Roman4321 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 ta się zjawi jak se który kieckę przyprawi😂 1
artur125 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 że w rurkach się nachodzili, i teraz w kiecki pójdą?🤣
Roman4321 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Jest u pare fajnych dziewczyn ale nie zapuszczają sie w te rejony internetów chyba że paczają przez dziury w płocie na te zapasy w błocie i dmuchają se w trąbki zamiast wieszać bombki😅 1
withanight Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 20 minut temu, grego napisał: Dobrze, że choć ty jeden zauważyłeś, że to była ironia, no nikt inny o tym nawet nie pomyślał . Buahahaa, ale jak zwykle koniecznie musisz się ze wszystkiego wytłumaczyć . Lubię się tłumaczyć , bo bez tego później powstają niedomówienia Greguś
grego Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 1 godzinę temu, fenix30 napisał: @withanight Ty jesteś taki tępy i nie rozumiesz że nawet Cię poproszę. NIE LAJKUJ MNIE nie życzę sobie tego. Odpier... Się od mojego konta Wiesz Paweł, a ja myśle, że ty źle odczytujesz te jego znaki. On już zwyczajnie ma dość własnego łgarstwa, kombinatorstwa, niszczenia ludzi, zaczyna pojmowac kim jest, co zrobił i to nic innego jak jego skrucha i błagalna prośba o wybaczenie i ratunek . Przecież nie zrobi tego tak wprost, no jak by to wyglądało 1
grego Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) No czekałem kiedy braknie ci jakichkolwiek argumentów i poczujesz tą bezsilność wobec racji innych. Zawsze wtedy wyciągniesz tą swoją przestarzałą i nudną płyte i robisz z siebie gł.ba ... Tylko trzeba ciebie odpowiednio popieścić i śpiewasz jak ci zagrają Ja za to się niebywale martwie się o Cendy i jej niezapowiedzianą nieobecność . Pewnie namierza swoją kolejną ofiarę, albo zwyczajnie nie ma kogo już wykosić.... to co tu będzie robić . Cel w końcu osiągneła i możesz założyć jej nareszcie tą Koronę . Edytowane 19 Grudnia 2018 przez grego 1
fenix30 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 withanight napisał: Ciekawe kiedy ta Twoja panna przystąpi do tego o czym przed chwilą napisałeś Ale muszę ci przyznać tekstem potrafisz zapie.dolić Jak takis odważny to możemy pograć w szczerość A swoją drogą pozdrów Anie , coś ostatnio tutaj nie zagląda.. wstydzi się czy jak? Napewno się wstydzi mozna ukraść , pieniążka , cukierka , ale rzadko kto odważy się kraść cudzą tożsamość Nie ma jej, nie wypowiada się ale Ty dalej wyciagasz jej temat. Żenujące. Królowa 👑 jest tylko jedna. Sam to potwierdzasz wspominając o Niej. 1
withanight Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 No dokładnie tak jak napisaleś 1
grego Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 No widzisz coś do tej pustej głowy ci w końcu dociera, my tu cie wyprostujemy i zrobimy jeszcze z ciebie mężczyznę .
withanight Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Byle nie waszego pokroju , bo to dopiero byłby wstyd na wsi...
grego Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Nie bój się withanight bycie mężczyzną nie boli . Zrobimy to dla ciebie i to bezinteresownie, toż ile można patrzeć na taką męską pipke jak ty . P.S To już w całej wsi mają cie za taką pipke? w sumie to się nie dziwie...., wręcz im współczuje Edytowane 20 Grudnia 2018 przez grego
withanight Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Chyba czegoś gregus nie doczytałeś , ale i najlepszym się zdarza Epitety zmień bo nudny się robisz jak Pawełek
grego Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Jaki znowu epitet? Toż to twoja cecha charakteru Edit, Jak cię nawet uraziłem to przecież wiesz, że niechcący , po prostu to słowo pasuje do ciebie idealnie Edytowane 20 Grudnia 2018 przez grego
withanight Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) 😛 Trudzisz się i pocisz a ja i tak sie tylko z Ciebie śmieje Edytowane 20 Grudnia 2018 przez withanight
grego Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 No juz chłopak otarł nosa i zawitał uśmiech na twarzy . Przecież wiesz, że ja złośliwy nie jestem
withanight Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Czekam aż edytujesz i dopiszeszesz , dopiero odpowiem ...
grego Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 29 minut temu, withanight napisał: 😛 Trudzisz się i pocisz a ja i tak sie tylko z Ciebie śmieje Tak, tak to już wiem, a mi przecież o nic innego nie chodzi jak zobaczyć twoją szczęśliwą twarz , Jakakolwiek ona nie jest....
withanight Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Miałeś okazję zobaczyć , trzeba było sobie zapisać Ja tam się nie znam, ale twój post conajmniej dziwnie zabrzmiał
grego Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Mówisz? Ciesz się i baw, choć tyle radości mogę ci sprawić w tym twoim nędznym życiu
withanight Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 No mówię Bo jak tobie po nocach już się snia uśmiechnięte męskie twarzyczki to do prokuratorskich zarzutów nie wiele Ci brakuje. Ale nie martw się , ja cię nie wsypie. Co tam gregus jeszcze śmiesznego powiesz ? 1
grego Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Wiem wiem, sam się do niego zgłosisz za to co tu zrobiłeś Edit Spokojnie, ja tu sobie też wszystko składam jak poniżaliście Anie i mnie, kupka juz jest bardzo gruba Edytowane 20 Grudnia 2018 przez grego
withanight Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Ojej a co ja zrobiłem , przepraszam , błagam , nie rób mi tego ja jestem jeszcze młody nie zamierzam reszty życia spędzić w więzieniu Hmmm a z drugiej strony , urlop by się przydał 😎 5 minut temu, grego napisał: Wiem wiem, sam się do niego zgłosisz za to co tu zrobiłeś Edit Spokojnie, ja tu sobie też wszystko składam jak poniżaliście Anie i mnie, kupka juz jest bardzo gruba No nie powiem , bo czuć. 1
grego Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 No w więzieniu to miałbys powodzenie, tam takich akurat lubią
withanight Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Widzę kolega doświadczony aż takie miałeś powodzenie ? 1
marko-kolo Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 17 minut temu, grego napisał: kupka juz jest bardzo gruba o jej... to uważaj bo ci kiszka pęknie 1
Rekomendowane odpowiedzi
Prasa Ursus z 543 a
Renualt Ceres 95