Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Krassus jak sie postarzejesz to spokorniejesz ,,nie jedna 20tke mógłbym mieć   tylko po co? Dojrzały facet nie szuka rozrywki tylko stabilizacji , a tobie z rozumem małolata dużo do tego brakuje

Opublikowano (edytowane)

Czyli żona, dzieci i kredyt na 30 lat to stabilizacja i recepta na szczęście? Czy 40 latek mający pozycję zawodową, pieniądze i 26 letnią dziewczynę może być mniej szczęśliwy od 40 latka z żoną i 3 dzieci. Mogę Ci pokazać mężczyzn którzy w wieku 40 lat żałują, że chcieli stabilizacji bo albo teraz wieje nudą w ich życiu albo są po rozwodzie, z alimentami na karku. Oczywiście są też i szczęśliwi którzy mają i rodziny. Tylko wy już wydaliście wyrok, że skoro nie ma rodziny w tym wieku to może być jeszcze dzieciakiem i jest na pewno nieszczęśliwy.

Czy ja młody jestem? Moi znajomi już mają rodziny albo zakładają. A ja żyję sobie bez "stabilizacji" jak przystało na dojrzałych panów i mi z tym jest dobrze.

Edytowane przez Krassus
Opublikowano

hmm recepty sa rózne nie popadajmy  w skrajności,napisalem wcześniej o zasobności portfela i co? sam teraz to zauważasz w swojej wypowiedzi,,ale do rzeczy ja nie wydaję zadnych wyroków tylko  opinie swoją na podstawie Twoich wypowiedzi ,robisz jak uważasz ,tylko przyjdzie czas kiedy sie wreszcie zatrzymasz i powiesz ,,nic nie zostawię po sobie dobrego ,na sukces w małżeństwie czy w związku trzeba pracowac przez cale zycie i nuda sie nie wkradnie ale trzeba tego chcieć,pielęgnować ,to dotyczy obojga

Piszesz dużo w tematach politycznych polecam Tobie dokument "Smoleński lot "obejrzyj jak zony prywatnie opowiadaja o swoich mężach zwaszcza jedna która mówi "nie chce byc wdową narodową "to mnie urzekło   ,to jest to o czym piszemy młiosc ponad wszystko ,majętność status społeczny , taka normalna i prawdziwa

Opublikowano

Witaj Mago .A cóż to za nagroda się szykuje ?Pobyt w Hotelu  Gołębiewski   :D

Jak chcesz luki, ja bym nie rezygnować bo nagroda fajna jest...:$

Nagroda:zdjęcie Mago w stroju....... ;)

Opublikowano

Haa wyobraźnia Wam zagrała co :D

Maguś słońce Ty wybierzesz sobie sama strój.

LL to nie ja funduję tą nagrodę i nią nie jestem :D

Laleczka i Ty też :blink: ciekawe co by powiedział mąż gdyby zobaczył jak oglądasz mnie w tych stringach :D

A na koniec tak dla wyjaśnienia...ja nie noszę stringów !!! :P:D

Opublikowano

Krisku :) tak ja też bo jestem mega ciekawa stringi nie problem kupić można widziałam takie słoniki fajne  :D  heh mąż nic by nie powiedział, a może mi by się stringi spodobały i powiedziałabym że ma sobie takie kupić lub ja mu kupię :P W łóżku nie zawsze musi wiać nudą B)  a co do noszenia stringów to byłby "Twój pierwszy raz" :D

Opublikowano

Z tymi stringami to nie jest taka głupia sprawa . Kiedyś znajomy po pijaku i przegranym zakładzie biegał właśnie tak skromnie ubrany po plaży. I odziwo całkiem dobrze na tym wyszedł.

Opublikowano

Krissku przecież wcale nie musisz mieć stringów jak tak Tobie będą przeszkadzać..
Tomcio widzę ze zna się na rzeczy wiec będzie Wam raźniej :-D
Dziewczynki trzeba sobie umilić jakoś życie a nie tylko praca dom i zakupy :-D
U was też powódź jest?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v