MagoKJ Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Werisko wiem wiem też o tym myślę:-P Pójdziemy wyrywać ciacha tak?:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weris Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 No Mago masz jak w banku .Milano mamy swoje tajemnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milano27 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 AAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laleczka Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ach te baby hihi ja dziś czekam na gościa gorąco na dworze ale wiaterek przyjemny Panowie pewnie na ciągnikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagoKJ Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Właśnie..zostało mi półtora miesiąca to jeszcze mogę:-D :-D Do mnie właśnie przyjechała moja ulubienica wiec laleczka możemy się wymienić gościem. Będziesz miała cudny dzień :-D Edytowane 25 Maja 2016 przez MagoKJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laleczka Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Mago co do gościa to może źle interpretuje ale jakimś sarkazmem mi zajechało hehe do nas pierwszy raz przyjedzie na kilka dni zobaczymy czy będzie grzeczna czy nie bardzo Jak da mi popalić to chętnie się wymienię tylko napisz coś więcej o swoim gościu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagoKJ Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Hmmm to tym bardziej chętnie się zamienię dzieci to kocham najbardziej te urwisy;-) Co do mojego gościa..hm ciężko by grzecznie wyrazić słowami, ale żeby cię nie zniechęcić to napisze ze to cud malina kobieta,która sprawi w dwie sekundy ze chce się tobie żyć,potrafi tak naładować człowieka do pracy ze przy jej obecności zaoszczędzisz na kawie tak potrafi dbać o ciśnienie :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laleczka Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ech skąd ja to znam dobrze że do mnie tacy goście nie przyjeżdżają bo wiesz praca na wsi i nie ma czasu Po Twoim opisie jednak podziękuję za wymianę wolę dzieci które również zadbają o ciśnienie i nie będę również marnowała czasu i kasy na kawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagoKJ Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Oj starałam się :-D Szkoda ze nie chcesz,a jak bym dodała skrzynkę kolorowego napoju to co byś powiedziała,czy nadal opory byś miała? :-D :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laleczka Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Hmmm kuszące ale nawet i za dwie skrzynki bym spasowała przy takim gościu to chyba potrzebna byłaby cysterna takiego napoju i stalowe nerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagoKJ Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Załatwione,cysterna juz się napełnia czym tylko chcesz :-D Jupi!!! :-D Kokardke jej doczepić czy obędzie się?:-) W razie czego wołaj Tomka on ma podejście jak się obchodzić z takimi miłymi osobami :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laleczka Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 :lol: :lol: :lol: :lol: to się uśmiałam kokardka zbędna co do takich osóbek przeuroczych to i ja potrafię się dogadać po swojemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISS75 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Witam Mago Skorzęcin gmina Witkowo .no to witaj w moich stronach a wiesz o czym mówie Werisko wiem wiem też o tym myślę:-P Pójdziemy wyrywać ciacha tak?:-D To ja tam będę się topił a Wy mnie będziecie wyrywać z tej potwornej otchłani wód Widzę że wymiana handlowa kwitnie. Edytowane 25 Maja 2016 przez KRISS75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laleczka Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Krisku przyda się zawsze do czegoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Większość to typowe bambry ;p To musi być ktoś o mądrej twarzy , brunet najlepiej ;> No to ja też spełniam ostatnie wymaganie ale Ty rolnika nie chcesz Szczerze to Cię nie rozumiem, piszesz że lubisz zwierzęta ale rolnika nie chcesz, uprzedziłaś się do rolników po wizytach u starszych, napalonych Panów, gdybyś spotykała młodszych facetów i normalnych to byś może miała trochę inne zdanie o rolnikach tym bardziej że sama jesteś ze wsi I jak tam dziewczyny? Opalone na maxa? Gośka to pewnie w śmietanie leży a Tomek z Krissem się biją który ją będzie smarował :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milano27 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Tak, Darek masz rację Kto wie ,może poznam jakiegoś bamberka na poziomie , który zostanie moim mężem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 No widzisz i teraz zaczynasz pisać do rzeczy Co Wy z tymi bamberami? to jakoś tak dziwnie brzmi rolnik po prostu i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur125 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 ja dzisiaj na spalone plecy, dostałem masaż za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valeTudo Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 ja dzisiaj na spalone plecy, dostałem masaż za free Ja myslalem ze Ty juz sie ozeniles, a Ty dopiero na masaze zaczales chodzic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur125 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 masaż od losu, gradem po plecach :lol: VT gdzie się podziewałeś, bo dawno Cie nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISS75 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 I jak tam dziewczyny? Opalone na maxa? Gośka to pewnie w śmietanie leży a Tomek z Krissem się biją który ją będzie smarował :lol: Ehh,o mało jej nie utopiliśmy w tej śmietanie. ja dzisiaj na spalone plecy, dostałem masaż za free A już myślałem że jakaś niewiasta Cię wymasowała a Ty mówisz że grad :wacko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valeTudo Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 masaż od losu, gradem po plecach :lol: VT gdzie się podziewałeś, bo dawno Cie nie było? Taki masaz jest lepszy od damskich szponow Bylo sie tu i tam Dzis zajrzalem z ciekawosci czy nie mam skasowanego konta. Skladalem podanie ale nie chca mi usunac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laleczka Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Mago ja jednak poproszę tego gościa Twojego hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur125 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ehh,o mało jej nie utopiliśmy w tej śmietanie. A już myślałem że jakaś niewiasta Cię wymasowała a Ty mówisz że grad :wacko: rano byłem na zakupach i zostałem zaproszony przez cudną dziewczyne na kawe Tylko szkoda , że mężatka :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISS75 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Laleczka nie wiesz w co się pakujesz Artur no cóż ,chociaż kawy się napiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Niespokojna krowa
Czytaj dalej »
Sam S15 & C330m