Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich 

Adrian dokładnie, patrzeć na jedne i te same maszyny nie ma sensu, też mam nie daleko a nie byłem z braku czasu. A planowałem jechać ale cóż.

Opublikowano

Witam :) Miałam dzisiaj gości- śmiesznie tak-bo dosłownie jedni wyszli, a po kwadransie byli następni i na koniec jeszcze kuzyn zawitał- szalona palmowa ;) a wy chłopaki swoje palmy wyświęciliście? :D:P

Opublikowano

Witam wszystkich :D

Darku i Adrian nie ładnie tak blisko i nie pojechali  :D jak bym wiedziała że WY będziecie to wynajęła bym samolot aby placek dostarczyć  ;)

No masz racje Teska ciekawe  czy święcili swoje palemeczki  :D  :P  

Opublikowano

weris ale sama napisałaś że wyślesz placek samolotem a nic  nie pisałaś o tym że Ty również nim polecisz  :P to żeby było bezpieczniej to ja myślę że się muszę chyba wybrać po ten placek do Ciebie  :D

Opublikowano

Mam taką gilotynkę do cygar- gdyby zahaczało :D:P

Opublikowano

Będziemy weryfikować wobec normy afrykańskiej ;) więc pewnie gilotynka się nie przyda :P ale kto wie? ;)

Opublikowano

Mam taką gilotynkę do cygar- gdyby zahaczało :D:P

Kris będę sędzią  :)

Teska ma już wprawę w gilotynie to sprawdzi czy unijne wasze palemki :P

A Darek co uciekł  :ph34r:

To ja rezygnuję.Nikt mi nic nie będzie przycinał. :D

Wiedziałem że grono sędziowskie będzie żeńskie. :P:D

Opublikowano

Tes bądź człowiekiem, z gilotynka do palemek? ;) ponoć w ostatnich latach normy europejskie bardzo upodobnily się do afrykańskich :) dla porównania np palma na warszawskim rondzie :D
LL a przed chwila jeszcze miałeś największą... tak się biedaku tej gilotyny wystraszyłes ?

Opublikowano (edytowane)

Oj tam mała czy duża -byle wyświęcona była, a najlepiej przed ołtarzem:p
Tomasz ty mi tu oczu nie mydlij fistaszkami ;)

Edytowane przez aletes
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v