withanight Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 3 minuty temu, fenix30 napisał: Marko a po polsku można W jakim języku by to nie było to i tak nie zalapiesz do tego potrzebna jest inteligencja , wrodzona czy nabyta , ale nie posiadasz ani jednej ani drugiej. A wystraczylo 3 literki przestawić 1 minutę temu, grego napisał: Cieszymy się i my twoim szczęściem Wreszcie w liczbie mnogiej
grego Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 No baa, chyba nie ma tu osoby, która by się tym nie cieszyła
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 27 minut temu, fenix30 napisał: @grego kieliszek mi zreki uciekł jak to przeczytałem. To by wiele wyjaśniało . 5 minut temu, grego napisał: No baa, chyba nie ma tu osoby, która by się tym nie cieszyła No ja się cieszę że ty się cieszysz że on się cieszy czyli wszyscy heppy.
grego Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 widzisz withanight ile my tu ci radości wszyscy sprawiamy, a ty tak nie ładnie się czasem odzywasz do nas
withanight Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 7 minut temu, grego napisał: widzisz withanight ile my tu ci radości wszyscy sprawiamy, a ty tak nie ładnie się czasem odzywasz do nas No tak czytam to forum i sie brzydkich rzeczy uczę Niech wróci dawny gregus , bo tego już zaczynam powoli lubieć I dziękuję , że nauczyłeś się pisać poprawnie mój login bo w tych waszych privach jakieś withangi i inne aż mi się przykro robiło
withanight Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 A ja myślał , że razem na sesję będziem chodzic ;(
grego Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 2 godziny temu, withanight napisał: No tak czytam to forum i sie brzydkich rzeczy uczę Niech wróci dawny gregus , bo tego już zaczynam powoli lubieć I dziękuję , że nauczyłeś się pisać poprawnie mój login bo w tych waszych privach jakieś withangi i inne aż mi się przykro robiło Proszę bardzo, wytłumaczyłem innym, że z angielska w wolnym tłumaczeniu to znaczy, że mam do czynienia "z ciemniakiem" czy jakoś tak i pomogło Zaczynasz mnie lubieć? O to muszę na tyły uważać
withanight Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Gregus bo się obraże na ciebie ;( Dlugo jeszcze będziesz musiał ten słownik studiować zanim dojdziesz co oznaczają słowa z loginu , na początek może słownik odwróć bo czytasz go do góry nogami ale trop już dobry obrałeś O tyły się nie martw , widać że kto inny je obstawia dobry jest ? 1
marko-kolo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 1 godzinę temu, fenix30 napisał: . No ja Ci za psychiatre płacił nie będę. Jesteś debilem byłeś i będziesz. Więc pier**l się ze swoim chłopakami pedale. hmmm.nie dawno pisałeś ze nie opuścisz tematu ...coś mi się zdaje że zaczynasz działać w tym kierunku
grego Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 43 minuty temu, withanight napisał: Gregus bo się obraże na ciebie ;( Dlugo jeszcze będziesz musiał ten słownik studiować zanim dojdziesz co oznaczają słowa z loginu , na początek może słownik odwróć bo czytasz go do góry nogami ale trop już dobry obrałeś O tyły się nie martw , widać że kto inny je obstawia dobry jest ? A nawet jak się obrazisz to szybko zatopisz smutki w tyle kolegi i ci przejdzie, masz tu toć takiego. Pamiętaj , w tych czasach to nie wstyd, a my tu jesteśmy bardzo tolerancyjni . Nie ma potrzeby tak się tego wypierac, bo i tak to widać
fenix30 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 @marko może być. Prorok i yacenty. Od nich nie mam bana😂 Mam 3bany ale od yacenty to bym miał szacun. 😂 Przecież to nie moja wina że nielubie rowerów.@grego nie każdy jest tolerancyjny.
marko-kolo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 widzisz grego może i kobiety są podatne na twoje insynuacje ...ale jak widzisz na innych to nie działa ale rozumiem że już się wystrzelałeś i opadasz z sił ..temu tak majaczysz
withanight Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 8 minut temu, grego napisał: A nawet jak się obrazisz to szybko zatopisz smutki w tyle kolegi i ci przejdzie, masz tu toć takiego. Pamiętaj , w tych czasach to nie wstyd, a my tu jesteśmy bardzo tolerancyjni . Nie ma potrzeby tak się tego wypierac, bo i tak to widać zawstydzasz mnie 😄
grego Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Grunt że się nie obrażasz, to czyjas d*pa będzie uratowana, na jakiś czas
withanight Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zdemaskowali mnie O rany , i co ja teraz zrobię
marko-kolo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 5 minut temu, fenix30 napisał: @grego @withanight to pedał? a co szukasz ?o to już wiemy czemu ty taki wkurwiony zawsze
grego Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) 11 minut temu, fenix30 napisał: @grego @withanight to pedał? O tam zaraz od pedałów go wyzywasz, homoseksualista i tyle . Zagadka pozostaje tylko rola marko w ich relacji Edytowane 7 Grudnia 2018 przez grego
marko-kolo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 widzisz grego po prostu obaj bardzo cie polubiliśmy ...a nic tak ludzi nie łączy jak wspólny wróg
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Panowie kultury trochę. Jakby co to kochający inaczej.
fenix30 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 withanight napisał: Zdemaskowali mnie O rany , i co ja teraz zrobię Czyli pedał. Dlatego tak za mną latasz. Wybacz zboku wolę Darie.
grego Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Ty się chyba jednak na mnie obraziłeś i w rewanżu mnie zanudzasz Edytowane 7 Grudnia 2018 przez grego
marko-kolo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 to plagiatorkę zaproś będzie weselej
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta kupno
DK Excited