Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Zrobiła nie zrobiła co za różnica. 

Było minęło i nie ma co rozpamiętywać. 

ŻYJE SIĘ DALEJ i czeka na kolejne afery. 

Opublikowano

Post z gatunku ogloszenia parafialne. Tematy inne ktore znalazlem sa pozamykane wiec pisze tutaj. Wiem ze troche nie w temacie ale lepiej chyba nie znajde.

Wiem smiechom nie bedzie konca ale naprawde szwagier szuka dziewczyny na sylwestra. Kulturalny, mily, dowcipny bez nalogow (nie ze abstynent). Wiek 27 lat aparat od twarzy nie peknie, nie parchaty. Ogolnie normalne rowne chlopisko, bez boliera. Poszukuje dziewczyny z okolic moniek badz powiatu monieckiego. Auto ma wiec dalej tez dojedzie.

Szwagier zapewnia transport, placi za zabawe sylwestrowa i zapewnia mila zabawe w milym towarzystwie. Chetnie spotka sie wczesniej na jakims wypadzie na kregle badz cos w tym stylu, zeby dziewcze nie szlo w ciemno z nie wiadomo kim.

Prosba o pomoc w szukaniu chetnej niewiasty. Prosze pisac na priv.

Opublikowano

On tez szuka i siostry jego mu szukaja bo chlopisko nie ma z kim isc, bo praktycznie cale towarzystwo w parach bedzie a on sam. Nie ze wybredny jakis chyba zwyczajnie szczescia nie ma. Sam by sie pewnie nie odwazyl na forum napisac.

Opublikowano
Dnia 11.12.2018 o 09:27, wojtazz napisał:

Post z gatunku ogloszenia parafialne. Tematy inne ktore znalazlem sa pozamykane wiec pisze tutaj. Wiem ze troche nie w temacie ale lepiej chyba nie znajde.

Wiem smiechom nie bedzie konca ale naprawde szwagier szuka dziewczyny na sylwestra. Kulturalny, mily, dowcipny bez nalogow (nie ze abstynent). Wiek 27 lat aparat od twarzy nie peknie, nie parchaty. Ogolnie normalne rowne chlopisko, bez boliera. Poszukuje dziewczyny z okolic moniek badz powiatu monieckiego. Auto ma wiec dalej tez dojedzie.

Szwagier zapewnia transport, placi za zabawe sylwestrowa i zapewnia mila zabawe w milym towarzystwie. Chetnie spotka sie wczesniej na jakims wypadzie na kregle badz cos w tym stylu, zeby dziewcze nie szlo w ciemno z nie wiadomo kim.

Prosba o pomoc w szukaniu chetnej niewiasty. Prosze pisac na priv.

Witam. Czyżby chodziło o słynnego  szwagra  z YT ? 🤣

• Haha 1
Opublikowano

danielhaker napisał:

Dnia 6.12.2018 o 17:17, fenix30 napisał:

Jak czytałem to byłem w gimnazjum. Czyli w połowie mojego wieku. :)

200.gif

Czytając Twoje posty odnosiłem wrażenie, że do wieku gimnazjalnego jeszcze nie dotarłeś. Serio. Dno i trzy metry mułu.

Myślę, że nikt nie będzie tu za Tobą tęsknił

Proponuję wszystkim opanować emocje, bo temat nieuchronnie zbliża się do zamknięcia

Jako modek to powinieneś być beztronny ale gdzieś Cię ściąga w jedną stronę. Od myślenia głową Cię rozbili także tyle nie myśl. Jestem przystojniejszy od niż Benny-ego Więc nie trafiłeś.

• Confused 1
Opublikowano
Dnia 12.12.2018 o 18:41, wojtazz napisał:

Noż sie przyczpiliście do tych szwagrów monieckich. Okolice moniek. Ale wiecie że ja z okolic Moniek i niegdy tego nie widzialem.

Byłem tam kilka razu to takie miasto wieś więc może być tam dziewczyn..Osowiec twierdzą.dawne czasy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v