Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hejka:)
Ja właśnie wypucowałam kuchnię i jest git ;) tylko ciekawe na jak długo? Kiedyś smażyłam śliwki i nie wiem jak to mi się udało, ale zrobił się istny gejzer:) nawet sufit oberwał- a wszystko przed malowaniem trzeba było myć i skrobać ;):D zawsze jak robię generalkę w kuchni to mi się przypomina :)
A wy co porabialiście?
Wiesz Tomasz po drugiej stronie też jest wolne miejsce- ale chłopaki ile pozytywnych stron...opłyniemy cały świat..:D :d :P

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Ja rano w pracy póżniej koszenie trawników a wieczorkiem wyjazd do Poznania ,dzien na wariata :P ,

co do gotowania to moja rada z praktyki ,Nie gotowac fasolki w słoikach dłuzej niz 6 godz potem wybucha :P :P :P  ,tak zrobiła moja mama ,wstawiła aby sie sloiki pozamykały i zasneła ,no cóz w kuchni sufit do malowania a okap nad kuchenka byl na podlodze ,oj miało to siłę :lol:  pisze zartem ale i ku przestrodze ;)

Opublikowano

Hejka no Teska przypomniałaś mi o rogalach jak chciałam szybko zrobić i nie odpowietrzyłam sheikera i zrobił bum ,sufit w drożdżach to jeszcze ok, ale córka całe włosy miała w rozczynie to załamka weś to zmyj . a to wszystko przez pośpiech.

Opublikowano

[quote
Galera o mocy 2KM :D:P

Oj słabo :( trzeba kogoś jeszcze zwerbować :D a na przyjemności?- też jest czas i pora ;)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v