Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Witam.Ale się rozpisaliście. :D

Kris   żony rozrzutne ależ skąd  :lol:

No nie które potrafią być nawet bardzo rozrzutne :P

20 letnia dziewczyna zawsze będzie bardziej lepsza od 35 letniej żony.

Z całym szacunkiem do Ciebie ale koleżanki i koledzy mają rację.

Taka jest kolej rzeczy:35 letnia żona też miała 20 lat to nie znaczy że teraz jest gorsza.

Proponuję przeczytaj sobie tekst przysięgi małżeńskiej ;) ona do czegoś według mnie zobowiązuje.

Cześć Laleczka ubiegłaś mnie. :D

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano

hehe Krisku ja szybka jestem :) kiedyś lubiłam wydawać teraz wolę oszczędzać :P odkąd jest dziecko skąpiec się ze mnie zrobił :P wolę Córci kupić a już na urodziny listę prezentów zrobiła :D niektóre cenowo załamują :blink:

Opublikowano

z jedną zabawką ją uświadomiłam bo ja bym wydała 700zł a bawiłaby się dwa może trzy dni :) na szczęście zrozumiała ale co do pozostałych to jednak i ja się skuszę i kupię jej bo zasługuje poza tym obiecywałam od roku teraz jest opcja kupić wszystko w komplecie i do tego trampolina :D

Opublikowano

Ale temat był i jest o wyglądzie a nie o osobowości. Wrzucam ładne, apetyczne 20-latki i zmieniacie temat, że 35-latka lepsza bo nie kopnie w tyłek jak pieniądze się skończą.

Opublikowano (edytowane)

To się zmienia na kolejne 20-latki. Pamiętaj, że panowie dbający o siebie o wiele wolniej starzeją się od kobiet i widok 40 latka z 20 latką jest o wiele częstszy niż 40 latki z 20 latkiem.

Edytowane przez Krassus
Opublikowano

Dbanie dbaniem ale zazwyczaj "sprzęt" w tym wieku już nie wyrabia i trzeba się wspomagać a to już nie jest naturalne tylko sztuczne jak dla mnie a tacy lalusiowie z małolatami budzą we mnie śmiech i odrazę bo tacy zazwyczaj chcą podnieść swoje morale autem lub panienką

Opublikowano

Dbający a samotny starszy desperacko poszukujący szczęścia i kij wie czego tam gdzie nie trzeba to różnica

Poderwanie 20-latki przez 40-latka to desperacja w szukaniu szczęścia. A co nie jest desperacją?

Opublikowano

Weris mistrz :) zaraz zaraz Weris to Ty jesteś facet ?? bo popatrz cały czas myślałam że dziewczyną jesteś :ph34r:

A to co napisał Sławek było bezczelne wobec kobiety i to szczyt prostactwa

Krasus dopóki możesz to i owo ciesz się później nawet uroda adonisa nie pomoże

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v