marko-kolo Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) 2 minuty temu, fenix30 napisał: Ty sam nie wiesz co piszesz a będziesz mnie uświadamial? Wiem więcej niż Ci się wydaje ale ty jesteś na to za tępy. o już zakupiłeś mądrą książkę ...no szybki jesteś widach ostro zdesperowany Edytowane 6 Grudnia 2018 przez marko-kolo
withanight Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 2 minuty temu, fenix30 napisał: Ty sam nie wiesz co piszesz a będziesz mnie uświadamial? Wiem więcej niż Ci się wydaje ale ty jesteś na to za tępy. Znowu paczysz błysnąć jak szpak na Eurowizji ? caly czas pokazujesz jaki półgłówek jesteś a mnie od tępaka wyzywasz 2 minuty temu, Daria54321 napisał: Bez zmian🙄 Za późno wstałaś 😛
grego Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 3 minuty temu, withanight napisał: Ale czy ja swoim postem miałem zamiar cię do czegoś przekonywać ... Po prostu myślałeś, że nikt twoich tłumaczeń i zapewnień nie zauważy, tak dla siebie je napisałeś 1
withanight Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Gregus ale moje zapewnienia nadal tam są i bedą , ja postów nie edytuje tak jak ty ,masz to w zwyczaju
fenix30 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 withanight napisał: Znowu paczysz błysnąć jak szpak na Eurowizji ?  caly czas pokazujesz jaki półgłówek jesteś a mnie od tępaka wyzywasz  Dalej będziesz mi wciskal kit że napisałem coś co nie miało miejsca? Czy że moje posty są pisane bez sensu pomimo tego że wszystko się sprawdziło co do @Maverick? Więc półgłówek to Ty pajacu.
withanight Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 A w którym miejscu twoje tezy się sprawdziły Szpaku ?
Gość Daria54321 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Bleeeee blllllllllle A dzisiaj są MIKOŁAJKI 😘
fenix30 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 marko-kolo napisał: wpuszczamy takich dupków w maliny ...nie jesteś pierwszy co sobie z nami nie poradził  @withanight w tym Pajacu
withanight Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Daria A dostałaś prezent jaki? czy tylko rozge ? 3 minuty temu, fenix30 napisał: @withanight w tym Pajacu No i ?
Gość Daria54321 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 A Ty Withanight coś dostałeś? Co może ucieszyć chłopaka z gospodarki tylko realne propozycje poproszę😂 Poważnie to woucher i jestem happy
withanight Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 18 minut temu, Daria54321 napisał: A Ty Withanight coś dostałeś? Co może ucieszyć chłopaka z gospodarki tylko realne propozycje poproszę😂 Poważnie to woucher i jestem happy U nas jakoś tradycja dawania prezentów na mikołajki zamarła , jak się szczylem było to jeszcze coś się tam dostawało a teraz na stare lata niema 😛 Ucieszyć może wiele , nawet zwykły gest czy miłe słowo. voucher na co ? 22 minuty temu, fenix30 napisał: No i jajo. Brak argumentów? Czy jednak jesteś tępy? Sikam na ciebie ciepłym moczem...
