Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Kris nie ma sprawy ,myślę że dam rade  ;)

Darku w ciemno czy jasno , ale uwierz  ;)

O ... Tomaszek wpadł do nas ,dawno go nie było  :lol: albo wpada i wypada :P  hyhy

Opublikowano

no i masz, okazuje się że jestem tematem do rozmowy  :D a ja tylko chciałem sprawdzić czy na prawdę tak jest jak weris mówiła  :P  :lol:

Laleczka aaa to zmienia postać rzeczy, skoro taki ma smak to okej, ale ja nie jestem zwolennikiem zabraniania dzieciom słodyczy, może nie są one najzdrowsze ale niektóre produkty spożywcze są bardziej szkodliwe a też je jemy. 

Opublikowano

Słodko po cytrynie  ,aż mnie ciarki przeszły  :wacko:

No w dzisiejszych czasach trzeba wszystko dawać dzieciom bo później są tylko problemy .

Opublikowano

Uff to mnie pocieszyles bo strasznie nie lubię pająków siedzących w krzakach..boje się tego cholerstwa okropnie :-(
Majoweczka zapowiada się bardzo ciekawie :-)

Opublikowano

Dareczku na tyle cioć i wujków to nie sposób żeby dziecko w ogóle słodyczy nie jadło :) a sama czasem kupię :) Moi rodzice jak tylko gdzieś pojadą na zakupy zawsze dziecku coś kupią słodycz owoc lub ciuszek nie ma innej opcji to ich oczko w głowie bo ja już za stara hihihi :D mnie łowienie ryb jakoś nie specjalnie kręci bo bym szału dostała tak siedzieć i czekać :D a pająków to ja nie znoszę ale jak trzeba to się i pająki łapie :P

Opublikowano

Laleczka dzieci bez slodyczy to nie dzieci,zwłaszcza jak dostaną czekoladę to wtedy tylko oczy widać :-D
Ja się panicznie boje i jak coś takiego się pojawi w moim pobliżu to wrzask i domownicy wiedzą że pająk idzie :-P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v