Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Tylko pozazdrościć takiej żony wyrozumiałej ,nie tak jak ja tylko wycieraczka jak się narazę :P:D

Będę musiał porozmawiać z Twoją żoną aby była łaskawsza dla Ciebie. :D 

Rozchorowałam się :( czym to miałyśmy się leczyć? ;)

Okład z młodych ...... :P

Darek pocieszę Cię trochę.Spotkam się z weris na stopie koleżeńskiej zjem placek i pozwolę Jej pojechać do Ciebie.W końcu mam swoją połówkę. :D

Opublikowano

Witam wieczorową porą was kochane ludki ;-)
Przywitam się grzecznie i w milczeniu poczytam kto z kim i po co;-)
Dziewczynki pokażcie kto tu rządzi :-)

Opublikowano

Teska i tyle masz wsparcia w Tomaszku .ze nawet herbaty Ci nie zrobi z wkładką  :D

Darku ja nie odstawiłam Cię na drugi plan , ja na pewno przyjadę  :)

Opublikowano

tutaj wszyscy rządzą  :P ponoć równouprawnienie jest  :D

najpierw miałyście wszystkie trzy przyjechać, teraz już tylko weris chce przyjechać a jutro i tak się pewnie dowiem że żadna z was nie przyjedzie  :D

Opublikowano

E...no myślę ;)
Co porabiacie bo ja się nie daję chorobie i porządek robie w obejściu a i doglądam prac polowych...kurcze ile kasiuty poszło...jak tu żyć Pani premier....a dopłat ni ma ;):) :(kij tam- będą na wakacje ;)

Opublikowano (edytowane)

Ja też jestem takim Copperfieldem...czasami potrafię wydać pieniądze których de facto nie posiadam ;) - no cóż życie :) A wy mnie jeszcze namawiacie na Agrotech...- to już w ogóle poszłabym z torbami ;):P

Edytowane przez aletes
Opublikowano

cześć wam wszystkim  :)

co do kasy to rolnik już tak ma że pieniędzy nie posiada ale i tak pokupi co trzeba a potem się pieniądze znaleźć muszą  :D co do dopłat to ja też będę miał najwcześniej końcem maja, także jeszcze trochę sobie poczekam.

tes zawsze możesz stopem przyjechać na agrotech  :D za darmochę  :P

Opublikowano

LL nie wiesz do jakich wymyślnych tortur nasza Tess jest zdolna :P

Ehhh chyba wszyscy tak mamy.Tu się weźmie tam załata. :P

Tess z agrotechu miałaś wrócić jak się nie mylę kombajnem :D

Opublikowano

weris to pozazdrościć takiej niespodzianki  :)

chociaż z drugiej strony to niby dopłaty by się przydały ale jeszcze ich nie ma i mimo to funkcjonuje wszystko bardzo dobrze, także kiedy by nie dali tych dopłat to zawsze się przydadzą i kiedyś je dostaniemy  ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v