Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Laleczko -a gdzie byłaś a? Tylko mi nie mów, że u teściowej ;):):P
Tylko te rybki -to przeważnie drapieżniki. :P ale co za satysfakcja..jak już taki okaz złapiesz ;)

Edytowane przez aletes
Opublikowano

ale bez % co to za ekipa? U brata budowlańcy czekali na beton na stropy, to już kwiatki zbierali :D . Tylko "dachowcy" nie pili, a odziwo zrobili b.dobrze. Ja to mógł bym zostać budowlańcem :lol:

Opublikowano

Witam  :)

O widzę że koleżanka Tes się pojawiła i to z jakim oczkiem  :P  :D ziemniaki posadzone to teraz relaks, chyba że dziki musisz odstraszać  ;)  :D

Co do budowlańców to teraz mało którzy szukają  % teraz raczej są budowy bezalkoholowe  :D

Opublikowano

hejka :) dokładnie ja nie toleruję jak pracownik siedzi piwko pije i nie robi tego co powinien pić może po pracy a nie w trakcie w tej kwestii jestem konsekwentna ... dobrze że robota była wewnątrz więc ta zlewa nas nie złapała :D

Opublikowano

Dzikie dziki odstraszają nowe akumulatory :P a nie ja- ja sobie "Pod słońcem Toskanii" oglądam :) a co do picia no còż - ja tam bym piwko kupiła w upalne popołudnie... wszystko dla ludzi tylko z umiarem ;)

Opublikowano

Laleczka dokładnie, grunt to konsekwentność, owszem piwo sobie mogą wypić, ale zwykle na piwie się nie kończy  :D

Tes ja nie wiem co Ty masz za dziki, bo u mnie to nic na nie nie działa, może się zamienimy?  :lol:  :P

I jeszcze jedno, to oczko było ładniejsze od tego tatuażu   :P  :P

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich .Ale dziś miałem piękną pogodę prawie jak w wakacje B) Co do piwka to ja popieram Aletes w 100% każdy z nas jest chrześcijaninem i o ludzi powinien dbać :P

Edytowane przez LuckyLuke12345
Opublikowano

Dzikie dziki odstraszają nowe akumulatory tongue.png a nie ja- ja sobie "Pod słońcem Toskanii" oglądam smile.png a co do picia no còż - ja tam bym piwko kupiła w upalne popołudnie... wszystko dla ludzi tylko z umiarem wink.png

fajny film? 

Opublikowano (edytowane)

Hejka wszystkim. :D

dawno mnie tu nie było ale pilnowałem pola bo wszystkie sarny i dziki się zleciały na rarytasy :P pewnie te od Tes również ;)

Picie piciem a później sikanie po kątach :D ;[

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano

Picie piciem ale według mnie najpierw praca później przyjemności po zakończeniu nawet flachy dobrej bym nie pożałowała ale nie w trakcie gdzie taki podchmielony osobnik może sobie lub komuś zrobić coś i w pewnym sensie i ja bym poniosła za to odpowiedzialność bo pozwoliłam na % . Po pracy każdemu się należy :D

Opublikowano

Kriss przeciesz ta fuszka miała być dla mnie:-)

No cóż jest takie powiedzenie:kazał pan musiał sam ;):D Nie mogłem się Ciebie doczekać a zwierzyna zwąchała okazję.

Opublikowano

Witam wszystkich  :)

Halo halo żyjecie  ;)

Krisku ale to są ładne zwierzątka . :D troszkę się pogubiły i zabłąkały  :lol: albo Ciebie bardzo lubią .

Opublikowano (edytowane)

Kris to już pomysł masz- jak zatrzymać kobitkę na wsi- uwiązać na polu i niech dziki straszy... :P żart:) ale powiem szczerze, że jest tego badziewia... Turyści rozpieszczają, a dziki mądre - idą gdzie dają jeść... do ludzi... Tylko potem dramat :( ewolucja?

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Cześć kochane. :D

Weris ja nie twierdzę że są brzydkie,tylko dlaczego się uwzięły na moje pole ;[

Tes a chciałabyś tak być przywiązana ;):D do mnie to jeszcze bym zrozumał ;) ale tak nie miałbym sumienia :D

Opublikowano (edytowane)

Oj tam, oj tam... Pozytywne przywiązanie nie jest złe :P Weris a ty co myślisz?
Reszta towarzystwa to chyba jeszcze pola pilnuje :D:o

Edytowane przez aletes
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v