Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

aaa to dlatego u mnie dziki szkody na razie nie robią bo do wielkopolski się przeniosły  :D

Laleczka cóż za prezent jej podarujesz? Miała specjalne życzenia co do prezentu? 

Opublikowano

Kris - jak już- to ja bym ciebie przywiązała :):P :p

Còż to za prezent?

Opublikowano

No i to jest pozytywne przywiązanie się  Krisa  :wacko:   , a on później na pole aby dziki odstraszać  :o  a ja Ci placek chciała upiec no wiesz .

ja też mam urodziny co dostane  :lol:

Opublikowano (edytowane)

Oj Tes obracasz kota ogonem :D

No i to jest pozytywne przywiązanie się  Krisa  :wacko:   , a on później na pole aby dziki odstraszać  :o  a ja Ci placek chciała upiec no wiesz .

ja też mam urodziny co dostane  :lol:

Ale ja nie mam nic przeciwko żebyś mi coś upiekła :D Jak chcesz możesz się również przywiązać do mnie :P

Co byś chciała ode mnie na urodziny?

Laleczka coś mi się wydaje że cieszysz się z prezentu bardziej niż córka :P

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano

Darku dzika  :rolleyes: a będzie wyglądał jak dziś rano w tv pokazywali  - jak  dalmatyńczyk .

Kris no do Ciebie przywiązać się ,no no ciekawa propozycja  ;) ale zależy co dasz mi na urodziny  :lol:

Opublikowano

Weris spytam po raz drugi :co byś chciała?,

Laleczka tylko żeby nie było: maaamooo głodna jestem!Ciii nie teraz-mama sobie skacze ;):D

Darek Ty żywego chcesz jej podrzucić?Myślałem  że na tacy,pieczony :P

Opublikowano

Hej ludki:) co tam działacie?
Kriss ależ niczego nie odwracam:p żonie powiesz, że się długo opierałeś, ale Weris plackiem cię zdekoncentrowała... I tak zostaniesz usprawiedliwiony ;) Teraz problem do czego cię przycumować?

Opublikowano

Hej Maguś :) a tak się droczymy -jak to zwykle- Tomasza nam wcięło. :( pewnie też pola pilnuje ;) albo żony-na tym polu aby mu jej dziki dzik nie poderwał ;):):o

Opublikowano

Witam  :)

Mago gdzie się zgubiłaś ,nie mów że krety pilnujesz  :rolleyes:

Kris skąd wiedziałeś że sarenkę chciałam  ;) bo rano przyszła pod płot  :D

O zapracowany Tomcio zawitał do naszego grona  ;)

Opublikowano

Luki w dzień stoję nad nimi i je pilnuje,a w nocy wychodzą i okrę mi robią na ogrodzie,ale mam na nie sposób :-D
Werisko krety to pikuś,widzisz tomek miał u mnie pracować i oprócz kretow teściowa musze pilnować no i nie wiem co gorsze ;-)
Sarenki są fajne,u mnie rok temu jedna zawitała z chora noga i do dziś jest :-)

Opublikowano

Tomcio czy ty zwariował?
Jeszcze mi ta cholera ma być tu na noc..wole juz aby krety sobie imprezę robiły bez jej zaproszenia:-D
A właśnie.. Właśnie..
Ja na ciebie czekam i czekam a Ty nic nie chcesz do mnie przyjechać:-(
Musze poszukać innego ochroniarza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v