Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aletes
Opublikowano

Oj Arturo pchosz się w gips normalnie ;)

Hej wszystkim :)

Gość aletes
Opublikowano (edytowane)

Hej- laleczka się wyskacze w dzień...to pewnie już niedługo mąż się zbuntuje i przywiesi kartkę na trampolinie "zakaz" ;)
Hej Krassus...gdzie to byłeś jak cię nie było? A z tym biciem to tylko żart... Chociaż jak znowu usłyszę, że baba bez chłopa...albo o prawach wyborczych... to nie ręczę...

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Cześć wszystkim.

Dawno mnie nie było i na posadę się nie załapałem. :(

Widzę kilka nowych twarzy :P doszło-i fajnie. :D

Weris świetny kawał mimo że druga część mniej mi się podobała. ;)

Ha wiedziałem że Laleczka będzie królować na trampolinie. :D 

Gość aletes
Opublikowano

A to taka kolejność yyyy... ;) ???

Gość aletes
Opublikowano

Lubisz widzę aktywnie spędzać czas...ok :) ja zakupiłam sobie hamak i odpoczywałam pod kwitnącą wisienka- a co.. :D

Opublikowano

Lubisz widzę aktywnie spędzać czas...ok :) ja zakupiłam sobie hamak i odpoczywałam pod kwitnącą wisienka- a co.. :D

Poleżeć można prawie zawsze. Sztuką jest zebrać znajomych w jednym miejscu na kilka dni więc trzeba korzystać.

Gość aletes
Opublikowano (edytowane)

Ta...to fakt :) a byłeś może na dniach Wikinga w Wolinie?Ciekawa impreza ;) w zeszłym roku hasłem były kobiety średniowiecza :D ciekawe co w tym ?

Edytowane przez aletes
Gość aletes
Opublikowano (edytowane)

To dopiero będzie - koniec lipca :)
Ciekawe gdzie reszta towarzystwa? Darka to pewnie opryskiwacz zassał :P

Edytowane przez aletes
Gość aletes
Opublikowano

Jak lubisz średniowieczne klimaty to warto :) ludzie świetnie wczuci w role a ich stroje...no wszystko jest takie jak to wtedy...

Gość aletes
Opublikowano (edytowane)

Taka stojąca woda wydaje mi się strasznie mroczna. strach się bać :P dawać nad Bałtyk...można se stopy pokaleczyć od kamieni albo popływać z meduzami :o
Normalnie same atuty ;)

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Robisz patent żeglarski, wynajmujesz łódź i sobie pływasz. Idealne uspokaja jak i można wypocząć. W każdym porcie inna dziewczyna jeszcze i czego chcieć więcej.

Gość aletes
Opublikowano

Oj..widzę,że każdy ciągnie w swoją mańke...

Gość aletes
Opublikowano (edytowane)

:)

Edytowane przez aletes
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v