Gość Doloress Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 39 minut temu, Maverick napisał: Tak znam. odpowiedzią jest kobieta To napewno. @grego czy Ty nie wiesz o co w tym wszystkim chodzi? O mnie możesz opowiadać wszelkie historie, zasłyszane ale nigdzie nie potwierdzone. Możesz nawet swojego kolegę wywołać na konfrontację. Jeżeli Wam mało tego co napisał. Na każdym kroku oceniasz i próbujesz na polecenie swej Pani ośmieszyć Candy. Udało Wam się ją stąd pogonić mimo że to wartościowa dziewczyna i miała tu dużo do przekazania. Mam nadzieję że zachwycona jest Pani A. Nie obchodzą mnie plotki. Za to Was bardzo. Za wkladanie swojego nosa w cudze życie to Wam się nagroda należy. Tylko widzisz Twoja Pani żyje w świecie wirtualnym. Czytając ją często zastanawiałam się czy jej posty są rzeczywiście jej. I trafiła mi się perełka... serio skarb prawdziwy. Panią Martę Niewczas znasz? To osoba publiczna więc mam prawo posłużyć się jej imieniem i nazwiskiem. To kobieta która jest mistrzynią świata w karate. Wykształcona. Przez jakiś czas radna miasta Rzeszów. Fajna babka... No ale do rzeczy. Zauważyłam pewną analogię. A wiesz gdzie? Rękawice bokserskie, uprawianie kickboxingu, próba swoich sił w wyborach do samorządu. Kojarzysz bo ja tak heh tylko nie wiem która którą próbuje podrobić. A skąd takie skojarzenia sam zobacz. Na przyszłość zajmijcie się swoimi sprawami. Swoją wypaczoną rzeczywistością. Wierzcie w co chcecie ale dajcie innym żyć. Pozdrawiam ZosiaSamosia
marko-kolo Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) nie no oni nikogo stąd nie przegnały ... święty nie jestem i przynajmniej jednego śmiecia mam na sumieniu... chociaż w jakimś procencie ...z obrzydzenia nie wymienię tego nikczemnika ale mikołajkowo się porobiło oj tam ...a ja starszy i dostaje od zony nadal na mikołajki i nie tylko Edytowane 6 Grudnia 2018 przez marko-kolo
fenix30 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 withanight napisał: Sikam na ciebie ciepłym moczem... Czyli brak argumentów. Jesteś jednak tępy. Więc z takimi ludźmi szkoda... Szkoda na ciebie czasu. L
grego Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 14 minut temu, Doloress napisał: To napewno. @grego czy Ty nie wiesz o co w tym wszystkim chodzi? O mnie możesz opowiadać wszelkie historie, zasłyszane ale nigdzie nie potwierdzone. Możesz nawet swojego kolegę wywołać na konfrontację. Jeżeli Wam mało tego co napisał. Na każdym kroku oceniasz i próbujesz na polecenie swej Pani ośmieszyć Candy. Udało Wam się ją stąd pogonić mimo że to wartościowa dziewczyna i miała tu dużo do przekazania. Mam nadzieję że zachwycona jest Pani A. Nie obchodzą mnie plotki. Za to Was bardzo. Za wkladanie swojego nosa w cudze życie to Wam się nagroda należy. Tylko widzisz Twoja Pani żyje w świecie wirtualnym. Czytając ją często zastanawiałam się czy jej posty są rzeczywiście jej. I trafiła mi się perełka... serio skarb prawdziwy. Panią Martę Niewczas znasz? To osoba publiczna więc mam prawo posłużyć się jej imieniem i nazwiskiem. To kobieta która jest mistrzynią świata w karate. Wykształcona. Przez jakiś czas radna miasta Rzeszów. Fajna babka... No ale do rzeczy. Zauważyłam pewną analogię. A wiesz gdzie? Rękawice bokserskie, uprawianie kickboxingu, próba swoich sił w wyborach do samorządu. Kojarzysz bo ja tak heh tylko nie wiem która którą próbuje podrobić. A skąd takie skojarzenia sam zobacz. Na przyszłość zajmijcie się swoimi sprawami. Swoją wypaczoną rzeczywistością. Wierzcie w co chcecie ale dajcie innym żyć. Pozdrawiam ZosiaSamosia Tee dziewczyno, a zobacz co robią twoi niedorobieni kumple, fajnie się czuć w takiej samej roli nie? Zaszczuliście dawno Anie i teraz nagle wielkie halo jak karma wróciła? Takie