Laleczka Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Mago moja siostra jak była na wsi maliny rwała i zobaczyła tego żółto czarnego co w malinach siedzą to w ciągu kilku sekund w samochodzie siedziała Moja Córa tak samo oczy jak 5zł banan od ucha do ucha ale zawsze pyta czy może coś słodkiego nie bierze sama i nie wcina do oporu wie kiedy przestać Patrzę i nie wierzę jestem pierwsza ?? hallo jest tu ktoś ?? Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Laleczka
MagoKJ Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 I takim sposobem wybrałaś laleczka nagrodę..Masz do wyboru 3 bramki..Która wybierasz...?:-D
MagoKJ Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 1 hmmm jesteś pewna tak?No to wygralas seans na AF w miłym towarzystwie i nagroda główna..Pysznego lizaka dla córeczki :-) Gdzie reszta pracusiow?
MagoKJ Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Albo leżą odlogiem i się masuja po ciężkiej pracy..Robaczki moje kochane gdzie jesteście...
Matys1990 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Wiosna, czas z domu wyjść ;-) na zewnątrz 12 stopni aż miło posiedzieć przy piwku :-)
Tomasz78 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witajcie ,dziś wieczorkiem ja zajrzałem pierwszy, licze na nagrode juz sie ciemno robi ,wiec pora na forum zajrzeć i cos napisać
Laleczka Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jestem druga hello u nas ziemniaki już w ziemi i jestem mega zadowolona ząb boli truję zęba swoimi sposobami
KRISS75 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam jako trzeci. Tomek jako nagroda została ci bramka nr 2. Laleczka ja też posadziłem ziemniaki.Chyba jakieś fatum nad Tobą krąży: najpierw kontuzja,teraz ząb-współczuję. Ja nie cierpię dentysty. :wacko:
darek3 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Hej Wam trochę mnie tu nie było a tu nagrody rozdają a ja niestety znowu tuż za podium :lol: a gdzie koleżanki weris i aletes? takie zapracowane?
Laleczka Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 ząb był odciągany miesiąc ale nie przeszło i trzeba było ruszyć cztery litery do dentystki dobrze jest ważne że mam dobry humor a co jest w bramce nr 2 ???
KRISS75 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Tego nie wiem.Jak i tego co było w jedynce To Mago coś wstawiła w bramki musimy poczekać na autorkę. :lol: .
weris Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam jestem jestem :lol: o nagrody są ,jakie ja poproszę cierpliwość :rolleyes: ale znając życie się nie załapie
Gość aletes Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam a na te nagrody... trzeba wymagania pewnie spęłnić? Jakie?Daro jeszcze trochę i nie będzie czasu... Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez aletes
KRISS75 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witaj Weris.Hmm cierpliwość to raczej cecha którą się ma lub nie a nie nagroda. Cześć Tes. Autorka pomysłu jest nie osiągalna
weris Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A myślałam albo już nie myślę :wacko: za bardzo zmęczona biurokracją .
KRISS75 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 No tak biurokracja jest gorsza od pracy fizycznej Może jakiś masaż relaksacyjny.
MagoKJ Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Hej robaczki co dziś porabialiscie? Pisać mi tu po kolei:-P Laleczka współczuję,nie wiem co to za ból ale widziałam jak mój się kiedyś skręcił z bólu to chyba się domyślam ze boli jak cholera.:-(
darek3 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 cześć dziewczyny weris czyżbyś prowadziła kochaną papierologię? nie narzekaj, będzie jeszcze gorzej tes no prawdziwe zdjęcie by wypadało wstawić za tą nagrodę Daro jeszcze trochę i nie będzie czasu... to co będziesz robić? jakaś sezonowa praca się zacznie?
KRISS75 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Cześć Maguś.Gdzieś to się podziewała słońce Ja dziś porządki ogrodowe. Darek nie strasz mnie bo w papierach już tonę.
MagoKJ Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 ...:-D Cześć mój chomiczku:-) Praca,praca,praca i po pracy dziś mam :-D Tez prace ogrodowe,grabienie itd.normalnie kocham to masakra, szkoda ze doba ma 24 h.O jakich papierach mowa? Weris cierpliwość wyślę tobie w paczce,ile chcesz?Po dzisiejszym dniu z teściowa mogę ci podesłać karton mojej cierpliwości bo mi akurat była Zbędna :-D
darek3 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kriss takie realia, jest coraz więcej papierów a żeby to wszystko ogarnąć i pamiętać o wszystkim to jest wyczyn. Z roku na rok jest coraz więcej biurokracji, byle pierdoła i musi być udokumentowana, prace polowe muszą być wpisane, opryski, nawożenie itp i do tego VAT i się robi ogrom papierów do wypełnienia
weris Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kris a marzy mi się masaż ale czy się doczekam Biurokracja kocham taką pracę wszystko w terminach i uzupełnione kopie na regale ,ale wyczyn to szukanie aktów prawnych w necie na melioracje aby zmusić ich do wszystkiego :blink: Dareczku może księgowa potrzebna :lol:
Rekomendowane odpowiedzi
Problem z elektryko
pryzma kukurydzy