Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, withanight napisał:

Tak gregus walnąłem focha , bo jesteś dla mnie nie miły w tych ciężkich chwilach .

Pawelek , Pawełek zapomniałem dodać , że co najwyżej możesz sobie żabkę slomka nadmuchać xD

Już wiem czemu skąd przyszedł ci do głowy akurat ten kawał, dwie k...y i pedal toć to nic innego jak dwie twoje królowe i ty !  xD

Opublikowano
2 minuty temu, grego napisał:

Już wiem czemu skąd przyszedł ci do głowy akurat ten kawał, dwie k...y i pedal toć to nic innego jak dwie twoje królowe i ty !  

Bo się Pawełek na ciebie obrazi .. krolowa jest tylko jedna xD

3 minuty temu, marko-kolo napisał:

nie posądzam a wręcz naoczne fakty tu były :D...nie śmiał bym zmyślać 

Myślałem że jepne jak czytałem tego posta z tym "plagiatem" xD

Gość Daria54321
Opublikowano

O jaka dyskusja fascynująca ja to rozumiem że dziewczyny  lezby afffe ale no niech już bedzie jednak dwóch panw w łóżku to porażka totalna i 😥 szkoda słów :(

pada deszczyk ja mam kocyk🙄 ślimaczek uśmiechnij się😘

Opublikowano
Przed chwilą, withanight napisał:

Bo się Pawełek na ciebie obrazi .. krolowa jest tylko jedna xD

Toć każdy wie, że królowe są dwie  xD. Jedna się nam ujawniła , a druga jeszcze myśli jaki tym razem dać sobie nick xD

1 minutę temu, Daria54321 napisał:

O jaka dyskusja fascynująca ja to rozumiem że dziewczyny  lezby afffe ale no niech już bedzie jednak dwóch panw w łóżku to porażka totalna i 😥 szkoda słów :(

2 minuty temu, Daria54321 napisał:

Lepiej bym tego nie podsumował  xD

Opublikowano

Toć każdy wie, że królowe są dwie  xD. Jedna się nam ujawniła , a druga jeszcze myśli jaki tym razem dać sobie nick xD

Każdy to już się przekonał kim jest Twoja z królowa... Wystarczy reakcje prześledzić. 

I w tej kwestii , już nie mam zamiaru się więcej z tobą przekomarzać bo najzwyczajniej niema to sensu :DxD

A wam jak już brakuje argumentów  to wracacie do tych królowych i tak się pętlicie. Ale cóż , każdy już poznał prawdziwe oblicze twojej partnerki i każde bliskie spotkanie z nią gdsies na ulicy skończyło by się sowitym splunięciem w jej stronę. Pogódź się z tym w końcu....

Gość łorawiok
Opublikowano
24 minuty temu, withanight napisał:

Jasiu wraca do Taty i mówi że siostra też by dała

A Jasiu , co tam robi ?

Opublikowano (edytowane)

No i się obraził  xD.  Mówisz o swoich królowych i paru jej przydupasach? Też mi wszyscy  xD. Gwarantuje ci, że gdyby ją spotkali to nie zdążyli by splunąć nawet .  

To sobie wyobrazić co by było gdybyś spotkał mnie lub Pawła jeśli to jakiś wyznacznik  xD

Edytowane przez grego
Opublikowano
11 minut temu, grego napisał:

No i się obraził  xD.  Mówisz o swoich królowych i paru jej przydupasach? Też mi wszyscy  xD. Gwarantuje ci, że gdyby ją spotkali to nie zdążyli by splunąć nawet .  

To sobie wyobrazić co by było gdybyś spotkał mnie lub Pawła jeśli to jakiś wyznacznik  xD

Ciekawe tylko czy miała by odwagę tym wszystkim ludziom , którym tu koło tylka narobiła , spojrzeć w oczy...

Pfff , ktoś tu przed wami był już taki odważny xD hahahah

10 minut temu, marko-kolo napisał:

z tym wpadaniem to nie szalej bo nie wiadomo czy ci'' łursus'' odpali :D

Weź w ogóle na te jego sztuczne posty nie reaguj xD

Opublikowano (edytowane)

Tak jak Cendy Tesce czy druga swojemu chłopu? 

Było z nią zadzierać? To teraz nie becz jak ta ostatnia pi.da, ;)

Edytowane przez grego
Opublikowano (edytowane)

osobiście miałem kilka spraw za pobicie i zawiasy ...więc ciężko mnie przestraszyć  ;)...bo trochę krzywd narobiłem :(

więc greguś się nie sil mi    tu na takie pajacowanie :D

Edytowane przez marko-kolo
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, marko-kolo napisał:

osobiście miałem kilka spraw za pobicie i zawiasy ...więc ciężko mnie przestraszyć  ;)...bo trochę krzywd narobiłem :(

więc greguś się nie sil mi    tu na takie pajacowanie :D

Buuu , tośmy się wystraszyli  :D

Opublikowano

Buuu , tośmy się wystraszyli  :D

Tak jak ja was xD

10 minut temu, grego napisał:

Tak jak Cendy Tesce czy druga swojemu chłopu? 

Było z nią zadzierać? To teraz nie becz jak ta ostatnia pi.da, ;)

I zobacz co sam teraz  napisałeś... Czyli to tylko zemsta w dodatku nie osobista a przy pomocy kukiełek...

Opublikowano

Nie, to zwykła karma która wróciła za to co one zrobiły jej i paru innym dziewczynom ;). A w szczególności ich przydupasy. To się poprostu nazywa sprawiedliwość ;) za to że piszecie o niej gdy ona nigdzie się nie udziela. I będziesz nadal kwiczal, beczał jak ta ostatnia pi.da póki tak będzie. Osobiście nic do twoich pan nie mam i nie interesuje mnie co robią i z kim jeśli tego jeszcze nie zauważyłeś *******. Ale dobrze że w końcu się o to spytales ;)

Opublikowano

Dostała to na co sama zapracowała , intrygami , oszustwami, wymysłami i szczuciem jednych na drugich . Nie wiem co trzeba mieć we łbie żeby do takich rzeczy się posuwać. Chyba sieczkę totalna.

Te przydupasy o których piszesz , to Ci wszyscy , którym zaszkodziła , odsmarowala ich , to normalni myślący ludzie , którzy ocknęli się w porę ;)

Tak dokładnie , karma wróciła i wracała będzie nadal ... 

Baw się greguś.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Ja pier z tobą to się gada jak z Kaczyńskim , zawsze cię powie że czarne jest biale, a białe jest czarne, ale dobrze, przynajmniej wiem że boli i tak ma byc ;) . Jak komuś zalazla za skórę to było z nią nie zadzierać, a nie beczeć że komus dała popalić i brawo dla niej, że tak mocno bo widać na dupsko nawet nie potrafisz siąsc. Gdzie się podzialo parę dziewczyn pajacu jeden? Mam żałować intrygantki Cendy czy nie lepszej ale mądrzejszej drugiej krolowej? Haha jak już mam kogoś żałować to takiej Teski ktora  to cendy wykończyła konfabulancie i naiwniaku 

Edytowane przez grego
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v