Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

hehe ja dziś byłam na boomie zakupowym i nic sobie nie kupiłam tak dla odmiany :D Córa zrobiła sobie zakup :P a w drodze powrotnej stałam pół godz w korku aż się boję pomyśleć co będzie jak za tydzień będę musiała pojechać na tygodniu :ph34r:

Opublikowano (edytowane)

a sponsora nie miałas na  zakupach? :P

Mąż cierpliwie znosił moje niezdecydowanie do momentu aż sam chciał decydować za mnie  :) Jakoś nic nie przypadło mi do gustu :D

Edytowane przez Laleczka
Opublikowano

Krisku mąż jak na faceta potrafi wybrać i czasem dostaję oryginalne przydatne prezenty :) kwiatów i słodyczy nie lubię :D Tomciu moja Córa dziś chciała buty za 2 stówy. :D zwyczajnie dziś nie był mój dzień zakupowy :P

Opublikowano

No koledzy kawalerowie jak z taką muzyką pójdziecie przez życie to dość  że bogaci będziecie to i małe przedszkole utworzycie . :P

No mężowie powinni karty złote dać żoną aby mogły na zakupy wyruszyć , :D

Opublikowano

Hej Wam  :)

Macie się podobać? :P
Hahaha dobre :D

Tes podobno kobieta jest wizytówką mężczyzny, więc jak się nie  będziecie podobać facetowi to Was zmieni na inną, lepszą wizytówkę  :P  :lol:

Tatuaż Twój? 

Opublikowano

weris ja tam się nie znam, tak słyszałem, że to tak działa, także dla pewności postarajcie się spodobać waszym Panom, żeby później niespodzianki nie było  ;)  :D

Opublikowano

gorzej jak mąż stwierdzi że mimo iż żona dba o siebie to jednak mało bo ma zmarszczkę tu lub tam i cellulit a kochanka przecież jędrna i z silikonami i botoksem na ustach ... a mężowie nie mają być wizytówką żon ?? Żona zadbana a mąż z zarostem i w pomiętej koszuli ?? to działa w obie strony skoro jedno dba to i drugie przynajmniej u mnie tak jest staram się dbać o siebie dziecko i o męża 

Opublikowano

Laleczka oj tam zaraz kochanki mieszasz w to  :D  :P

z zarostem to nie trafiłaś bo niektóre kobiety lubią facetów z zarostem, także to nie jest oznaka zaniedbania  :P

ale co do reszty to masz rację, facet też powinien o siebie dbać, żeby się podobał kobiecie/tą  :P  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v