Roman4321 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 o jaki skromny no słyszałem troszku tu i tam że nawijkę masz niezłą
artur125 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 ogólnopolska, w delegację czasami jeżdżę🤣 Romek z tym zasłyszanym tu i tam , to na forum różnie bywa. Ale nawijkę mam nawet przyzwoitą🤔
Roman4321 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 A co tam tyle delegacji robisz? za czym? za kim?
artur125 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 za lekkim chlebem😛 co robię?zazwyczaj dobre wrażenie , no ale czasami i popracować trochę trzeba
withanight Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dobre wrażenie to ponoć polowa sukcesu
artur125 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 no podobno A dlaczego Daria nie zrobiła na Tobie dobrego wrażenia? To fajna dziewczyna jest
withanight Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Wszystko znajdziesz w tym temacie . I to nie tak że nie zrobiła. Kiedyś zrobiła.
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zrobiła nie zrobiła co za różnica. Było minęło i nie ma co rozpamiętywać. ŻYJE SIĘ DALEJ i czeka na kolejne afery.
artur125 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 mnie to nudzą te afery, wszystko już zbyt przewidywalne
wojtazz Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Post z gatunku ogloszenia parafialne. Tematy inne ktore znalazlem sa pozamykane wiec pisze tutaj. Wiem ze troche nie w temacie ale lepiej chyba nie znajde. Wiem smiechom nie bedzie konca ale naprawde szwagier szuka dziewczyny na sylwestra. Kulturalny, mily, dowcipny bez nalogow (nie ze abstynent). Wiek 27 lat aparat od twarzy nie peknie, nie parchaty. Ogolnie normalne rowne chlopisko, bez boliera. Poszukuje dziewczyny z okolic moniek badz powiatu monieckiego. Auto ma wiec dalej tez dojedzie. Szwagier zapewnia transport, placi za zabawe sylwestrowa i zapewnia mila zabawe w milym towarzystwie. Chetnie spotka sie wczesniej na jakims wypadzie na kregle badz cos w tym stylu, zeby dziewcze nie szlo w ciemno z nie wiadomo kim. Prosba o pomoc w szukaniu chetnej niewiasty. Prosze pisac na priv.
withanight Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 W sumie nie jest to śmieszne Ale dlaczego szukasz szwagrowi kobity ?
wojtazz Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 On tez szuka i siostry jego mu szukaja bo chlopisko nie ma z kim isc, bo praktycznie cale towarzystwo w parach bedzie a on sam. Nie ze wybredny jakis chyba zwyczajnie szczescia nie ma. Sam by sie pewnie nie odwazyl na forum napisac.
Roman4321 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 niech siedzi w doma, będzie się tam włóczył po sylwestrach on ma znajomych, siostry mają znajomych i jeszcze nam zawracasz głowę ale ale co nie jest zabronione to jest dozwolone😉
withanight Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Romuś nie narzekaj ,biba za friko się szykuje Jakby napisał , że szwagierka szuka partnera to już dawno wojtazz priva miałby zapchanego
artur125 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 ogłoszenie spoko, ale forum na tego typu ogłoszenia kiepskie wybrałeś "nie parchaty" , poprostu jebłem🤣
Tomasz78 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 A czy aby nie kulawy i garbaty? ciekaw jestem czy chetna tu znajdziesz ,
wojtazz Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Nie kulawy i nie garbaty. Wiem ze moze i 100 panien tu by znalazla meza i kiepskie forum ale sprobowac trzeba. Moze macie jakas sasiadke albo znajoma chociaz?
Roman4321 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Do Agro Randki dawaj bo żeby trafić dziewczynę z okolicy to prawie jak cud, na fejsie szybciej pójdzie
MMA666 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Dnia 11.12.2018 o 09:27, wojtazz napisał: Post z gatunku ogloszenia parafialne. Tematy inne ktore znalazlem sa pozamykane wiec pisze tutaj. Wiem ze troche nie w temacie ale lepiej chyba nie znajde. Wiem smiechom nie bedzie konca ale naprawde szwagier szuka dziewczyny na sylwestra. Kulturalny, mily, dowcipny bez nalogow (nie ze abstynent). Wiek 27 lat aparat od twarzy nie peknie, nie parchaty. Ogolnie normalne rowne chlopisko, bez boliera. Poszukuje dziewczyny z okolic moniek badz powiatu monieckiego. Auto ma wiec dalej tez dojedzie. Szwagier zapewnia transport, placi za zabawe sylwestrowa i zapewnia mila zabawe w milym towarzystwie. Chetnie spotka sie wczesniej na jakims wypadzie na kregle badz cos w tym stylu, zeby dziewcze nie szlo w ciemno z nie wiadomo kim. Prosba o pomoc w szukaniu chetnej niewiasty. Prosze pisac na priv. Witam. Czyżby chodziło o słynnego szwagra z YT ? 🤣 1
withanight Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 A w Monkach to jeden szwagier ? Tamten co mi wiadomo, jest zonayy. Nie wierz we wszystko co pokazują na ekranach.
wojtazz Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Noż sie przyczpiliście do tych szwagrów monieckich. Okolice moniek. Ale wiecie że ja z okolic Moniek i niegdy tego nie widzialem.
fenix30 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Opublikowano 15 Grudnia 2018 danielhaker napisał: Dnia 6.12.2018 o 17:17, fenix30 napisał: Jak czytałem to byłem w gimnazjum. Czyli w połowie mojego wieku. Czytając Twoje posty odnosiłem wrażenie, że do wieku gimnazjalnego jeszcze nie dotarłeś. Serio. Dno i trzy metry mułu. Myślę, że nikt nie będzie tu za Tobą tęsknił Proponuję wszystkim opanować emocje, bo temat nieuchronnie zbliża się do zamknięcia Jako modek to powinieneś być beztronny ale gdzieś Cię ściąga w jedną stronę. Od myślenia głową Cię rozbili także tyle nie myśl. Jestem przystojniejszy od niż Benny-ego Więc nie trafiłeś. 1
nikolas29 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Dnia 12.12.2018 o 18:41, wojtazz napisał: Noż sie przyczpiliście do tych szwagrów monieckich. Okolice moniek. Ale wiecie że ja z okolic Moniek i niegdy tego nie widzialem. Byłem tam kilka razu to takie miasto wieś więc może być tam dziewczyn..Osowiec twierdzą.dawne czasy
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta handlarz kupno
Renualt Ceres 95