withanight Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Prujesz się i prujesz i co ci to daje? 3 minuty temu, Daria54321 napisał: Hamuj bo winda zepsuta a schody za....li bo zbrojone były nie wiem czy to nie sprawka Marka i Edka?😂 Dla nich niema złomu nie do odzyskania
marko-kolo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 a co to pani plagiatorka nie lajkuje swego rumaka
grego Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Co tam marko znowu narobiłeś pod siebie, że masz taką minę ? Miałeś nam powiedzieć czy robisz to z lenistwa czy wieku? Ale mnie i tak nie oszukasz, wiem że robisz to z czystej przyjemności
marko-kolo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 tak greguś zaraz nas wszystkich przegonisz i oczyścisz pole swojej pani ...no na prawdę jeszcze chwila i osiągniesz sukces zadziobiesz na nagrodę na bank 2
grego Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Po co zaraz wszystkich? Wystarczy jednego obesrańca i od razu wszystkim będzie się lepiej oddychało 1
marko-kolo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) no widzisz dobrze żeś się zdiagnozował ...na pewno parę osób odetchnie ..a i ja będę miał wolne Edytowane 7 Grudnia 2018 przez marko-kolo
grego Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Ja na prawdę zaczynam się o ciebie martwić marko, tak słabe i tak przewidywalne riposty ? Zwykłe odbicie piłeczki? Ja w ciebie wierze i wiem, że stać cie na wiecej Edytowane 7 Grudnia 2018 przez grego
marko-kolo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 wiem ,wiem że jestem twoim zmartwieniem
grego Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Z tym można żyć, ale żeby zaraz truć powietrze wszystkim? A fee, trochę higieny by ci nie zaszkodziło, jakby co to masz przecież giermka to ci chętnie pomoże 1 1
fenix30 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 12 godzin temu, Daria54321 napisał: Hamuj bo winda zepsuta a schody za....li bo zbrojone były nie wiem czy to nie sprawka Marka i Edka?😂 Zapi****alem kiedyś defilade 11listopada to i winda ani schody mi niepotrzebne. najwyzej straż 🚒 się wezwie to Mnie do góry podniosą
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Uważaj , bo zaraz Ci napisze że jesteś beksa . Tak swoją drogą , że tak "znaczącej" postaci chce się prowadzić pyskówki z młodzieżą , która śmiało by mogła być jego dziećmi ... 3 minuty temu, grego napisał: Z tym można żyć, ale żeby zaraz truć powietrze wszystkim? A fee, trochę higieny by ci nie zaszkodziło, jakby co to masz przecież giermka to ci chętnie pomoże Edytowane 7 Grudnia 2018 przez zetorki12
marko-kolo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 nie no zetroki nikomu nie sprzedasz swoich słabości
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 No normalnie nie wierzę własnym oczom już każdy z każdym jak MODA NA SUKCES
fenix30 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) 9 godzin temu, PRIMO napisał: No normalnie nie wierzę własnym oczom już każdy z każdym jak MODA NA SUKCES Powtórzę drugi raz ktoś mnie "atakuje to, to samo robię" ten temat nie jest prywatnym folwarkiem i za Ch... Nie odejdę z niego. A jak komuś moje posty nie psują to jest taka opcja "ignoruj". Nieliczni mają też opcję BAN Edytowane 7 Grudnia 2018 przez danielhaker 1
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 A ten dalej swoje jak stara zdarta płyta winylowa. 😧
fenix30 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 withanight napisał: Te typy tak mają  Idź rowerem pojeździć.
withanight Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Stać mnie na ropę i jeżdżę samochodem
Roman4321 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Flaga na maszt Rower jest nasz A rower jest wielce OK Rower to jest świat😉
grego Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Dziękujemy romku za jak zawsze wyczerpujący temat i złotą myśl... 36 minut temu, withanight napisał: Stać mnie na ropę i jeżdżę samochodem A tak przecież lubisz pedałować
fenix30 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 @grego kieliszek mi zreki uciekł jak to przeczytałem. :) 1
marko-kolo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) o jej tak cię zdarta płyta zachwyciła no z takim zaskokiem to nie prędko coś wyrwiesz ps . no masz poprawiłem bo poleciało za dużo liter Edytowane 7 Grudnia 2018 przez marko-kolo
withanight Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 23 minuty temu, grego napisał: Dziękujemy romku za jak zawsze wyczerpujący temat i złotą myśl... A tak przecież lubisz pedałować Już nie wiesz jak uderzyć nie ? Hahaha Świnki lubię Niemasz już nic do powiedzenia co by mnie w jakiś sposób ruszyło , tylko chamskie teksty poziomu gimbazjady wypowiadane na długiej przerwie w szkole. Teraz to się już tylko z wami śmieje , dziękuję za dobry humor
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta handlarz kupno
Renualt Ceres 95