grego Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Te with, coś ci zniknął post w którym szydziłeś z Ani... chyba się nie wystraszyłeś? Nie martw się screena mam
withanight Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Wskaż ten post o którym teraz napisałeś i pokaż że w jakiś sposób go edytowalem dzisiaj czy kiedykolwiek to się odniose bo tak niemam do czego Nie przeinaczaj rzeczywistości.
grego Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) 13 godzin temu, withanight napisał: Ciekawe kiedy ta Twoja panna przystąpi do tego o czym przed chwilą napisałeś Ale muszę ci przyznać tekstem potrafisz zapie.dolić Jak takis odważny to możemy pograć w szczerość A swoją drogą pozdrów Anie , coś ostatnio tutaj nie zagląda.. wstydzi się czy jak? Napewno się wstydzi mozna ukraść , pieniążka , cukierka , ale rzadko kto odważy się kraść cudzą tożsamość No to bardzo ciekawa sprawa, bo sam tego nie usunąłeś... Czyli jakiś zaprzyjaźniony moderator zacierał po tobie ślady... Ciakawe któż to może być.... Widzisz with czym ty tu jesteś i w dodatku mieszasz w to moderatorów... i pamiętaj bez ciebie nie było by tutaj mnie... Edytowane 20 Grudnia 2018 przez grego
withanight Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Grego , teraz jestem poważny . Szukam tego posta i faktycznie go niema... Co się stało niemam pojęcia. Zapytaj Pawełka Czy czy go raportował , a ja proszę moderatora , który go usunął o jego przywrócenie. Co do samej treści posta , ktore słowa kwalifikują się pod kodeks karny ? Bo Ani tu wulgarnych słów, ani obrazy kogokolwiek ani nawet kłamstwa . Więc jeśli chcesz mogę to napisać raz jeszcze , powtórzę moje słowa poprostu. A tak poza tym widzę , nowy kolega na forum wypadało by się przedstawić i przywitać , ale to dopiero jak się moderacja skończy
grego Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) No rozumie próbujesz wybrnąć z tej wtopy, a jeszcze przed chwilą pisałeś, że w ogóle nie wiesz o co chodzi . To wychodzi na to, że jesteś moderatorem, a się nie chwalisz . Kodeks karny? No co ty, za wyśmiewanie i plotkowanie to jeszcze nikogo nie zamknęli, nie bój się tak . Ja na ciebie nie doniosę Edytowane 20 Grudnia 2018 przez grego
withanight Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Wyczuleś w moim poście strach ? Zapytałem czy mam powtórzyć to co napisałem wcześniej czy wystraczy Ci to cos tu wkleił z cytatu, na ten twój dowód. ? Przeciez wiesz greguus , że ja ci chętnie pomogę Edytowane 20 Grudnia 2018 przez withanight
grego Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dalej się pogrążasz..., twoja sprawa, ale teraz widac jakim jesteś dwulicowcem, hipokrytą i intrygantem . Możesz sobie usuwać co chcesz, ale pamiętaj, że ja mam wszystko pozapisywane . Na twoim miejscu po czyms takim zapadł bym się pod ziemie
withanight Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Hahahah , no jeb.lem coraz słabsze robisz te intrygi i prowokacje. Na mnie jesteś za słaby , Pawełka tak byś sobie mógł wkręcać , ale nie mnie. Pytam po raz ostatni czy napisac jeszcze raz słowa z posta , którego ktoś usunął. Żebyś sobie mógł do kartoteki dołączyć ;). Kupa rośnie , a ciśnienie jeszcze bardziej
grego Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Co chcesz pisać, przecież zacytowałem ci twój post o którym nie miałeś pojęcia , a który zniknął jak tylko wspomniałem, że szydzisz w nim z Ani, zaraz po tym jak straszyłeś tu prokuratorem . Ktoś tu komuś kit na pewno wciska Edytowane 20 Grudnia 2018 przez grego
withanight Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Przeczytaj dobrze posty , bo chyba się pogubileś
grego Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Ee pewnie i tak poznikały te niewygodne dla ciebie .
marko-kolo Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 no znikają te z komplementami sztywniaka ...to już chyba norma
withanight Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Marko weź mu trzepnij , bo chlop majaki już ma
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 marko-kolo , tak z ciekawości jedynie zapytam . Co Ty właściwie robisz w takim temacie ? Wiadomo . Młodziaki - napalone , nie wiedza jeszcze co do czego , testosteron i inne takie na nich działa . No ale Ty , stary dziad próbuje brylować w takim temacie i udawać wielkiego amanta i żigolaka ? Strasznie ciekaw jestem , co by Twoja córka (która jest zapewne starsza od tych z którymi "dyskutujesz" ) pomyślała by o Tobie ? . Tak tylko mnie zastanawia , co próbujesz udowodnić sobie i innym ..
marko-kolo Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 coś ci się porobiło chłopie z główką widzę bo użyłeś słów których znaczenia widocznie nie znasz ...sil się dalej smarku ze swoimi zwidami 1
fenix30 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 withanight napisał: Epitety zmień bo nudny się robisz jak Pawełek  Mam rower do sprzedania. Jak coś szukasz to zaraz znajdziesz. Jesteś nadal tępy bo znowu Ci napisze PRZESTAŃ MNIE LAJKOWAC BO SOBIE TEGO NIE ŻYCZĘ. TWOJE lajki zasluguja na chociaż upomnienie. Prowokujesz tym mnie do kłótni. Już Cię o to PROSIŁEM. 2
miglanc88 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 A jednak....tu się nic nie zmieniło😄 1
marko-kolo Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 .no teraz inni są wszystkiemu winni ...czyli stara bajka
fenix30 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 miglanc88 napisał: A jednak....tu się nic nie zmieniło😄 Stara gwardia rządzi. Uważaj bo i Ty kopa w d.. Dostsniesz 1 1
marko-kolo Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 oj nie wiesz co piszesz i do kogo
fenix30 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Marko co byś się nie zdziwił. Wiem do kogo pisze. Jak by Ci zajebal to byś gwiazdki zobaczył 1
marko-kolo Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) o matko ...jakiś ty bystry pani już ci wytłumaczyła ps . kogo dzieciaku takimi tekstami chcesz zaskoczyć ? Edytowane 21 Grudnia 2018 przez marko-kolo
fenix30 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Marko z moim charakterem nikt mi nie rozkazuje
marko-kolo Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 wiem ,wiem nauki pobierasz tylko
Rekomendowane odpowiedzi
JCB 541-70 NIE JEDZIE DO TYLU
DK Excited