darek3 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 a przydała by się, przydała trzeba by rekrutacje zrobić na żonę/księgową dwa w jednym by było, bo teraz to muszę jeszcze księgowej płacić za prowadzenie papierów, tylko chyba żona będzie bardziej kosztowna w utrzymaniu :lol:
Gość aletes Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zależy jaki jesteś.... wypłacalny
weris Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 No no ja nic nie dostaje ,taka wyższa cena ale dobry pomysł wystawie rachunek ciekawe co z tego będzie Dobre Teska
Gość aletes Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Weris spytaj czy woli netto czy brutto? A może w naturze?
darek3 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 dotąd nie miałem problemu z płynnością finansową, ale żona może to zmienić czasem a jak będę nie wypłacalny to komornik mi żonę zabierze? :lol:
artur125 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 widze wszyscy kochają papierki Ja sobie robie zawsze w niedziele po obiedzie, w tą będe robił vat i troche pitów, Także prosze w niedziele nie poruszać drażliwych tematów
KRISS75 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kris a marzy mi się masaż ale czy się doczekam może księgowa potrzebna :lol: Darek chcesz upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Jeszcze będziesz miał obiadki itp. Weris a zapłata w naturze wchodzi w grę? ;)Ja masuję Ty wypełniasz papierki Ha Tes mnie ubiegła.
weris Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Artur niedzielna praca się nie opłaca Kris a dużo masz papierków :lol: Darek szukaj żona nie zastąpiona jest :lol:
Gość aletes Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kriss ale mi chodziło o pracę w polu_ a nie masaże_ ja tak rozumiem "praca w naturze"- chociaż twoja wersja pewnie by się okazała bardziej przyjemna Arturku ja to cię podziwiam i w ogòle te osoby co same wszystkiego pilnują - jednak nie lepiej to zlecić?
Tomasz78 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 oj tu sie dzieje Kriss podsunąłeś mi pomysł Czy jest tu jakaś chętna pani co mnie do pracy przyjmie?
Tomasz78 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Super bałem sie ze nikt mnie nie chce ,to od kiedy zaczynam?
Gość aletes Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ha.... Tomaszu... Za podstawe- minus 80% ok?
weris Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A Tomasz a co oferujesz to może się zastanowię :lol:
Tomasz78 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 łał :blink: to mam wzięcie nie rozpieszczajcie mnie tak bo zacznę przebierać w ofertach :lol:
Gość aletes Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Tomka raczej na praktykanta nie weźmiesz ale liczy się doświadczenie i kreatywność.
KRISS75 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kris a dużo masz papierków :lol: Jest ich tyle że starczy na masaż od stóp do głowy. Dzięki Tes,teraz rozumiem ale fajnie wyszło. Tomek a jakieś predyspozycje?
darek3 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) dzisiaj doświadczenie jest na pierwszym miejscu, bez niego nikt Cię do pracy nie przyjmie Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez darek3
Tomasz78 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kriss najpierw zbieram propozycje A doświadczenie mam ze hoho
artur125 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Arturku ja to cię podziwiam i w ogòle te osoby co same wszystkiego pilnują - jednak nie lepiej to zlecić? gdyby księgowa zrobiła to lepiej, to bym zlecił. Ale ona zrobi to tak samo, więc po co płacić?
weris Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Teska na praktykanta do garów może kiedyś żonę wyręczy jak się nauczy No właśnie doświadczenie :blink: ale w czym
MagoKJ Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Tomek bierz moja prace..Się nie nameczysz.. Postawie tobie wygodne krzesło pod bramką,parasolki, wiatraczek,a jak będzie chłodno kocyk podrzucę..Piwko zimne będzie stało.. Tylko jeden warunek jest..Musisz umieć szczekac.. Głośno bardzo głośnogłośno..:-D Będziesz odstraszać.. :-P
KRISS75 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ja uciekam do łóżeczka.Dobranoc :mellow:
darek3 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 gdyby księgowa zrobiła to lepiej, to bym zlecił. Ale ona zrobi to tak samo, więc po co płacić? na przykład po to że to Ona bierze pełną odpowiedzialność za wszystkie papiery i podczas kontroli skarbówki to Ona się tłumaczy a nie Ty, chyba że Ciebie wezwą do wyjaśnienia ja wolę zapłacić i mieć spokój, poza tym czasu już brakuje na to wszystko, wcześniej też sam robiłem VAT ale za te pieniądze co jej płacę to mi się nie opłaca już.
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta handlarz kupno
Renualt Ceres 95