Goska93 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Pewnie że nic się tu nie zmieni z powodu mojej jak to nazwałaś "błyskotliwej" uwagi zresztą co miałaś biedna napisać. i całe szczęście jak się nic nie zmieni :D co by nie napisać to i tak to podważysz więc koniec tematu bo i tak nie warto LL co się pośmieje to moje
artur125 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 no jak się ekipa zbierze, to śmiechu więcej niż przy oglądaniu kabaretu :lol:
darek3 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 znowu będą walki???? ja oglądałem mecz a te karne to..........................jedno wielkie gów.................o Polacy to przynajmniej w światło bramki trafiali a tak Niemcy jak i Włosi kilka razy ładowali piłkę ale w kibiców :lol: jak dla mnie te karne to porażka, Polacy przynajmniej pokazali klasę
artur125 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 jak będą walki, to rezerwuje miejsce w pierwszym rzędzie
darek3 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 ja to jak zwykle będę sędzią w końcu mam już doświadczenie w tym :lol: chyba że żadna dziewczyna nie będzie walczyć to rezygnuje z tej funkcji :lol: artur w pierwszym rzędzie będzie niebezpiecznie, bo jak polecą "wióry" to możesz oberwać
leonzawodowiec12383 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Pewnie że nic się tu nie zmieni z powodu mojej jak to nazwałaś "błyskotliwej" uwagi zresztą co miałaś biedna napisać. Dlaczego uważasz,że jest biedna?To raczej ciebie mi szkoda Panie wszechwiedzący...masz zbyt wygórowane ego- pewnie wszyscy w twoim otoczeniu mają cię już dość,to czepiasz się ludzi w necie a kto dał ci takie prawo? Czepiasz się dziewczyn...to albo masz poważne kompleksy poniżej pasa albo wcale nie jesteś mężczyzna...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Po co się chłopcze wpieprzasz jak ciebie tu nikt o nic nie pyta obrońca "uciśnionych" się wielce znalazł.
darek3 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 leonzawodowiec12383może sean dostał kosza od swojego chłopaka i wpadł w depresje i dlatego pier...........li jak potłuczony :lol: :lol: :lol:
Goska93 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 ooo kolegę chyba poruszyło bo tu nikt nie pyta o pozwolenie, żeby napisać, nie musi :D
darek3 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) zdanie innych na mój temat mnie mało obchodzi Ania lucerna uschła także po ptokach już :lol: Edytowane 3 Lipca 2016 przez darek3
Gość Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 i całe szczęście jak się nic nie zmieni :D co by nie napisać to i tak to podważysz więc koniec tematu bo i tak nie warto LL co się pośmieje to moje Czemu nie podważam postów Kasi podważam posty zazdrosnych podrywaczy którzy od lat są zdolni tylko do pisania i panien którym się wydaje że są pępkiem świata.
LuckyLuke12345 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Dareczku bądz grzeczny bo poeta cię zlinczuje:-)
Ansja Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Sean powiem ci cos z niektorymi znamy sie bardzo dobrze bo mamy kontakty do siebie prywatne To co ja u ciebie bede robic teraz
Goska93 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Darek, tyle ha to musi boleć jak uschło :lol: :huh:
Gość Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 ooo kolegę chyba poruszyło bo tu nikt nie pyta o pozwolenie, żeby napisać, nie musi :D Nic mnie nie poruszyło, tylko znam ja dobrze tych wiejskich "dżentelmenów" mądrych tylko w necie.
Ansja Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Gosiu on to spesjalnie zrobil zebym nie pojechala do niego boi sie mnie *' )
darek3 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 LL ja zawsze uważałem że żaden poeta nie ma dobrze w głowie i jak widać kolega sean jest tego żywym dowodem a linczu się nie boję, niech próbuje szczęścia Gosia może jeszcze odbije, trzeba ją tylko dobrze zmotywować że się do czegoś przyda jeszcze jak myślisz? przyda się na coś lucerna w czystym siewie?
Goska93 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Nic mnie nie poruszyło, tylko znam ja dobrze tych wiejskich "dżentelmenów" mądrych tylko w necie. to dobrze, że tak dobrze siebie znasz Gosia może jeszcze odbije, trzeba ją tylko dobrze zmotywować że się do czegoś przyda jeszcze jak myślisz? przyda się na coś lucerna w czystym siewie? pewnie, że się przyda :D zawsze
Gość Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Sean powiem ci cos z niektorymi znamy sie bardzo dobrze bo mamy kontakty do siebie prywatne To co ja u ciebie bede robic teraz I co mnie to obchodzi z kim kto ma kontakty Nie mam pojęcia co Ty u mnie chcesz robić teraz.
darek3 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) pewnie, że się przyda :D zawsze to idę podlewać tą lucernę, przywróciłaś mi nadzieję w nią Ania a dlaczego miałbym się Ciebie bać? przecież miałaś tylko zgrabić grabiami tą lucernę a to raczej bezpieczne narzędzie jest, zwłaszcza bez "zębów" :lol: Edytowane 3 Lipca 2016 przez darek3
leonzawodowiec12383 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Po co się chłopcze wpieprzasz jak ciebie tu nikt o nic nie pyta obrońca "uciśnionych" się wielce znalazł. Chłopca to idz poszukaj sobie w swojej sypialni...nie tobie oceniać co mi wolno, a co nie miło? Robię tylko to co ty:)
Rekomendowane odpowiedzi
Silnik po remoncie
pryzma kukurydzy