MagoKJ Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dobranoc chomiczku :-) Weriska ale z ta wiedza nam się milej żyje,weselej no ;-)
weris Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jak tak to spoko ,to wiedz dołączę do Kriska aby jego futerko mnie ogrzało Dobranoc wszystkim .
MagoKJ Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Werisko sierść, sierść a nie futro..no chyba ze ma coś pod siercia :-D No to para poszła spać.Co tam tomeczku porabiasz? :-PAlbo wiecie co,posuncie się,idziemy do was!:-D Będzie cieplej.Jak to mówią,w kupie siła ;-) Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez MagoKJ
darek3 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Daro jeszcze z tydzień w tej oborze i sama zapuszcze korzenie a ty co porabiasz? To dziewczyno, rzuć to w cholere, wyjdź do ludzi a tak poważnie to dużo Ci jeszcze zostało do przebrania? a ja się już na szczęście wyleczyłem z ziemniaków i mam spokój jak dla mnie nie ma gorszej pracy niż przebieranie ziemniaków weris a może to przez nas zawału dostałaś? znowu wczoraj częstowaliście piwkiem a mnie nie było zostawiliście coś dla mnie?
weris Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Witam Teska ,Darek ma racje do ludzi musisz wyjść ,a może Darek zabierz Ją i idźcie Razem :lol: Zawał nie przez Was ,przecież Wy jesteście aniołami No nikogo tu nie ma ciekawe co porabiają :rolleyes:
darek3 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 jak mam zabrać tes skoro jej te "kundelki" nie odstępują ani na krok :lol: a mnie jeszcze życie miłe wszyscy zapracowani albo leczą kaca po waszym wczorajszym piwku
Laleczka Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dobry melduję się po odprężającej kąpieli
Gość aletes Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Hej wam Darek spoko jeszcze ok 4t.sama nie jestem moje pieski to straszne zazdrośniki ale zawsze można zamknąć w kojcu...uuuu.... I co teraz? Beret doleciał?
Tomasz78 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Witajcie Teska współczuje ,Ty masz cierpliwość do tych pyrek Laleczka po kapieli ,jak to zachęcajaco zabrzmiało .,mam nadzieje ze spac nie idziesz
darek3 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Tes ile jeszcze ??????? :blink: łoo dziewczyno, nie zazdroszczę mówisz że zamkniesz pieski? a to nie jest jakiś podstęp? pewnie je zamkniesz a jak tylko wejdę za bramę to je wypuścisz chcesz mnie sprawdzić jak szybko biegam pewnie :lol: a beretu jak nie było tak nie ma, a mówiłem z wiatrem rzucaj a nie pod wiatr Laleczka teraz to się pewnie czujesz jak nowo narodzona
Tomasz78 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zasneła po takim relaksie Darek sugerowal bym poćwiczyć troche to bieganie kondycje poprawić ,ewentualnie mieć cos w formie kiełbasy ,aby spowolnic pogoń za Tobą :lol:
Laleczka Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Tomciu jeszcze nie idę ale się przymierzam jakieś dwie godz to potrwa Dareczku rewelacyjnie się czuję
darek3 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 mówisz Tomek że będzie aż tak źle? hmm jakieś pierwsze 100 metrów to zasuwam nie źle, ale później to już trochę gorzej mi idzie :lol: ciekawe ile te pieski są w stanie przebiec za mną? Jak myślicie, więcej jak 100 metrów? :lol: Laleczka a jak się nam tu rozmowa przeciągnie to nici z Twoich przymiarek do spania
Tomasz78 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 To super ze nie zasypiasz pewnie za chwile reszta ekipy dołaczy i posiedzimy do rana
Laleczka Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 do rana marne szanse u mnie bo jutro wyjazd
KRISS75 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Witajcie wszyscy. Mago ja mam futerko nie sierść.Nie pamiętasz?To coś takie miłe w dotyku. Laleczka po kąpieli ja za chwilę wskoczę w głębie mojej wanny. Tes to te ziemniaki do sadzenia czy jak?Dobrze doczytałem 4 tony :blink: Toż to chyba dla całej armii. Darek ale poćwicz bieg z przeszkodami bo u Tes wysokie płoty
Goska93 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dobry wieczór:D Darek, znowu okna będziesz naprawial? psy straszyl? Aletes ty jeszcze w pyrach siedzisz?
Tomasz78 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Laleczka pochwal sie gdzie taki wyjazd że nocki z nami nie zarwiesz ? Kriss tylko pamietaj wody lej po kostki ,bo pływać nie umiesz :lol: Gosia spoko ,Darek za szklarza robi wiec interes mu sie kreci
darek3 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 a bo Wy to najpierw mówicie żeby Was odwiedzić a potem psami szczujecie a na okna już będę uważał :lol: Kriss dzięki za radę,
Goska93 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 my po prostu sprawdzamy kondycję :rolleyes:
darek3 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 wiecie co, dzięki za taki trening jak będę miał odrobinę szczęścia to zostanę tylko pogryziony przez psy ale przy gorszym scenariuszu to zostanę pożarty :lol: także ja podziękuję za te mistrzostwa
KRISS75 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Cześć Gosiu. Sprawdzają kondycję a później co nie zakwalifikował się do drugiej rundy Tomek za późno przeczytałem.Żona mnie musiała ratować.
Rekomendowane odpowiedzi
Prasa Ursus z 543 a
pryzma kukurydzy