Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Werisko sierść, sierść a nie futro..no chyba ze ma coś pod siercia :-D
No to para poszła spać.
Co tam tomeczku porabiasz? :-P
Albo wiecie co,posuncie się,idziemy do was!:-D
Będzie cieplej.
Jak to mówią,w kupie siła ;-)

Edytowane przez MagoKJ
Opublikowano

Daro jeszcze z tydzień w tej oborze i sama zapuszcze korzenie ;) a ty co porabiasz?

To dziewczyno, rzuć to w cholere, wyjdź do ludzi  ;)  

a tak poważnie to dużo Ci jeszcze zostało do przebrania?

a ja się już na szczęście wyleczyłem z ziemniaków    i mam spokój  :P jak dla mnie nie ma gorszej pracy niż przebieranie ziemniaków  :P

weris a może to przez nas zawału dostałaś?  :D

znowu wczoraj częstowaliście piwkiem a mnie nie było  :P zostawiliście coś dla mnie?  :D

Opublikowano

Witam  :)

Teska ,Darek ma racje do ludzi musisz wyjść ,a może Darek zabierz Ją  i idźcie Razem  :lol:

Zawał nie przez Was ,przecież Wy jesteście aniołami  :D

No nikogo tu nie ma ciekawe co porabiają   :rolleyes:

Opublikowano

jak mam zabrać tes skoro jej te "kundelki" nie odstępują ani na krok  :lol: a mnie jeszcze życie miłe  :P

wszyscy zapracowani albo leczą kaca po waszym wczorajszym piwku  :P

Opublikowano

Hej wam :)
Darek spoko jeszcze ok 4t.sama nie jestem :) moje pieski to straszne zazdrośniki ale zawsze można zamknąć w kojcu...uuuu.... I co teraz? Beret doleciał? :P

Opublikowano

Tes ile jeszcze ???????  :blink: łoo dziewczyno, nie zazdroszczę 

mówisz że zamkniesz pieski? a to nie jest jakiś podstęp? pewnie je zamkniesz a jak tylko wejdę za bramę to je wypuścisz  :P chcesz mnie sprawdzić jak szybko biegam pewnie  :lol:

a beretu jak nie było tak nie ma, a mówiłem z wiatrem rzucaj a nie pod wiatr  :P

Laleczka teraz to się pewnie czujesz jak nowo narodzona  :D

Opublikowano

mówisz Tomek że będzie aż tak źle? hmm jakieś pierwsze 100 metrów to zasuwam nie źle, ale później to już trochę gorzej mi idzie  :lol: ciekawe ile te pieski są w stanie przebiec za mną? Jak myślicie, więcej jak 100 metrów?  :lol:

Laleczka a jak się nam tu rozmowa przeciągnie to nici z Twoich przymiarek do spania  :P

Opublikowano

Witajcie wszyscy. :D

Mago ja mam futerko nie sierść.Nie pamiętasz?To coś takie miłe w dotyku. ;)

Laleczka po kąpieli ja za chwilę wskoczę w głębie mojej wanny.

Tes to te ziemniaki do sadzenia czy jak?Dobrze doczytałem 4 tony :blink: Toż to chyba dla całej armii. :P

Darek ale poćwicz bieg z przeszkodami bo u Tes wysokie płoty ;)

Opublikowano

Laleczka pochwal sie gdzie taki wyjazd że nocki z nami nie zarwiesz ?

Kriss tylko pamietaj wody lej po kostki ,bo pływać nie umiesz :lol:

Gosia spoko ,Darek za szklarza robi wiec interes mu sie kreci :P

Opublikowano

wiecie co, dzięki za taki trening  :P jak będę miał odrobinę szczęścia to zostanę tylko pogryziony przez psy ale przy gorszym scenariuszu to zostanę pożarty  :lol: także ja podziękuję za te mistrzostwa  :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v