Roman4321 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) nie widze ale może zmieniła a może ktoś ma inny kontakt? Edytowane 1 Grudnia 2018 przez Roman4321
Tomasz78 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 taaa stęskni sie to wróci z forum wszystkie kobitki pouciekały
artur125 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 a co ty Romuś, stęskniłeś się? no , forum dla kobitek to jakoś przyjazne nie jest
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Dnia 1.12.2018 o 21:17, Roman4321 napisał: nie widze ale może zmieniła a może ktoś ma inny kontakt? Konta zmieniają inne typy dziewczyn... Takie jak Teska pewnie miały już czegoś lub bardziej prawdopodobne kogoś dość, a co ciekawe przez mężczyzn była dobrze tu traktowana . Szkoda. 1
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Nie ja rozpaczam co się z nią stało . Szkoda tylko kolejnej fajnej osoby. Ale nie przejmuj się tak Romek ta co miała zostać została i pewnie nie raz powróci z nowym nickiem, wielbicieli tu jej dostatek . Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego 1
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Widocznie pokazała się z dobrej strony w przeciwienstwie do innej znanej tutaj gwiazdy. 1 1
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) No tak, teraz gwiazda jest tylko jedna , a ty masz z nią dobry kontakt to byś może oświecił pogrążonego Romka, ale co tu się dowiadywać z drugiej strony, jaka jest każdy wie . Sorry, no może jednak nie każdy Edit Jak juz chcesz odwracać kota ogonem to rób to lepiej Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego 1
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 łoo... dobrana para niewiniątek ... jeden pisze druga lajkuje z ukrycia 1
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Jak to było? Uderz w stół o wielbiciele się odezwą! No teraz to już wiadomo o kogo i o co chodzi, grunt że się rozumiemy
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 14 minut temu, marko-kolo napisał: łoo... dobrana para niewiniątek ... jeden pisze druga lajkuje z ukrycia Przynajmniej ma kto ...
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Pięknie sie uderzyłeś w te wątłe piersi... choć tu akurat nie było o tobie, ale rozumie, że jako zagorzały wielbiciel samozwańczej gwiazdki musiałeś to zrobić . Im bardziej kwiczysz tym bardziej wiadomo czego tyle dziewczyn pouciekało. W sumie ciekawa spraw, toż ja nikogo nie wymieniłem, a akurat zakwiczałes ty i withanight...
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 '' o jej mam doła muszę do kogoś zadzwonić i pogadać ''
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 chcesz więcej cytatów bredni jakimi zawalaliście skrzynki na pw dla połowy af ? ...
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Lepiej bys napisał czemu Teska usuneła konto, skoro masz dostęp do PW Może przebijesz sie przez gąszcz agitacji twojej gwiazdki edit Tonący brzytwy sie chwyta ? Wiesz, nie ma sprawy możemy poujawniać czemu dziewczyny pousuwały konta lub zrezygnowały z pisania tu... Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) jaki dostęp ? po prostu wasze brednie krążą bo ludzie się wymieniają informacjami żebyście nie wrobili już nikogo więcej w wasze intrygi ps..no dawaj nie krepuj się bo ja akurat do żadnej nie pisałem oprócz jednej która mnie nagabywała ale spuściłem jej wodę w kiblu ....niech ci da przeczytać jak grzecznie i dyplomatycznie to zrobiłem Edytowane 3 Grudnia 2018 przez marko-kolo
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) "miszczu" odwracania kota ogonem, nie znami już te numery . Pisz czemu Teska zlikwidowała konto, a nie będziesz tu kolejnego kota męczył, ciebie to animalsy już dawno powinni zamknąć . Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego
marko-kolo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) a niby skąd ja mam to wiedzieć jak słowa z dziewczyna nawet na ogólnym nie zamieniłem ? ...co tam za afere nową chcesz stworzyć ? no pisz , pisz ...zmyślaj wolno ci Edytowane 3 Grudnia 2018 przez marko-kolo
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) A co tu zmyślać, wystarczy przeczytać i aż mnie korci wrzucić tu cytat co o niej myślą i czemu dziewczyny odchodzą . Zresztą do czego jest zdolna twoja gwiazdka dużo osób wie, no oprócz kilku fanatyków... Edit Cytat a niby skąd ja mam to wiedzieć jak słowa z dziewczyna nawet na ogólnym nie zamieniłem Skoro nic nie wiesz to sie nie odzywaj ;). Jedno ci musze powiedziec marko, masz wyjątkową zdolność wkopywania ludzi, za którymi się wstawiasz . Sam się czasem zastanawiam czy robisz to by je jeszcze bardziej pogrążyć i miec z tego ubaw czy jesteś zupełnie tego nie świadomy . Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego
withanight Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 31 minut temu, grego napisał: Lepiej bys napisał czemu Teska usuneła konto, skoro masz dostęp do PW Może przebijesz sie przez gąszcz agitacji twojej gwiazdki edit Tonący brzytwy sie chwyta ? Wiesz, nie ma sprawy możemy poujawniać czemu dziewczyny pousuwały konta lub zrezygnowały z pisania tu... Ujawniaj.
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Wal do mnie na PW jak coś, miło sobie pogadamy przy okazji , Przy okazji cała reszta twoich kumpli będzie wiedziec o czym piszemy Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego 1
grego Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) To po co wyciągasz zdanie z kontekstu? Markuś zaczął tu niby cytować czyjeś PW, to mu dałem do zrozumienia co o tym mysle. Ale jak bardzo chcesz się dowiedzieć o co chodzi i jaka jest twoja gwiazdka i bardzo bardzo bardzo mnie poprosisz to ujawnie . Toż nie zostawie kolegi w niewiedzy . P.S Zaproszenie nadal aktualne Edytowane 3 Grudnia 2018 przez grego
Rekomendowane odpowiedzi
Same Explorer 3/Deutz Fahr Agofarm 420 Proline
pryzma kukurydzy