ckliwości możesz sobie pisać do woli... Dziwnym trafem nie napisałaś co się stało z innymi dziewczynami, które były tu także doceniane (oczywiście nie przez was i chyba tu jest problem) i nie wikłały się w intrygi tak jak ty i Cendy... Ja w przeciwieństwie do ciebie nie będę wrzucał czyjeś korespondencji jak przez twoją "wartościową" koleżankę inna usunęła konto. Chciałbym wtedy zobczyć twoją minę... Cendy to młoda trochę naiwna dziewczyna, która przez kumpli dała się wciągnąć w gierki, z których chłopcy mieli ubaw, ale ty moja droga jesteś za to prawdziwą damą manipulacji, nie jedna mogła by się od ciebie uczyć . 1
withanight Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) 7 minut temu, grego napisał: Tee dziewczyno, a zobacz co robią twoi niedorobieni kumple, fajnie się czuć w takiej samej roli nie? Zaszczuliście dawno Anie i teraz nagle wielkie halo jak karma wróciła? Takie ckliwości możesz sobie pisać do woli... Dziwnym trafem nie napisałaś co się stało z innymi dziewczynami, które były tu także doceniane (oczywiście nie przez was i chyba tu jest problem) i nie wikłały się w intrygi tak jak ty i Cendy... Ja w przeciwieństwie do ciebie nie będę wrzucał czyjeś korespondencji jak przez twoją "wartościową" koleżankę inna usunęła konto. Chciałbym wtedy zobczyć twoją minę... Cendy to młoda trochę naiwna dziewczyna, która przez kumpli dała się wciągnąć w gierki, z których chłopcy mieli ubaw, ale ty moja droga jesteś za to prawdziwą damą manipulacji, nie jedna mogła by się od ciebie uczyć . Inna czyli Tes? Zapytam jeszcze , które inne zniknęły stąd z czyjejś winy , ale tak szczerze napisz , najlepiej z loginu , co by nie domowien znowu było a Pawełek zrozumial ... Edytowane 6 Grudnia 2018 przez withanight
marko-kolo Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 wmawiaj tak sobie grogo ...tylko kto w to uwierzy co ty tam możesz wrzucić ... zwidy ?
fenix30 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ktoś wie gdzie się @sean podział? Marko mi się znudził bo pisze jedno i to samo a @sean gdzieś zaginął. I jak tu żyć jak moi "koledzy" znikają?! :)
grego Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Powiedz mi jeszcze Doloress czy jak ci tam, po co obie zmieniacie tak te konta? Bo wygląda jakbyście chciały przez to czymś lub kimś manipulować....
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 2 minuty temu, fenix30 napisał: Ktoś wie gdzie się @sean podział? Marko mi się znudził bo pisze jedno i to samo a @sean gdzieś zaginął. I jak tu żyć jak moi "koledzy" znikają?! On jest z nami cały czas 👻
withanight Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Przed chwilą, PRIMO napisał: On jest z nami cały czas 👻 No a kolega nie wie gdzie się kolega podział
fenix30 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 withanight napisał:co by nie domowien znowu było a Pawełek zrozumial ... Nawet dziewczyny mi tak nie mówią. A Ty swoje posty rozumiesz czy dalej będziesz je tłumaczył sam sobie. Nie bądź śmieszny bo robisz się żałosny.
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 A jakbym wiedział to i tak bym nie powiedział. Ja nie donosiciel.
Gość Doloress Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 @grego Nie ja pierwsza Ciebie zaczepiłam. ja umiem się przyznać że zmieniłam konto. Nie podszywam się pod nikogo ani nie mam dwóch kont. Więc o co chodzi?
withanight Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 1 minutę temu, fenix30 napisał: Nawet dziewczyny mi tak nie mówią. A Ty swoje posty rozumiesz czy dalej będziesz je tłumaczył sam sobie. Nie bądź śmieszny bo robisz się żałosny. Kapie na mnie ta Twoja "żałość " gdy ci odpisuję to trochę przesiąkłem
Rekomendowane odpowiedzi
Szklarnie dla warzyw
pryzma kukurydzy