zło czyli WLKP. :D

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano

że ja niby obcy??? no wiesz co, ale mi pojechałaś teraz  :P

jak się żona Krissa dowie to będziesz wolała tego obcego, ale on powie że nieee, bo już za późno jest  :P  :lol:

Opublikowano

a gdzie Ci będzie lepiej jak nie w małopolsce  :P nawet nazwa województwa jest trochę podobna  :D czyli wszystko wskazuje na to że to właśnie w małopolsce znajdziesz schronienie  :lol:

Kris ja Gosi nie straszę, ja tylko mówię jak może być a że to się sprawdzi na 200% to ja jestem pewien  :D

Opublikowano (edytowane)

no i już małżonkę w to mieszasz nie wiem po co  :lol:

Darek jesteś w błędzie i to na te Twoje 200% :D Gosia nie musi się ewakuować z WLKP a moja żona nie jest taka straszna i jest tolerancyjna. :D

no 16 województw a ja akurat do małopolski uciekne :D

ja z południowej Wlkp, na samym końcu :D

To prawie moje rodzinne strony. :P

Edytowane przez KRISS75
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v