Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Daria54321
Opublikowano

Nie szukam i nie chcę się promować 🤗 źle mnie odbierasz a co to nie można tu się krecić?

Opublikowano

Kręcić się można tylko trzeba patrzeć pod nogi żeby jakiś kundelek nie zaczął obszczekiwać 😆

Opublikowano
25 minut temu, Roman4321 napisał:

Nie zrozum mnie źle ale po co się czajić i ukrywać, chłopków tu wielu więc jakiegoś sobie wybierzesz 😜

Już tu taka jedna była co sie z motywacją bardzo kryła, i się zarzekała wielokrotnie, że nie szuka chłopaka wcale a wcale, w tak naprawdę chęci bardzo miała że na forum zapisać się chciała ,aż w końcu jeden wypatrzył niebore i zaciągnoł pod obore, tera razem sobie ćwierkają i na forum dymy puszczaja, co rusz nowe afery wybuchają że nawet moderatory rady nie dawają😂😂😂

Sztos Romeczku :D

profesura też jakoś dziwnie wcieło , a jakoś tak go do Darii ciągnęło xD

Opublikowano (edytowane)

ta powieść to by kilka tomów miała tyle tu nawiwijała

swego czasu potrzebe miała że trzydzieski na gwałt szukała

a czy dała robiąć wała ?,  w każdym razie bardzo chciała 

i do siebie zapraszała, o adresie zapomniała...

więc czego Dareczko pragniesz ?

chłopak się zjawi pocieszy przytuli ubawi więc się nie ma co wypierać 

startujcie chłopaki w konkury, może zdobędzie ją który😜

Edytowane przez Roman4321
Gość Daria54321
Opublikowano

A ty co nie zastartujesz? 😄😅 🙃 jeszcze mi jabłko w mordeczke wsadź i na stół ZAPOMNIJ ja się zastanawiam czasami się zakręcam bo tak😌 poznaje was po kolei :)

Gość Daria54321
Opublikowano

Mój post był do Romka a ty sobie nie pozwalaj jak można się tak odzywać do kobiety?

Opublikowano

Do kogo by nie był , pokazałas dzisiaj  coś ciekawego , może gdybym o czymś nie wiedział to bym przeszedł obok tego całkowicie obojętnie.

I od tego momentu proponuje się nawzajem omijać :) 

Opublikowano
19 minut temu, Daria54321 napisał:

A ty co nie zastartujesz? 😄😅 🙃 jeszcze mi jabłko w mordeczke wsadź i na stół ZAPOMNIJ ja się zastanawiam czasami się zakręcam bo tak😌 poznaje was po kolei :)

co jak co ale wyobraźnię masz ,

poznajesz po kolei ? a starych użytkowników znasz ,O.o

Gość Daria54321
Opublikowano (edytowane)

A omijaj sobie nie intere mnie co sobie ubzurałeś twoja rzecz ale nie pozwole sobie na takie odzywki 

Starych☹️ od przeszło roku was czytam a jak coś napisze to sarkazmem dobijacie :/ dobra nara

Edytowane przez Daria54321
Gość Daria54321
Opublikowano

Noooo sorry Tomek ja wam tu kopa w deee nie chcę dać tylko rozmowę podtrzymuje i nie jestem nikim innym  żebym musiała za kogoś obrywać😥

Opublikowano
22 godziny temu, Daria54321 napisał:

a stare nie zawsze też😜 

A ty Sean to od razu kochałeś swoją żonę czy ileś tam lat po ślubie dopiero to do Ciebie dotarło że jednak to ta i dorze zrobiłeś? 

Tak się zastanawiam bo ostatnio mój były już żonaty i dzieciaty pisze do mnie jakieś podchody:/ to dziwne zachowanie jakieś a mówicie że to kobiet nie idzie zrozumieć i są niestałe w uczuciach😲 ?

podobno stara miłość nie rdzewieje, daj mu drugą szansę, może tym razem się uda i będziecie żyli długo i szczęśliwie:D

Opublikowano

No BRAWO chłopaki 😫 jesteście subtelni niczym słoń w składzie porcelany  🐘

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v