Laleczka Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja siałam propagandę i postrach u teściowej szczególnie ze względu na kontuzję mogłam tylko popatrzeć jak mąż sieje a samochodem ledwo wróciłam do domu
MagoKJ Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Tak tak właśnie te babcie,kurde one wszystko wiedzą.co nie zapytasz to wie.Hm masz tam kawalera? Fajny chociaż?Rety laleczka coś zrobiła?
weris Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Masakra ten kawaler . Laleczka co za kontuzja .
artur125 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 hahahahahaha masakra :lol: A co z nim nie tak?
weris Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Stary kawaler i lepiej nie pytaj . Jak bym mogła to postawiła bym płot bardzo wysoki ,abym mogła się chociaż po opalać
artur125 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 płot do 2,2m jest na zgłoszenie, nie potrzeba zezwolenia. Taki betonowy z płyt nie jest drogi. Chyba, że ten kawaler bardzo wyposzczony i da rade :lol:
Laleczka Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Masakra ten kawaler . Laleczka co za kontuzja . problem ze ścięgnem i śródstopiem jak chodzę non stop boli a po schodach najbardziej wczoraj wracając do domu (50km) musiałam w połowie przerwę zrobić bo mi stopa odmawiała posłuszeństwa, a droga taka że na tempomat nie każdy odcinek się nadaje jedyny plus to taki że zatankowałam sobie autko przy okazji przerwy
weris Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Laleczka to Ci współczuje zmam ten ból .ale za to możesz sobie odpocząć w tak piękną pogode , zdrówka życzę
Laleczka Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Weris w tak piękną pogodę zasuwałam za rowerkiem i nosiłam Córę na ramionach taki oryginalny odpoczynek może rozchodzę
weris Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 No miejmy taką nadzieję . :lol: A co tu taka cisza ,zapracowani czy na wczasach
Laleczka Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 ja się melduje Dziecko wprost padło teraz chwila relaksu
Krassus Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Weekend majowy się zbliża więc trzeba gdzieś uciec.
weris Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Krasus najlepiej na bezludną wyspę ,byle słoneczko było Laleczka jak mogłaś wymęczyć dziecko
Krassus Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Po co? Na polu jak na bezludnej wyspie więc trzeba czasami do ludzi wyjść.
darek3 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Cześć wszystkim jakie wczasy? nie ma tak dobrze zapracowani dobrze Krassus mówi, na weekend majowy można gdzieś wyskoczyć tylko też nie na długo niestety
Laleczka Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Weris sama biegała jak szalona pomagała podlewać kwiaty nosiła bryły i zakopywała a później ostro na rowerku ważne że ma powera
miglanc88 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 E tam bezludna wyspa. Bieszczady, Solina :kiełbacha z grilla i te sprawy. ..
Krassus Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Weris sama biegała jak szalona pomagała podlewać kwiaty nosiła bryły i zakopywała a później ostro na rowerku ważne że ma powera Mniej cukru jej dawaj to powera będzie miała mniejszego.
KRISS75 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam wszystkich. Laleczka szybkiego powrotu do zdrowia. Ja w majówkę zrelaksuję się na rybkach.
weris Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Krasus rozchodzi mi się aby ta jechać z osobą towarzyszącą :lol: Witaj Dareczku ,stęskniłam się za Tobą . Laleczka no zapracowała się córcia wiedz należy się odpoczynek Witaj Kris jak na ryby sam , a jak cię woda wciągnie a ja daleko Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez weris
KRISS75 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Co mam zrobić :wacko: nauczyć mnie nie chciałaś.Przywiąże się do pomostu,może nie wpadnę
weris Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 No to pojadę z tobą i będę Cię asekurować to będzie pierwsza lekcja :lol:
darek3 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 weris doprawdy? ja również, ale co zrobić, jak trzeba to się musi pracować długo Kriss tylko się za szyje nie przywiąż bo się udusisz
darek3 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 hehehe yyyyyyyyy wierzę, wierzę w ciemno ale wierzę
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta handlarz kupno
Renualt Ceres 95