SlawekLubelskie Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 umówisz się ze mną na randkie??
LuckyLuke12345 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Na radkie nie koniecznie ale na sparing po boksować z przyjemnością:-)
Laleczka Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Sławek komu to proponujesz?? LL umiesz rozbawić
MagoKJ Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Witam szanowne grono osób które potrafią umilić czas:-D
SlawekLubelskie Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Sławek komu to proponujesz?? LL umiesz rozbawić jak to komu,oczywiście że Tobie,no przecież nie temu LackyLuke12345 który z konia spadł
Laleczka Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 jak to komu,oczywiście że Tobie,no przecież nie temu LackyLuke12345 który z konia spadł dzięki ale pasuje miałbyś chyba wtedy sparing z moim mężem lub łamanie szczęki i kości najprościej mówiąc
MagoKJ Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Cześć laleczka :-) Toś teraz pocisla :-D No o wszystkich wystraszylas :-( Halo jest tu kto czy wszyscy ciężko pracują..Winko mam...kto chce? :-D
Laleczka Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 hehe ja tylko tak z dobroci kolegę uprzedziłam ja piję grzańca ale i winkiem nie pogardzę nie bójcie się
Gość aletes Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Hej Laseczka teraz to nie bójcie się....hahaha :p dobre Maguś jak my tak będziemy forum rozpijać to nas zaraz zbanują ja próbowałam wypić drina ale tylko mnie stelepało i ot taki ze mnie pijak ....
MagoKJ Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Oj tam zaraz zbanuja..to tak dla zdrowotnosci, aby rozgrzać forum:-P Teska admonowi tez polejemy :-D Widzę ze macie dziewczyny coś mocniejszego,znów chłopcy nam padną :-D Gdzie resztę towarzystwa?
KRISS75 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Cześć wszystkim. Laleczka witam w gronie tych szczęśliwszych Slawek,LL wyluzujcie bo znowu się zrobi nie przyjemnie. Mago aleś zapracowana,ciężko Cię tu złapać Tes w regulaminie nic tam nie ma o rozpijaniu towarzystwa
MagoKJ Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Luki malutki coś ty taki dziś młody gniewny co?Krissku chomiczku no latam tu i tam, tam i tu i wpadłam...:-D
Gość aletes Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A to jak nie ma.... To ja też nie będę na nie
LuckyLuke12345 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No co wy prima aprilis SlawekLubelskie nie wziąłeś sobie tego do serca Gdzie jest Gosia pojawia się i znika
Laleczka Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Cześć wszystkim. Laleczka witam w gronie tych szczęśliwszych Slawek,LL wyluzujcie bo znowu się zrobi nie przyjemnie. Mago aleś zapracowana,ciężko Cię tu złapać Tes w regulaminie nic tam nie ma o rozpijaniu towarzystwa w jakim sensie szczęśliwych ??
MagoKJ Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Nie strasz luki bo juz pisałam odpowiednie pismo do ciebie :-D Co masz dobrego do picia?
Gość aletes Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Oby też nam nie wpadła Co wy dziewczyny? Zegar biologiczny wam tyka czy co?
KRISS75 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 LL a ja myślałem że Ty tak na poważnie. Zapomniałem że dziś prima aprilis. Laleczka tych co już znaleźli swoją połówkę. chyba że to też żart
MagoKJ Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Mój zegar juz dawno stanął..:-D Oj tam tes, będziemy bawić :-P Może być luki jak masz bananowy, innych nie pijem :-D
Laleczka Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 tak jest druga połówka ale o tym rozmawiać nie chcę przemilczmy .. ja swoje wypiłam leżę kuruję się na nóżkę
MagoKJ Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Laleczka Kris miał na myśli..tych szczęśliwych co trzymają cie za rogi, które by czasem chciały wyrosnąć.. :-D
LuckyLuke12345 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Mago dla ciebie to nawet wejdę na drzewo i narwie bananów żeby tylko był twój ulubiony sok
Rekomendowane odpowiedzi
Same Explorer 3/Deutz Fahr Agofarm 420 Proline
DK Excited