Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Spokojnie ja do strachliwych nie należę :lol: ;) jednak aż tak odważna???' nie jestem - nie mam zbytnich wad, jednak nie uważam żeby mi to było potrzebne! Jak ktoś chce se popisać to popisze jak ktoś szuka wrażeń- to są inne bardziej fakultatywne strony- a nie moja skromna osoba hehe ;)

Edytowane przez aletes
Opublikowano (edytowane)

Tesiu,  trochę zabrzmiało jakbyś powiedziała - i bym chciała i się boję.    :P     :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ot życie ;) cokolwiek nie powiesz zostanie użyte przeciwko tobie na tym forum :lol:

Opublikowano

Wiem :) drocze się tylko w ramach ścisłości z nudów chyba :)

Opublikowano (edytowane)

:)

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Tesiu nie chodź do żadnego lasu, na wchodzi Ci jeszcze kleszczy tu i ówdzie i odkurzaczem trzeba będzie ich wyciągać.     :P

Opublikowano (edytowane)

Szczyt moich marzeń :lol:
-normalnie :P

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Na takie wycieczki ,jak sugerują wyżej ,to faktycznie szkoda czasu ,a i problemy mogą wyniknąć ....choćby kleszcz się wpije  :rolleyes:  :D

Opublikowano

Ja tam na grzyby to jesienią lubię chodzić, a teraz to czekam jeszcze z tydzień może pojadę na kurki...już powinny się pojawić...tylko nie toples :)

Opublikowano

Teraz zamiast skupić się na zbieraniu grzybów dziewczyny będą się rozglądać czy za drzewem nie czyha jakiś...grzybiarz :P

Swoją drogą kleszcz to paskudztwo,pół biedy jak się tylko wpije,gorzej jak coś pozostawi po sobie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v