Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Pewnie że nic się tu nie zmieni z powodu mojej jak to nazwałaś "błyskotliwej" uwagi    :)   zresztą co miałaś biedna napisać.    :)

i całe szczęście jak się nic nie zmieni :D :D co by nie napisać to i tak to podważysz więc koniec tematu bo i tak nie warto ;)  :P  

LL co się pośmieje to moje :D 

Opublikowano

znowu będą walki????  :P  

ja oglądałem mecz a te karne to..........................jedno wielkie gów.................o  :D Polacy to przynajmniej w światło bramki trafiali a tak Niemcy jak i Włosi kilka razy ładowali piłkę ale w kibiców  :lol: jak dla mnie te karne to porażka, Polacy przynajmniej pokazali klasę  :)

Opublikowano

ja to jak zwykle będę sędzią  :D w końcu mam już doświadczenie w tym  :lol: chyba że żadna dziewczyna nie będzie walczyć to rezygnuje z tej funkcji  :lol:

artur w pierwszym rzędzie będzie niebezpiecznie, bo jak polecą "wióry" to możesz oberwać  :D

Opublikowano

Pewnie że nic się tu nie zmieni z powodu mojej jak to nazwałaś "błyskotliwej" uwagi :) zresztą co miałaś biedna napisać. :)

Dlaczego uważasz,że jest biedna?To raczej ciebie mi szkoda Panie wszechwiedzący...masz zbyt wygórowane ego- pewnie wszyscy w twoim otoczeniu mają cię już dość,to czepiasz się ludzi w necie :P a kto dał ci takie prawo? Czepiasz się dziewczyn...to albo masz poważne kompleksy poniżej pasa albo wcale nie jesteś mężczyzna...
Opublikowano

Po co się chłopcze wpieprzasz jak ciebie tu nikt o nic nie pyta      :)    obrońca "uciśnionych" się wielce znalazł.     :D   

Opublikowano

i całe szczęście jak się nic nie zmieni :D :D co by nie napisać to i tak to podważysz więc koniec tematu bo i tak nie warto ;)  :P  

LL co się pośmieje to moje :D

Czemu nie podważam postów Kasi    :)     podważam posty zazdrosnych podrywaczy którzy od lat są zdolni tylko do pisania i panien którym się wydaje że są pępkiem świata.    :)

Opublikowano

ooo kolegę chyba poruszyło :P

bo tu nikt nie pyta o pozwolenie, żeby napisać, nie musi :D :D

Nic mnie nie poruszyło, tylko znam ja dobrze tych wiejskich "dżentelmenów" mądrych tylko w necie.          :)

Opublikowano

LL ja zawsze uważałem że żaden poeta nie ma dobrze w głowie i jak widać kolega sean jest tego żywym  dowodem  :P a linczu się nie boję, niech próbuje szczęścia  :D

Gosia może jeszcze odbije, trzeba ją tylko dobrze zmotywować że się do czegoś przyda jeszcze  ;)  :D jak myślisz? przyda się na coś lucerna w czystym siewie?  :P  :D

Opublikowano

Nic mnie nie poruszyło, tylko znam ja dobrze tych wiejskich "dżentelmenów" mądrych tylko w necie.          :)

to dobrze, że tak dobrze siebie znasz ;) 

Gosia może jeszcze odbije, trzeba ją tylko dobrze zmotywować że się do czegoś przyda jeszcze  ;)  :D jak myślisz? przyda się na coś lucerna w czystym siewie?  :P  :D

pewnie, że się przyda :D :D zawsze :D

Opublikowano

Sean powiem ci cos z niektorymi znamy sie bardzo dobrze bo mamy kontakty do siebie prywatne :)

To co ja u ciebie bede robic teraz  :)

I co mnie to obchodzi z kim kto ma kontakty     :)

Nie mam pojęcia co Ty u mnie chcesz robić teraz.      :D

Opublikowano (edytowane)

pewnie, że się przyda :D :D zawsze :D

to idę podlewać tą lucernę, przywróciłaś mi nadzieję w nią  :D

Ania a dlaczego miałbym się Ciebie bać? przecież miałaś tylko zgrabić grabiami tą lucernę a to raczej bezpieczne narzędzie jest, zwłaszcza bez "zębów"  :lol:

Edytowane przez darek3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v