Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jesteś, a może byłeś w poprzednim wcieleniu kobietą? Traktując wszystkich jedną miarą i mając taką opinię będziesz trafiał właśnie na takie.........jak o nich myślisz.....

Nieważne, że jesteś z Marsa.........wystarczy potrafić postawić się w sytuacji drugiego człowieka....... kobieta to też człowiek........Niestety niektórzy są bez wyobraźni i krótkowzroczni.

Opublikowano

Słowa Damiana to sentencja Jean'a Paul'a Sartre'a, świetnego francuskiego pisarza i Ywa ten aforyzm jedynie co to może nam, kobietom dać dużo do myślenia nad sobą...

Opublikowano

Na mnie dziewczyna ciągle krzyczy żebym to zostawił poszedł do normalnej pracy a ja i tak nalegam żeby jednak robić w tej ziemi nie wiem czemu ale nie potrafię zostawić wszystkiego na pastwę perzu i ziemska które ma po roku zacząć rosnąć na moich polach . :)

Opublikowano

Na mnie dziewczyna ciągle krzyczy żebym to zostawił poszedł do normalnej pracy a ja i tak nalegam żeby jednak robić w tej ziemi nie wiem czemu ale nie potrafię zostawić wszystkiego na pastwę perzu i ziemska które ma po roku zacząć rosnąć na moich polach . :)

i słusznie!

Opublikowano

Nie słusznie.....wszystko da się pogodzić dla chcącego..

;)

Opublikowano

jak chłop chce żeby kobieta się domem zajmowała, to zaściankowe myślenie.A jak dziewczyna chce żeby chłopak szedł do "normalnej" pracy, to już wszystko cacy,bo kobieta tak chce :P

Opublikowano

Oj tam..........cięko porozumieć się tutaj........wyszedł GROCH Z KAPUSTĄ............niech każdy zajmuje się tym co kocha.........jeśli ma potrzebę dodatkowej pracy niech tak będzie a jak nie to nie........liczy się to żeby mieć satysfakcję i spokój ducha........pieniądze szczęścia nie dają....wystarczy godnie żyć :)

jak chłop chce żeby kobieta się domem zajmowała, to zaściankowe myślenie.A jak dziewczyna chce żeby chłopak szedł do "normalnej" pracy, to już wszystko cacy,bo kobieta tak chce :P

Akurat zajmowanie się domem to jest to najfajniejsze i jest domenom kobiet.....nie uważam tego za zaściankowość Arturze   :)

Opublikowano

A ja to chce taką dziewczyne,że jak powiem "nie mam czasu" to żeby to zrozumiała,a nie jakieś fochy..............

Spokojnie co ty sie tak denerwujesz :D  musisz taka dziewczynę poszukać żeby fochów ci nie strzelała.:D a może ty jesteś wybredny ? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v