Roman4321 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dareczko kiedyś miałaś zdjęcie nawet, szuksz chłopaka co tak sie krecisz w temacie? Może się warto wypromować a kto wie może jakiego fajnego poznasz.
Gość Daria54321 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nie szukam i nie chcę się promować 🤗 źle mnie odbierasz a co to nie można tu się krecić?
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Kręcić się można tylko trzeba patrzeć pod nogi żeby jakiś kundelek nie zaczął obszczekiwać 😆
marko-kolo Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 kobieta jak mówi NIE to znaczy że chce ...to pewnie i profesur od mózgu potwierdzi
withanight Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 25 minut temu, Roman4321 napisał: Nie zrozum mnie źle ale po co się czajić i ukrywać, chłopków tu wielu więc jakiegoś sobie wybierzesz 😜 Już tu taka jedna była co sie z motywacją bardzo kryła, i się zarzekała wielokrotnie, że nie szuka chłopaka wcale a wcale, w tak naprawdę chęci bardzo miała że na forum zapisać się chciała ,aż w końcu jeden wypatrzył niebore i zaciągnoł pod obore, tera razem sobie ćwierkają i na forum dymy puszczaja, co rusz nowe afery wybuchają że nawet moderatory rady nie dawają😂😂😂 Sztos Romeczku profesura też jakoś dziwnie wcieło , a jakoś tak go do Darii ciągnęło
marko-kolo Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 kobitki go zajmują ..zanim wszystkie obskoczy to i czasu nie ma na porady
Roman4321 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) ta powieść to by kilka tomów miała tyle tu nawiwijała swego czasu potrzebe miała że trzydzieski na gwałt szukała a czy dała robiąć wała ?, w każdym razie bardzo chciała i do siebie zapraszała, o adresie zapomniała... więc czego Dareczko pragniesz ? chłopak się zjawi pocieszy przytuli ubawi więc się nie ma co wypierać startujcie chłopaki w konkury, może zdobędzie ją który😜 Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Roman4321
withanight Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 A ja tam bym wilków z lasu nie wywoływał
withanight Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 No i dobrze niech szuka , nikt jej nie broni
Gość Daria54321 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 A ty co nie zastartujesz? 😄😅 🙃 jeszcze mi jabłko w mordeczke wsadź i na stół ZAPOMNIJ ja się zastanawiam czasami się zakręcam bo tak😌 poznaje was po kolei
Gość Daria54321 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Mój post był do Romka a ty sobie nie pozwalaj jak można się tak odzywać do kobiety?
withanight Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Do kogo by nie był , pokazałas dzisiaj coś ciekawego , może gdybym o czymś nie wiedział to bym przeszedł obok tego całkowicie obojętnie. I od tego momentu proponuje się nawzajem omijać
Tomasz78 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 19 minut temu, Daria54321 napisał: A ty co nie zastartujesz? 😄😅 🙃 jeszcze mi jabłko w mordeczke wsadź i na stół ZAPOMNIJ ja się zastanawiam czasami się zakręcam bo tak😌 poznaje was po kolei co jak co ale wyobraźnię masz , poznajesz po kolei ? a starych użytkowników znasz ,
Gość Daria54321 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) A omijaj sobie nie intere mnie co sobie ubzurałeś twoja rzecz ale nie pozwole sobie na takie odzywki Starych☹️ od przeszło roku was czytam a jak coś napisze to sarkazmem dobijacie dobra nara Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Daria54321
withanight Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ale czy ja Ciebie obraziłem , zwyzywałem ? nie .. poprostu wyraziłem swoje zdanie i tyle, ja najzwyczajniej w świecie nie lubię takiej fałszywości, Już tak nie dziw 1
Tomasz78 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Daria ja ciebie nie przeganiam tylko pytam a wyobraźnia, to o jabłko mi chodziło ,co taka nerwowa jestes ?
Gość Daria54321 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Noooo sorry Tomek ja wam tu kopa w deee nie chcę dać tylko rozmowę podtrzymuje i nie jestem nikim innym żebym musiała za kogoś obrywać😥
artur125 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 22 godziny temu, Daria54321 napisał: a stare nie zawsze też😜 A ty Sean to od razu kochałeś swoją żonę czy ileś tam lat po ślubie dopiero to do Ciebie dotarło że jednak to ta i dorze zrobiłeś? Tak się zastanawiam bo ostatnio mój były już żonaty i dzieciaty pisze do mnie jakieś podchody:/ to dziwne zachowanie jakieś a mówicie że to kobiet nie idzie zrozumieć i są niestałe w uczuciach😲 ? podobno stara miłość nie rdzewieje, daj mu drugą szansę, może tym razem się uda i będziecie żyli długo i szczęśliwie
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 No BRAWO chłopaki 😫 jesteście subtelni niczym słoń w składzie porcelany ☕ 🐘
artur125 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 jesteśmy jak porcelanowe słoniki, przynosimy szczęście🤣 1
Roman4321 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Każdy sobie po ekranie smyra kończyć pisanie, uciekać do wyra 😅 1
withanight Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 1 minutę temu, Roman4321 napisał: Każdy sobie po ekranie smyra kończyć pisanie, uciekać do wyra 😅 Ty jak czasem zapierdzielisz , to ja jak głupek się do monitora brecham 1 1
Rekomendowane odpowiedzi
Izolacja podłogi w stodole pod zboże
DK Excited