Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomasz78 napisał:

co znowu ban  za prowokowanie? hmm ?  

Jak czujesz się prowokowany to się bardzo cieszę. 😂 Ale nie o to mi chodziło, pisz co Ci na sercu leży a nie robisz jakieś podchody jak dziecko z podstawówki. A może taka d... wołowa z Ciebie i się Ty tego bana boisz?

Opublikowano
@withanight tego kopa to Ty powinieneś dostać w d.... aż byś "w powietrzu z głodu zdech" coś jest jednak prawdy w twojej orientacji bo "kosisz" dziewczyny z AF jak mój dziadek zboże.
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, fenix30 napisał:

@Tomasz78 twój temat odpuszczam Narazie. @withanight masz przejeba... Kolejnej dziewczyny się pozbyłes z AF. Darii Ci nie daruje.

ej... to nie ty coś bąkałeś mi na privka że ty i Daria ????... czego tam miałem się domyślić ? ...wytłumacz ?:D :D

może dziewczyna się dowiedziała że insynuacje  robisz co do jej osoby  i się ewakuowała... bo to obciach na całego żeby taki sztywniak   takie insynuacje robił ...nie uważasz że za dużo sobie pozwalasz ? O.o

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano
Jesteś na to za tępy i cudzyslowiu nie widzisz. Nie lajkuj mnie bo mnie to obraża i sobie tego nie życzę. Gdzie twoi "koledzy"? Zdziwili się że Daria konto usunęła?
  • Like 1
Opublikowano

marko-kolo napisał:

ej... to nie ty coś bąkałeś mi na privka że ty i Daria ????...

Cyt. Z priv. "Nie zaczepiam Ciebie i Ty nie zaczepia mnie. Co do Dari to czytaj między wierszami bo Ona nie musi mi odp. Bo... Domysl się :)" co Ty z tego wywnioskowales to nie wiem. Za bardzo Cię wyobraźnia ponosi.

Opublikowano

marko-kolo napisał:

toć dopytuję ;)...niczego nie wywnioskowałem i o tym ci napisałem 

ale teraz coś mi tam daje do myślenia :D   ...bo to jednak trochę dwuznaczne ;)

Za bujną masz wyobraźnię. Za dużo w wirtualu siedzisz, pora w twoim wieku wrócić do Realu.

Opublikowano

Sraki znudziło mi się nawet reagowanie na te twoje cuda wymysły. Najpierw chwaliles się że zrobiłeś dziecko przez kabelek a teraz co ? Raz z ciebie idiotę zrobiłem . Przez 3 dni na privie przepraszałeś , blagałeś i plakales. Nie widzisz , że każdy się tu z ciebie śmieje ? 

Opublikowano (edytowane)

fenix   ...wiem,wiem ...tak chciałeś  mi zaimponować że niby coś tam coś  tam :D...szkoda tylko ze nie wyłapałeś o czym ona tu pisała ;)O.o

Edytowane przez marko-kolo
  • Like 1
Opublikowano

marko-kolo napisał:

wiem,wiem ...tak chciałeś  mi zaimponować że niby coś tam coś  tam :D...szkoda tylko ze nie wyłapałeś o czym ona tu pisała ;)O.o

Myślałem że człowiek z wiekiem mądrzeje ale Ty masz na odwrót.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v