Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Może mam szczęście, ale kobiety które mają takie tatuaże, brwi wyrwane i odmalowane kredką czy ubiór to czarno-różowe rzeczy to znak, że niezbyt inteligencja czy obyciem grzeszą.

Opublikowano (edytowane)

Weris-Bo pewnie można wenere do domu przycumować :D :b
Niby masz rację Darek więc dodam, że gorzej nocą :D może być?

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Gosiu można tylko pół metra pod ziemią :D mówią koleżanki, że wtedy dopiero dojrzewa ;)

Opublikowano

tatuaż nie pyskuje, nie je, nie pije, nie marudzi, nie chrapie zawsze jest z Toba i zawsze pięknie wygląda :D :lol:  :lol:

to są plusy :P

a facet może Cię pogłaskać, przytulić, zawsze Cię wysłucha (nawet jak nie słucha)  :D a tatuaż co? jak sobie go zrobisz na plecach to nawet żeby na niego popatrzeć to musisz lustra szukać  :lol: facet ma więcej plusów tylko Wy ich nie dostrzegacie  :P

Opublikowano

a facet może Cię pogłaskać, przytulić, zawsze Cię wysłucha (nawet jak nie słucha)  :D a tatuaż co? jak sobie go zrobisz na plecach to nawet żeby na niego popatrzeć to musisz lustra szukać  :lol: facet ma więcej plusów tylko Wy ich nie dostrzegaci

no to jest najlepsze jak słuchacie i nie słuchacie jednocześnie... a potem takie zdziwieni jesteście.. :P

Opublikowano

Daro to gdzie cię szukać? Bo ja trafiam tylko na pyskatych, zbyt narwanych lub sztywniaków po rachunkowości....

Opublikowano

Tes  może źle szukasz albo prowokujesz do pyskowania  ;)

a ja cały czas w małopolsce siedzę  :lol: przecież to rzut beretem dla Ciebie  :P

Gosia sory ale was się nie da cały czas słuchać, trzeba się na chwilę wyłączyć i na wszystko odpowiadać "tak kochanie"  :lol:

Opublikowano

No cóż -jak spotkam takiego co w dzień będzie ogarnięty, a w nocy narwany to zamawiam ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v