Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Hahaha...Darek to był atak z zaskoczenia ;)ale nie bardzo rozumiem co ja bym miała tam ci pomagać?

Opublikowano

Krisku ale jak uszczęśliwić?trzy kobiety uszczęśliwić?powodzenia ;)

Ja tego nie wiem ,Darek chciał spróbować ale nie wyszło. :P

Że mam psa? Chomik lepszy?

A co masz przeciw chomikom? :D:P

Opublikowano

tes nic byś nie robiła tylko leżała i pachniała  :D

otóż to, próbowałem nasze koleżanki uszczęśliwić ale one się nie dają, dopatrzyły się jakichś podtekstów, że ja niby chcę je ściągnąć do roboty itd. a ja nic takiego na myśli nie miałem, ale one wiedzą lepiej...... :P  :D

Opublikowano (edytowane)

Woooł.... ;) to już się pakuje :) może chociaż coś upichcę? Bo jak wrócicie zmęczeni to napale w piecyku....tak żebym się nie nudziła... :P

Edytowane przez aletes
Opublikowano

a później to mnie o alimenty będziecie ścigać  :P

tes to może jak już tak bardzo chcesz pomagać to byś bydełko obeszła, wiesz obornik, kiszonka i te sprawy  :D

weris a dlaczego akurat we wrześniu? znowu jakiś podstęp knujecie?  :D

Opublikowano

Widzisz bydełko....nie bardzo- to działka Mago...ja tam nie będę się wcinać ;)

Opublikowano

Dobra ja biorę byki a co,niech moje kochane koleżanki wiedzą co stracą :-P
Weris kochana ty moja brata to ja mam do oddania,młody jeszcze bardziej głupi ale ładny :-D
Darek chcesz to możesz go brać..będzie ci pole obrabiać :-P
Darek,po co alimenty teraz jest nowsza wersja 500+:-D
Krissku dobrze ze tylko na głowę.....:-D

Opublikowano

co? jakie biorę byki?? nie dam Ci  :D

no niestety Mago, masz pecha, źle trafiłaś, bo ja wolę dziewczyny  :P ot taki dziwak ze mnie  :D

Kriss to mi pomóż bo one mnie tu zagadują i po trochu inwentarz sobie przywłaszczają  :D

Opublikowano

Taaa teraz to pomóż a kilka stron do tyłu to robiłeś wszystko żeby się mnie pozbyć jako konkurencji ;[ :P i przyciągnąć dziewczyny do siebie. :D 

Muszę się zastanowić........ :wacko: :unsure:

Dobra więc tak:Tess odpada bo się boi żony.Byczków nie mam-Mago byłaby bezrobotna.Zostaje Weris choć nie wiem do czego :wacko: .Może któraś na ochotniczkę się do mnie zgłosi. :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v