Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

LL mam owczara :) jest typowo obronny sierść średniej długości i jedno uszko zazwyczaj klapnięte niby wada ale swój urok ma :) zazwyczaj siedzi w klatce puszczany przed jedzeniem na troszkę ale z komendami ciężko aczkolwiek jak do klatki się woła to idzie łapkę da i uszko do drapania :)

Tomciu zazdrosny o mnie ?? :blink:  :wub: 

Opublikowano

romanse kwitną, gdzie jest Darek? :lol:  :rolleyes:  pięknie, człowiek zalatany i zarobiony pod nie powiem pod co to już go skreślą z wątku  :(  :unsure:  

Opublikowano

Lucky może po 20 będziemy tu siedzieć :D laptopy na kolanach, na tarasie przy grilu albo przy zbożu na przyczepie lub owijając baloty  :lol:  :lol:  :lol:   :rolleyes:

Opublikowano

przepraszam bardzo, odkładam ją na noc bo ciężko się przytulic do zimnego trzonka...  :lol:  :lol:

Tomek, smsa łatwiej napisać niż post na wątku na laptopie :D 

Opublikowano (edytowane)

Odkładasz ale cały czas przy łóżku leży w razie potrzeby  :D Racja Tomasz ja jak coś piszę w tel. i czasami jak chcę wystukać literkię to mi  cały alfabet wyskoczy :D

Edytowane przez LuckyLuke12345
Opublikowano

w nocy jej nie potrzebuję :D

no tak większe literki ale laptop wielki a tel mały :P i nie chce żadnych smartonów bo do kieszeni sie nie mieszczą i dotykowe to strach brac do ciągnika :P  :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v