Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

następny łasuch, same łasuchy wśród rolników :D hmm jak się zaczną sianokosy to się przypomnę  z tym wykorzystywaniem  :rolleyes:  i zmieniłam zdanie co do lucerny  :lol:

a na razie to możemy powykorzystywać inaczej z laleczką .. B)  :lol:  bo inne chłopaki widzę przestraszeni nic nie piszą  :huh:

Opublikowano

no lubię niestety i to bardzo  :unsure:  a z lucerną to stare czasy, dawno i nie prawda :D

no kolega chciał być wykorzystany .. myślałam że do pracy  :lol:  :lol:

Opublikowano (edytowane)

Gwałt ??? Gdzie? Kto i kogo ? Krasus na pewno Kris żałował nie będzie o to się nie martw damy radę z Gosia i resztą Pań jak się przyłączą :D Miglanc na ciacho można zaprosić wszędzie nie koniecznie do siebie żeby nie ułatwiać odnalezienia :P Matys tak robią Panowie

Edytowane przez Laleczka
Opublikowano

Cześć perełeczki:) żeby coś fajnego złowić- trzeba dobrą przynęte zastosować ;) tylko zawsze ten sam problem na co polować? Na mądrego? Wysportowanego picusia? Czy na chłopaka w spodniach moro?

Opublikowano

Tak Dacia Duster i nie zamieniłabym na inny spełnia moje oczekiwania co do jazdy spalania paliwa i radzi sobie w terenie elegancko ale żeby docenić zalety tego samochodu trzeba w nim usiąść i się przejechać wtedy można coś mówić na temat marki i modelu a jakby ktoś dał mi wypasioną furę to bym sprzedała i kupiła właśnie Dustera pick-up'a.

Opublikowano

Nie wiem czym jeździłaś, ale Toyota Rav4, Suzuki Grand Vitara, Mitsubishi Outlander, Land Rover Freelander Volvo czy to XC60 nie mówiąc o XC90 biję Dacię czy to jakością wykonania czy jazdą. Dacia to niskobudżetowy suv.

Opublikowano

Suzuki ?? badziew Land rover ?? hehehe żartujesz chyba, Volvo ?? kuzyn w teren pojechał i laweta po niego przyjechać musiała. Jakość wykonania jest dobra jazda zadowalająca, ja nie boję się wjechać w  teren wiem że da radę  a jakiś picuś w dołek bał się wjechać Toyotą rav 4 bo się bał że się zawiesi co mnie doprowadziło do płaczu ze śmiechu. myślisz że droga fura ma lepsze podzespoły czy znana bardziej popularna marka czyni Cię lepszym?? znam ludzi którzy narzekają na niektóre marki wymienione przez Ciebie

Opublikowano

W teren to się bierze Defendera, Toyotę Land Cruiser czy Wranglera. Volvo to bardziej bulwarówka. Popularna marka ma bardzo fajne wyposażanie a do tego duże silniki benzynowe czego brakuje w Dacii.

Opublikowano

Mi silnik nie wiadomo jaki jest nie potrzebny ani jakaś droga fura wyposażenie mi odpowiada bo mam za***iste dodatki . Ja nie podnosze swojego ego marką a niektórzy panowie ukrywają małego w spodniach pod dużym samochodem :)

Opublikowano

Jeżeli o mnie chodzi to stać mnie i na suzuki i na volvo ale po co ?? Ja kupuje nowe auta jeżdżę kilka lat i wymieniam na nowe wiec problemu z tym nie mam a kształt niektórych aut mi nie odpowiada

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v