Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tes dobrze kombinujesz, idź na posłankę, tam nie musisz nic umieć, nic robić a kasa będzie leciała, nawet zagłosują za Ciebie jak Cię nie będzie a za posiedzenie weźmiesz pieniądze  :lol:

Gość aletes
Opublikowano (edytowane)

Ile to podpisów musimy zebrać? A i jeszcze Krassus by się przydał bo jakaś opozycja wskazana...żeby było ciekawie...

Tomasz zostaniesz prezesem jak ja prezydentem...takie skromne mam aspiracje. :D:P

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Teska podpisy to mały problem ,damy rade uzbierać  :P

Gosia narobić się przy 500+ to było by dużo chętnych ,a do pilnowania było by mniej  :D i z 500 +było by 250--

Opublikowano

Ile to podpisów musimy zebrać? A i jeszcze Krassus by się przydał bo jakaś opozycja wskazana...żeby było ciekawie...

Tomasz zostaniesz prezesem jak ja prezydentem...takie skromne mam aspiracje. :D:P

to ja chce na szefa boru, będe was chronił przed opozycją

Opublikowano (edytowane)

Artur tylko dobre gumy załóż do limuzyny żeby nie pękła znowu, bo Cię wywalą na zbity......... :lol:  :P

Edytowane przez darek3
Opublikowano

Krassus w opozycji :blink:  to skazane na porażkę na samym początku on nikogo nie lubi i nikomu nie ufa :P

a o podpisy sie nie martw elektorat mamy zaklepany ,a jak kto sie wykruszy to Artur problem rozwiaze :Djako prezes zdecydowałem ze jestes przyjety  ;) 

Gosia jak zyc? spokojnie :P

Gość aletes
Opublikowano

Arturo tylko te gumy mają być zawsze nowe i zapasowe też ... a i kierowca taki do trzydziestki ;)

Opublikowano

jak spokojnie to ja nie dołączę do partii ale pomodlę się co by wam poszło jak najlepiej  :lol:  kto na ministra rolnictwa bo aby to mnie ciekawi, bo jemu to by się trzeba przypodobać trochę :lol:  :D

Gość aletes
Opublikowano

Podanie...trzy zdjęcia.... Zadzwonimy :)

Gość aletes
Opublikowano

Ale ja to lubię dużym sprzętem jeżdzić...najlepiej na bliżniakach ;):P

Opublikowano

Planowałem auto zmienic ,a tu takie korzysci kierowce juz mam tylko ,mam pytanko jakie auta zakupi Pani Prezydent na poczatek o gumach nie wspomnę ,tym bardziej ze sekretarke na etacie będe miał :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v