Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Nie mój poziom kultury. :P zawsze się zastanawiałam co to trzeba mieć w głowie aby kogoś oceniać czy krytykować? Zero samokrytyki, empatii- beee ;)
Dziewczyny zakupy dzisiaj były :) 2 pary spodni z dziurami jaśniutkie...a co :D jak szaleć to szaleć- taka przynęta ;)

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Kwestia finansowa ...yyy... :D i jak wy to obgadujecie a?

Opublikowano

Nie mój poziom kultury. :P zawsze się zastanawiałam co to trzeba mieć w głowie aby kogoś oceniać czy krytykować? Zero samokrytyki, empatii- beee ;)

Dziewczyny zakupy dzisiaj były :) 2 pary spodni z dziurami jaśniutkie...a co :D jak szaleć to szaleć- taka przynęta ;)

A co te spodnie zasłaniają albo jak kto woli:co odsłaniają? :D;)

Opublikowano (edytowane)

Troszku przesadzone te spodnie ;) nie wiem czy kiedyś w nich wystąpie :P więc Arturo nie czekaj....

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Artur zależy ile chcesz wydać kasy.
Do 300 zł możesz kupić fajnego tableta,jak coś taniej to możesz pomyśleć o rolkach lub fajnej bransoletce.
Pisze z własnej autopsji :-)
Dziewczynki dziś było fakt piękna pogoda.
Laleczka to się pobawilas :-D

Opublikowano

proponuje tablet nasza ma 7" lenovo kosztował 350zł plus ubezpieczenie czyli coś około 400zł najlepiej w Saturnie i ubezpieczenie mini max czy jakoś tak lub droższe ale to droższe nie obejmuje tego co tańsze taka głupota troszkę.  jakby jej wypadł czy coś zgłaszasz i wysyłają kartę z kasą tylko trzeba kombinować żeby uznali.... poskakałam dziś na trampolinie później pojechaliśmy pryskać buraki :D

Opublikowano

no i sezon na prezenty komunijne   :rolleyes:

kwestia co dziecko lubi ,czyli tablety ,smart-fony idp

idę też  do komunij   :lol: bo teraz ciekawe prezenty za mnie zegarki dawali  :P

Opublikowano

Weris ciekawe :P  ja na komunie dostalem rower Wigry 3 B)  i biblie w obrazkach dla najmlodszych :blink: :D ,ale miło wspominam ,ciekawe jakie maja dzieci podejscie do sakrametu

Artur moje dzieciaki jednak patrzyły na to co jest na topie ,to co chcesz kupić jest bardzo dobrym wyborem ,lecz niedocenionym przez dziecko

Opublikowano

Cześć wszystkim. :D

Piękny słoneczny i pracowity dzień.Dobrze że zrobiło się ciemno bo człowiek by pracował na okrągło. :D

Ha Tomek mnie ubiegł,też dostałem wigry 3,wypatrzyłem go na górze jak był schowany :P

Laleczka i jak wrażenia?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v