Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, fenix30 napisał:

Marko a po polsku można :)

W jakim języku by to nie było to i tak nie zalapiesz ;) do tego potrzebna jest inteligencja , wrodzona czy nabyta , ale nie posiadasz ani jednej ani drugiej. 

A wystraczylo 3 literki przestawić ;)

1 minutę temu, grego napisał:

Cieszymy się i my twoim szczęściem xD

Wreszcie w liczbie mnogiej :D

Opublikowano
27 minut temu, fenix30 napisał:

@grego kieliszek mi zreki uciekł jak to przeczytałem. :)

To by wiele wyjaśniało .

5 minut temu, grego napisał:

No baa, chyba nie ma tu osoby, która by się tym nie cieszyła xD

No ja się cieszę że ty się cieszysz że on się cieszy czyli wszyscy heppy. 

Opublikowano
7 minut temu, grego napisał:

widzisz withanight ile my tu ci radości wszyscy sprawiamy, a ty tak nie ładnie się czasem odzywasz do nas xD

No tak czytam to forum i sie brzydkich rzeczy uczę xD

Niech wróci dawny gregus , bo tego już zaczynam powoli lubieć xD

I dziękuję , że nauczyłeś się pisać poprawnie mój login xD bo w tych waszych privach jakieś withangi i inne aż mi się przykro robiło xD

Opublikowano
2 godziny temu, withanight napisał:

No tak czytam to forum i sie brzydkich rzeczy uczę xD

Niech wróci dawny gregus , bo tego już zaczynam powoli lubieć xD

I dziękuję , że nauczyłeś się pisać poprawnie mój login xD bo w tych waszych privach jakieś withangi i inne aż mi się przykro robiło xD

Proszę bardzo, wytłumaczyłem innym, że z angielska w  wolnym tłumaczeniu to znaczy, że mam do czynienia "z ciemniakiem" czy jakoś tak i pomogło xD

Zaczynasz mnie lubieć? O to muszę na tyły uważać xD

Opublikowano

Gregus bo się obraże na ciebie ;(

Dlugo jeszcze będziesz musiał ten słownik studiować zanim dojdziesz co oznaczają słowa z loginu , na początek może słownik  odwróć  bo  czytasz  go do  góry nogami xD

ale trop już dobry obrałeś xD

O tyły się nie martw , widać że kto inny je obstawia :D dobry jest ?

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, fenix30 napisał:

. No ja Ci za psychiatre płacił nie będę. Jesteś debilem byłeś i będziesz. Więc pier**l się ze swoim chłopakami pedale.

hmmm.nie dawno pisałeś ze nie opuścisz tematu ...coś mi się zdaje że zaczynasz działać w tym kierunku :D

Opublikowano

43 minuty temu, withanight napisał:

Gregus bo się obraże na ciebie ;(

Dlugo jeszcze będziesz musiał ten słownik studiować zanim dojdziesz co oznaczają słowa z loginu , na początek może słownik  odwróć  bo  czytasz  go do  góry nogami xD

ale trop już dobry obrałeś xD

O tyły się nie martw , widać że kto inny je obstawia :D dobry jest ?

A nawet jak się obrazisz to szybko zatopisz smutki w tyle kolegi i ci przejdzie, masz tu toć takiegoxD. Pamiętaj , w tych czasach to nie wstyd, a my tu jesteśmy bardzo tolerancyjni  xD. Nie ma potrzeby tak się tego wypierac, bo i tak to widać  xD

Opublikowano

@marko może być. Prorok i yacenty. Od nich nie mam bana😂 Mam 3bany ale od yacenty to bym miał szacun. 😂 Przecież to nie moja wina że nielubie rowerów.@grego nie każdy jest tolerancyjny.

Opublikowano
8 minut temu, grego napisał:

A nawet jak się obrazisz to szybko zatopisz smutki w tyle kolegi i ci przejdzie, masz tu toć takiegoxD. Pamiętaj , w tych czasach to nie wstyd, a my tu jesteśmy bardzo tolerancyjni  xD. Nie ma potrzeby tak się tego wypierac, bo i tak to widać  xD

zawstydzasz mnie 😄

xD

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, fenix30 napisał:

@grego @withanight to pedał?

O tam zaraz od pedałów go wyzywasz, homoseksualista i tyle  xD

Zagadka pozostaje tylko rola marko w ich relacji  xD

Edytowane przez grego
Opublikowano

Panowie kultury trochę. 

Jakby co to kochający inaczej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v