Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Aż dziwne że i ty prezentu nie dostałeś ...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 4 minuty temu, marko-kolo napisał: dostałem od żony jak zwykle Chyba mopem po głowie. 7 minut temu, zetorki12 napisał: Aż dziwne że i ty prezentu nie dostałeś ... Jak to nie dostał prezentu a niby czemu taka mordka uhahana.
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Dobra , dobra . No nic . Pora na rekolekcje , to nie będę się tu produkował za bardzo . 😜 1 minutę temu, marko-kolo napisał: ni to był szczęśliwy numerek
marko-kolo Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 o dzięki za łaskawość bo zaraz byś nas tu powycinał w pień
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 2 minuty temu, marko-kolo napisał: ni to był szczęśliwy numerek A była chociaż kumulacja ?
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 3 minuty temu, marko-kolo napisał: o dzięki za łaskawość bo zaraz byś nas tu powycinał w pień Was ? To ile ciebie jest ?
marko-kolo Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 spoko koko jeszcze normę wyrobię o jej aż takie masz myśli o mnie
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 @marko-koIo czyżbyś zaraził się dwuosobowością od pewnego gościa?
marko-kolo Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 nie po prostu zetorki tak mnie niszczy na każdym kroku ze już nie wiem co pisze normalnie jak nie odpuści to nie wiem chyba na prawd drugie konto założę i będę udawał że mnie tu nie ma
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Jaaa ? Oj to nie było moją intencją . Ja bardzo lubię z tobą dyskutować jedynie . Jak uraziłem , to sorki . 😪 Edytowane 8 Grudnia 2018 przez zetorki12
marko-kolo Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 a dzięki w takim razie ...bo już ze strachu różne myśli do głowy przychodzą
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Marko coś podejrzana sprawa 😮 Możeby jakiego Holmesa zatrudnił do wyjaśnienia tych tajemniczych zniknięć 🔍
Roman4321 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Nowi znikają a stare wyjadacze dali siedzo
Gość Daria54321 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) a stare nie zawsze też😜 A ty Sean to od razu kochałeś swoją żonę czy ileś tam lat po ślubie dopiero to do Ciebie dotarło że jednak to ta i dorze zrobiłeś? Tak się zastanawiam bo ostatnio mój były już żonaty i dzieciaty pisze do mnie jakieś podchody:/ to dziwne zachowanie jakieś a mówicie że to kobiet nie idzie zrozumieć i są niestałe w uczuciach😲 ? Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Daria54321
withanight Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) 12 godzin temu, Daria54321 napisał: a stare nie zawsze też😜 A ty Sean to od razu kochałeś swoją żonę czy ileś tam lat po ślubie dopiero to do Ciebie dotarło że jednak to ta i dorze zrobiłeś? Tak się zastanawiam bo ostatnio mój były już żonaty i dzieciaty pisze do mnie jakieś podchody:/ to dziwne zachowanie jakieś a mówicie że to kobiet nie idzie zrozumieć i są niestałe w uczuciach😲 ? Tutaj przydał by się Maverick , on by psychologicznie wyjaśnił o co chodzi . Ja też mogę , ale jak napiszę potocznym językiem to się obrazisz Poza tym po co się w to bawisz ? Edytowane 9 Grudnia 2018 przez withanight
marko-kolo Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 młode to szybkie teraz i zaraz dzieci robią ....a starszy to krzywdy nie zrobi a się podłubie z godzinkę
withanight Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ot i tyle zalet 500+ Tak jakoś wszystko napędza lub też rozpędza
Gość Daria54321 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Wcale mnie to nie bawi 😶ignoruje to chyba najlepsze wyjście albo inne pomysły?🤔 Te młode i starego wyjadacza by zawstydziły 😋
Rekomendowane odpowiedzi
Same Explorer 3/Deutz Fahr Agofarm 420 Proline
pryzma kukurydzy