valeTudo Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Miglanc cos Ty się za picie wziął? Przecież trenujesz
Ansja Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 degustacja lekka. A co Miglanc trenujesz bo ja jazde rowerem i mandat dostalam tyle z tego treningu przyszlo .>
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 on trenuję co polowa ludzi czyli jak szybko i dobrze kogoś w$%7ć kogos
Ansja Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Miglanc z ta perelka to i zostane ale moze jeszcze cos dolozysz do niej
miglanc88 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Proste i logiczne że coś do niej dołożę, przede wszystkim wszelkich starań byś się nie nudziła he he. A co do tego co trenuje to powiem tak:ty jadąc rowerem dostałaś mandat i zapewne go podpisałaś? Ja natomiast powiedział bym temu co go wystawił żeby się nie wygłupiał bo wsadzę mu go w tyłek. .
Ansja Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 to szykuj dobre rozrywki dla mnie Oj tak sie stalo ze za wolno autostrada sunelam na tym rowerku
alek2323 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Eeee, żadnych sensownych porad nie dajecie! Wystarczy dbać o siebie i o kobietę, a nie będzie mowy żeby uciekała ze wsi. Bo niby dla czego? Nieważne jest czy mieszka się na wsi czy w mieście. Liczy się człowiek
valeTudo Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Tos dał teraz radę... Spoko, od nas też kobieta ze wsi nie ucieknie bo jej nie mamy :D
darek3 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 eeeee tu są dziewczyny które chcą zostać na wsi, nie trzeba ich wcale na niej zatrzymywać, tylko one mają wymagania, to nie może być pierwszy lepszy, musi mieć to coś czego nie mają inni.............czyli hodowlę :lol:
Tomasz78 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Alek mówisz jak Konrad porad za dużo to tu nie otrzymasz .My tu sobie na luzie rozmawiamy i to znaczy dużo więcej niż to czego oczekujesz
Ansja Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Darku a co z dziewczynami ktore maja juz hodowle
Laleczka Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Hejeczka :) :) dzień udany dziś miałam a jak Wam minął ??
darek3 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 To sobie trochę taką hodowlę powiększą albo znajdą kandydata bez hodowli i będą żyli dłuuugo i szczęśliwie Tomek święte słowa, tutaj piszemy o wszystkim i o niczym, ważne żeby atmosfera była miła i wesoło było Laleczka mnie dzień minął dobrze ale gorąco ale mamy lato i tak powinno być
Laleczka Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Mi w tych malinkach też gorąco było ale dałyśmy radę co widać w galerii
Ansja Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Mozna hodowle zlikwidowac Dzis to mozna bylo kotlety na sloncu smazyc Ja juz tez taka opalkona ze i bez lucerny sie obylo
Think3r Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Think a czy musza byc z Ostroleki,coz kilometry znaczenia nie maja jastrzebi duzo lata to jak znalazl pofrunac na jakims mozna Kilometry dla mnie nie mają znaczenia, ale wiadomo, że w większości przypadków łatwiej jest znaleźć ze swojej okolicy.
darek3 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Kasiu właśnie mało widać, to znaczy widać kto tam pracował, ale nie widać nadzoru :lol: Aniu a to zależy, bo jak ktoś się uprze na hodowlę to nie przegadasz
Ansja Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 oczywiscie mozna sie lepiej wowczas poznac,bo na odleglosc to rozczarowanie duze i mniejszy kontakt
Goska93 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Darek, zrozumiałam co chciałeś powiedzieć przez to co napisałeś :lol: Aniu nie tak prosto zlikwidować, może i prosto w sumie ale gorzej to odbudować a szkoda jednak trochę Laleczka, tak mnie mecz Islandia-Austria wciągnął, że dopiero teraz od zwierzaków wróciłam ^^
Ansja Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 U mnie to wszelaka zwierzyna to darma wlasciwie hodowla wolnosciowa i wszystkie vzwierzeta mozna spotkac jelenia,rogacza,barana,osla,
darek3 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 A jakoś mi się tak napisało, ale nie miałem nic złego na myśli, więc się proszę nie obrażać
Laleczka Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Gosiu jaki wynik ?? ja dziś miałam dzień zakręcony Dareczku nadzór nie musi być publikowany ważne że rwaczka roku jest jak na 4 letnie dziecko to i tak sporo urwała sama z własnej nieprzymuszonej woli
adrian3005 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 A wiecie jak trudno jest samemu wybrac sobie perfumy :blink: No poprostu masakra, pół h wybierałem i się zdecydowac nie mogłem. I jeszcze sprzedawczyni troszkę starsza to za bardzo nie doradzała Ale przyszła fajna blondynka i mi doradziła i jestem zadowolony z zapachu :lol:
Rekomendowane odpowiedzi
Szklarnie dla warzyw
pryzma kukurydzy