grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 9 minut temu, withanight napisał: Możesz w końcu nazywać rzeczy po imieniu ? Bąkasz ciągle coś pod nosem a ja nic nie rozumiem .. gregus ty też od nie dawna dopiero przestałeś mieć problemu z odciskami na dłoniach a z kogoś innego się śmiejesz To, że ty czegoś nie rozumiesz to już nie moje wina... i nie ma najmmniejszego sensu bys wylewał tu swoje frustracje z tego powodu. Wszystko zostało juz powiedziane, a po dowody zapraszam jak zwykle gorąco na PW Ponoć śmiech to zdrowie . Oj chyba nadepnałem na śliski grunt, co tam karnety pod męskie prysznice ci się juz skończyły?
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 2 minuty temu, grego napisał: To, że ty czegoś nie rozumiesz to już nie moje wina... i nie ma najmmniejszego sensu bys wylewał tu swoje frustracje z tego powodu. Wszystko zostało juz powiedziane, a po dowody zapraszam jak zwykle gorąco na PW Ponoć śmiech to zdrowie . Oj chyba nadepnałem na śliski grunt, co tam karnety pod męskie prysznice ci się juz skończyły? No to dawaj te swoje dowody na priv No nie chciałeś mi więcej sprzedać tych karnetów to się skończyły ;( ;( ale jak wolisz więcej atrakcji dla siebie to znajdę inny punkt w którym nabede 5 minut temu, fenix30 napisał: @Maverick Nie pomyslales że każdy człowiek potrzebuje bliskości drugiej osoby? (nie chodzi o seks tylko o to żeby nie być samemu) no chyba że ktoś ma pojeba... w głowie. Ale to tylko współczuć takim ludziom. Dziwne masz podejscie do życia. To raczej Ty masz skrzywiony poglad na życie innych . Jedni potrzebują tej bliskości inni mniej a jeszcze inni wcale . I nie powinno Cię interesować jakie kto poglądy wyznaje
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) O to będę musiał byc czujny i zawsze spoglądać za siebie pod prysznicem na pływalni, a nuż ciebie tam zaniesie Edit. Ciebie to chyba nie uczyli jak się grzecznie o coś prosi Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego
fenix30 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 @withanight twoje poglądy akurat najmniej mnie interesują. Jak ktoś nie potrzebuje bliskości drugiego człowieka to ma prawo mnie to dziwić. Edit. Mam na myśli przeciwne płci :)
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 no widzisz sam nabywasz klarnety a komu byś bronił ...i jeszcze wysypałeś po co tam chodzisz na pewno w końcu trafisz swoje szczęście
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Widze , że Ci się stare dobre czasy przypomnialy ,i widzisz !- niema tego zlego co by na dobre nie wyszło , przynajmńej wiesz jak się teraz zachować Wydałeś już te dowody ? Tfuu wysłałeś * 2 minuty temu, fenix30 napisał: @withanight twoje poglądy akurat najmniej mnie interesują. Jak ktoś nie potrzebuje bliskości drugiego człowieka to ma prawo mnie to dziwić. Jeżeli moje Cie mało interesują to tym bardziej , poglady innych nie powinny Cię interesować wcale Edytowane 3 Grudnia 2018 przez withanight
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 1 minutę temu, withanight napisał: Widze , że Ci się stare dobre czasy przypomnialy ,i widzisz !- niema tego zlego co by na dobre nie wyszło , przynajmńej wiesz jak się teraz zachować Wydałeś już te dowody ? W sumie to Ci się dziwie, że ich domagasz, przecież bez problemu sam byś po nie sięgnął, tak jak lubisz - tylnym wejściem 1
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 4 minuty temu, marko-kolo napisał: no widzisz sam nabywasz klarnety a komu byś bronił ...i jeszcze wysypałeś po co tam chodzisz na pewno w końcu trafisz swoje szczęście Dzika przygoda w saunie ? Hahaha 1 minutę temu, grego napisał: W sumie to Ci się dziwie, że ich domagasz, przecież bez problemu sam byś po nie sięgnął, tak jak lubisz - tylnym wejściem I widzisz do czego tak konstruktywną rozmowę sprowadziles ? A tfuu Ty oblechu
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 no ma dowody ..zrobił fotkę czyjeś du...y i szuka właściciela
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 9 minut temu, withanight napisał: Dzika przygoda w saunie ? Hahaha I widzisz do czego tak konstruktywną rozmowę sprowadziles ? A tfuu Ty oblechu No jak do czego, do tego co tak bardzo lubisz. Dawno ci już nie widziałem takiego uradowanego, widzisz prawda jednak nie boli tak mocno, ale to też pewno powtarzasz pod tymi prysznicami
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 wielki zdziwiony że kobitki uciekają czytać takiego wała co tylko ciągle o tyle pisze
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Wsparł byś tego swojego kolege w tych trudnych dla niego chwilach, a nie drwił tak z niego... Mnie tam na prawde nie interesuje co tam między wami jest Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) dawaj te dowody może ktoś rozpozna łoo ... zetorki wczoraj uzyskał szerokie poparcie to dzisiaj już tylko lajkuje Edytowane 3 Grudnia 2018 przez marko-kolo
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ja pierdziu . Następny temat "dziadzio" rozpieprza ...
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 nie no wzbudzamy tylko '''zainteresowanie i zaciekawienie '' - że zacytuję pewną panią
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 A pomyślał by kto, że odwracacie kota ogonem i uciekacie od tego w czym sami zresztą maczaliście palce .
fenix30 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zaczynam wątpić czy jakaś kobieta wróci do tego tematu.
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) no chyba nie myślisz że kobity Ci napiszą jak masz je zdobyć i zatrzymać była tu fajna babka z poczuciem humoru to naskakiwałeś na nią jak pomylony Edytowane 3 Grudnia 2018 przez marko-kolo
fenix30 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 @marko No bo kobietę się zdobywa a nie... :) Naskakiwalem na jakąś? Nie przypominam sobie.
fenix30 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 A no nie żartuję. Jakiegoś zaćmienia dostałem. Dawno to było?
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Tee Paweł, jemu chyba chodzi o tą pewną panią na której się szybko poznałeś i nie trafiłeś pod jej opiekuńcze skrzydła mimo silnej agitacji , a tu już równoznaczne, że jej naskakiwałeś .
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 on dobrze wie kiedy zbłądził ... i kto go wydymał 1
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 3 minuty temu, marko-kolo napisał: on dobrze wie kiedy zbłądził ... i kto go wydymał Yy no ponoć na początku z withanightem się kolegowali... , o rany...
fenix30 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 marko-kolo napisał: on dobrze wie kiedy zbłądził ... i kto go wydymał Raz buty zgubiłem jak znajomy do Anglii jechał. :) Ale drogę do domu znajduje więc nie bladze.
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta kupno handlarz
pryzma kukurydzy