Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krassus po kilku latach małzenstwa nie zwracasz uwagi na zmarszczki i inne nazwę to ubytki ,sami w tym wieku już mamy minusy ,chyba ze nadrabiamy portfelem zasobnym oczywiście ,tylko to juz nie jest miłośc tylko transakcja wiązana i ciekawe czy ta dwudziestka choć młoda zastąpi Ci tą kochająca zone jak ci się kasa skończy

z szacunkiem u Ciebie kiepsko kolego

Opublikowano

No na pewno się nie doczekasz odpowiedzi, bo próbuje poskładać w całość to co napisał. :D

Ale co tam padało u Was bo ja miałam dość ładną pogodę  ;)

Opublikowano

u mnie padać nie padało dzisiaj, ale tak dolało przez poprzednie dni, że w pole wejść się nie da a co dopiero wjechać, także przymusowa przerwa w pracy w polu jest, czas pomyśleć o złożeniu wniosku na dopłaty  :D

Opublikowano

no ja nie narzekam, ale najlepiej gdyby tak z umiarem co jakiś czas padało a nie raz leje tydzień a potem susza przez dwa miesiące, ale to już nie nasza w tym głowa  ;)

LL mogę już złożyć bo ku mojemu zdziwieniu kasa przyszła  :D

artur no racja, niby pada, mokro jest ale wystarczy dzień pogody i już się kurzy, woda gdzieś ucieka i tyle....

Opublikowano

Krassusku ty to masz łeb na karku ;) ale są faceci jeszcze sprytniejsi..."to" drugie trzymają w domu w formie matki, żony, kalkulatora, sprzątaczki...a "to" pierwsze...no cóż... Oj i tak jest- było i będzie :( ale to temat rzeka -bo kobiety też potrafią dokazać- lepiej unikać takich ludzi...pozd. :P

Opublikowano

każdy ma inne priorytety niektórzy szukają żony na dobre i na złe a inni panienki na chwile a później "żegnaj mała" bo jest nowszy model z dwoma lewymi rękami do czegokolwiek, a jak skończy się szpan z kasą, furą lub mężczyzna nie spełni łóżkowych oczekiwań to taka panna sama kopnie w d.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v