Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ej się tak nie bawię:-(
Przez te przygotowanie do świąt omija mnie tu zabawa...
Biorę wiaderko i idę się sama pobawić o!
Jak dziewuszki komu pomoc w gotowaniu? Ja już mam wszystko, no prawie.. Dziś tylko musze kaczce w kuperek nakładać kilka rzeczy :-D

Opublikowano

Jestem kochani tylko zakręcona ostatnio jak turban Alibaby...tyle roboty ;) ale co tam wreszcie jestem w swoim żywiole :D
Dziewczyny nadziewają- uciekać czy zostać?

Opublikowano

Witajcie :) haha najważniejsze że Mago zrobiłas wcześniej na te dodatki miejsce :P:D

A ja jajka gotuje juz pól godziny i nadal twarde :blink: :P

Kriss czyli ta kaczka to normalnie niebiański smak? :lol:

Tes zostań czegoś się dowiemy ,od fachowca ;)

Opublikowano (edytowane)

Hej wszystkim 

dziewczyny zostawcie tą kaczkę w spokoju,  :D chyba że to był kaczor i się wyżywacie na nim  :lol:

tes pocieszę Cię w tych trudnych chwilach.............będzie jeszcze gorzej  :D  :P

Tomek to o Tobie dzisiaj mówili w rmf-ie  :P

Edytowane przez darek3
Opublikowano

bo ktoś zadzwonił do radia i właśnie się chciał poradzić co zrobić, bo gotuje jajka ponad pół godziny i nadal są twarde  :lol: i doradzili mu żeby octem zalał i gotował, to może i Ty tak spróbuj  :P  :D

Opublikowano

Ja tam w domu mam puchy i mrożonki :D ale z kuchni nie wychodzę cały dzień- to z głodu nie zemre ;) ale jedyne pocieszenie Darku to takie, że zawsze może być gorzej :P
A wy chłopaki to lubicie święta co? A co najbardziej?

Opublikowano

A kto nie lubi Swiąt ,ja szczególnie prezenty :D , Wielkanoc raczej skromniej ,zajac bardziej ubogi ,jak dla mnie mniej nastrojowe ,Boze Narodzenie bardziej mi sie podoba ,nastrój i w ogóle ,a napiszcie prosze jak u Was obchodzi sie swięta jakie potrawy serwujecie na stół świąteczny 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v