withanight Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 8 godzin temu, fenix30 napisał: Grypa mnie wylozyla. Nie mieszam tabletek z alkoholem. Sam zacząłeś tą dyskusje ze mną. Chciałem się dogadać, odmowiles. Możesz już raporty wysyłać bo na każdego twojego posta odp. Łacina. Ja Ci nie zabronię , wolno Ci , reagować też możesz -thanksami czy to superkami , nawet heheszkami
fenix30 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 @withanight to już jest normalnie... Wiem że mnie lubisz ale bez przesady. 😂 1
withanight Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Pawełku , ale tak szczerze powiedz , pogonili cię z bandy , że sie do mnie przymilasz ? :d
fenix30 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Mnie się nie da pozbyc😂 jeszcze się ze mną troche... Prowokujesz tymi lajkami do kłótni. Trzeba raportowac 😂 1 1
withanight Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Pamiętam , jak nie drzwiami to oknem a jak nie oknem to kominem ale pytania nie zrozumiałeś Ależ oczywiście , raportuj regulamin Ci na to pozwala a a ja wcale nie zabraniam Edytowane 22 Grudnia 2018 przez withanight Błont
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Bravo @marco-kolo . Znowu młodzieży pokazałeś . Jesteś niezastąpiony w robieniu z tematu szamba bez dna . 😪
withanight Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Patrzysz podkręcić świąteczną atmosferę ?
marko-kolo Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 59 minut temu, zetorki12 napisał: Bravo @marco-kolo . Znowu młodzieży pokazałeś . Jesteś niezastąpiony w robieniu z tematu szamba bez dna . 😪 a dzięki i obiecuje ze nie zawiodę... atakują mnie plagiatory ze wszystkich stron ... już podłapali temat z żygolakiem i jakiś młodzieniec ich atakuje ...no coraz weselej
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 2 godziny temu, fenix30 napisał: Mnie się nie da pozbyc😂 jeszcze się ze mną troche... Prowokujesz tymi lajkami do kłótni. Trzeba raportowac 😂 No faktycznie 😧 niektóre choroby trudno wyleczyć. Jak ją zaleczysz to inny syf wyskoczy. 😓 1 godzinę temu, zetorki12 napisał: Bravo @marco-kolo . Znowu młodzieży pokazałeś . Jesteś niezastąpiony w robieniu z tematu szamba bez dna . 😪 Zakładaj kaloszki po same j**a i wskakuj potaplać się w tym szambie. Im nas więcej tym weselej
marko-kolo Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 skoro już tu kobitki facetów udają to może czas na zmiany ... zetorek ty się nadasz na babę ...płakać umiesz i zazdrosny jesteś ...rób podpuchę może zaatakuje cię ten żygolak młody to go zdemaskujesz 2
Gość Centered Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Utkaj łeb w końcu. Ja pier**le, ty cały dzień tu siedzisz i kminisz jak baba.Dorabiasz do emerytury na tym internecie? Jak ja nie trawię takich emocjonalnych pasożytów. Takie dziadowanie.Jak możesz, to wyjdź do ludzi, na powietrze,popracuj fizycznie ile można pier**lić te same farmazony?
Rekomendowane odpowiedzi
JCB 541-70 NIE JEDZIE DO TYLU
DK Excited