withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Nie mam zamiaru o nic prosić . Mistrz i mistrzyni ploty na tym forum sami się wysypią jak ich język zacznie swędzieć. Tylko w taki sposób potraficie tutaj zaistnieć
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Inni za to istnieją tylko wtedy jak niszczą i poniżają innych by byś tą naj ;). I są w tym dobrzy jak widać ...
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Toc teraz po swej ansyjce poleciał , fiu fiu Ps Jeśli masz coś do napisania do mnie , bądź też o mnie , wal śmiało tutaj , nie krepuj się . 1
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Toś teraz nieudolnie odwrócił kota ogonem, buahaha i tak wszyscy wiedzą, że o Cendy chodzi, czy jaki tam ma teraz nick
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 No a o kogo niby ma chodzić ? To jakaś tajemnica była ? Kto temat śledzi , ten dobrze wie , że o nią chodziło . Uważasz że zablysnąłeś? /Aś bo coś dużo tej edycji w Twoim wydaniu a to raczej domena forumowej intrygantki , które posta bez błędy sklecić nie potrafi. Tak poza tym to niema czego odwracać . Bo rzeczywistosci nie da się odwrócić.
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) A gdzie tam zabłysnąłem, zwyczajnie zrobiłem z ciebie i twojego kota durnia . Ty to jednak łykasz jak młoda czapla Cytat Bo rzeczywistosci nie da się odwrócić. Masz racje, a rzeczywistość jest taka, że kolejna dziewczyna odeszła przez twoją panią , Ale rozumie, że nie masz wyjścia i musisz odwracać tego kota ogonem bo co innego ci pozostało . Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego
fenix30 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ten temat powinien nosić nazwę "Jak pozbyć się dziewczyn z AF" Wszystkie pouciekaly a Wy debatujecie dlaczego? Podpuszczacie jedną na drugą i teraz nie ma żadnej. 1
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 " z ciebie i twojego kota " coś niski poziom tekstów , ale czego tu się więcej spodziewać Co do drugiej części Twoich wypocin - Ja Tam Cię z błędu wyprowadzał nie będę Z tobą to chyba lepiej o pogodzie pogadać , więcej konkretów mógłbyś przekazać a tak to same bzdety i bzdury , plotki i domysły wyssane z palca. Pawełek miałeś już nie wracać ?
fenix30 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 @withanight miałem ale wróciłem. Ciekawi mnie czy o to Wam chodziło żeby pozbyć się dziewczyn? 1
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 1 godzinę temu, grego napisał: Toś teraz nieudolnie odwrócił kota ogonem, buahaha i tak wszyscy wiedzą, że o Cendy chodzi, czy jaki tam ma teraz nick hmmm ...a to wam musiała zalesić za skórę skoro nie możecie się otrząsnąć 1
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 9 minut temu, fenix30 napisał: @withanight miałem ale wróciłem. Ciekawi mnie czy o to Wam chodziło żeby pozbyć się dziewczyn? Których Pawełku ?
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) 7 minut temu, marko-kolo napisał: hmmm ...a to wam musiała zalesić za skórę skoro nie możecie się otrząsnąć No widzisz withanight, jeden rodzynek jednak nie wiedział o kogo chodzi, jakiś mało bystry chyba No, do dziś się trząse na myśl o prokuratorze i 100tys grzywny . Edit Cytat Których Pawełku ? Wszystkich oprócz cendy? Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 1 minutę temu, grego napisał: No widzisz withanight, jeden rodzynek jednak nie wiedział o kogo chodzi, jakiś mało bystry chyba No, do dziś się trząse na myśl o prokuratorze i 100tys grzywny . Celowo Cię w balona robił żebyś się wypaplał i mu sie udało a Ty myślisz że jest odwrotnie cymbało
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 oj gregus znowu sarkazmu nie kumasz co dostali w d*pę ile wlezie ?
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Spoko- pamiętamy jak Twoja gwiazda paragrafami na lewo i prawo rzucała nie Romuś? 1
fenix30 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 A widzisz żeby tu któraś pisała? Kilka stron i żadnej dziewczyny. Nie licząc tej która konto usunęła. Szkoda bo z sensem pisała a nie tylko żeby co kolwiek napisać. (chyba że którejś nie zaowarzylem, ale wątpię)
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Przed chwilą, fenix30 napisał: A widzisz żeby tu któraś pisała? Kilka stron i żadnej dziewczyny. Nie licząc tej która konto usunęła. Szkoda bo z sensem pisała a nie tylko żeby co kolwiek napisać. (chyba że którejś nie zaowarzylem, ale wątpię) No może coś pszeoczyłes
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Pawełku A widziałeś , żeby ktokolwiek tu coś ostatnio pisał? 9 minut temu, grego napisał: No widzisz withanight, jeden rodzynek jednak nie wiedział o kogo chodzi, jakiś mało bystry chyba No, do dziś się trząse na myśl o prokuratorze i 100tys grzywny . Edit Wszystkich oprócz cendy? Z nicku proszę
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 jakbyś wysunął ten zasmarkany dziób spod spódnicy swojej pani to byś wiedział, że są inne tematy poza tym
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 no akurat twoja aktywność na to nie wskazuje ale próbuj może coś wskórasz tym razem ... zmień płytę bo ta już się zdarła i tyle zaskocz nas czymś nowym ...skompromituj nas aż pousuwamy konta
fenix30 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 withanight napisał: Pawełku A widziałeś , żeby ktokolwiek tu coś ostatnio pisał? Widzę i potwierdza to tylko to co napisałem.
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Wiesz Paweł, można by tu im pokazać czarno na białym czemu i przez kogo odeszła Teska, ale to była by im tylko woda na młyn i tylko by sobie pogratulowali odstrzelania kolejnej dziewczyny... tacy juz są Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 10 minut temu, grego napisał: jakbyś wysunął ten zasmarkany dziób spod spódnicy swojej pani to byś wiedział, że są inne tematy poza tym A coz to ? Argumentow brakło ? hallo Anno a gdzie lajki ?
Rekomendowane odpowiedzi
Szklarnie dla warzyw
DK Excited