Skocz do zawartości

Krok 2 - sprawdzone sposoby na zatrzymanie kobiety na wsi

Leasing-rolniczy

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Właśnie..zostało mi półtora miesiąca to jeszcze mogę:-D :-D
Do mnie właśnie przyjechała moja ulubienica wiec laleczka możemy się wymienić gościem.
Będziesz miała cudny dzień :-D

Edytowane przez MagoKJ

Hmmm to tym bardziej chętnie się zamienię dzieci to kocham najbardziej te urwisy;-)
Co do mojego gościa..hm ciężko by grzecznie wyrazić słowami, ale żeby cię nie zniechęcić to napisze ze to cud malina kobieta,która sprawi w dwie sekundy ze chce się tobie żyć,potrafi tak naładować człowieka do pracy ze przy jej obecności zaoszczędzisz na kawie tak potrafi dbać o ciśnienie :-D

Witam

Mago Skorzęcin gmina Witkowo .no to witaj w moich stronach a wiesz o czym mówie ;)

Werisko wiem wiem też o tym myślę:-P

Pójdziemy wyrywać ciacha tak?:-D

To ja tam będę się topił a Wy mnie będziecie wyrywać z tej potwornej otchłani wód :P:D

Widzę że wymiana handlowa kwitnie. :D

Edytowane przez KRISS75

Większość to typowe bambry ;p To musi być ktoś o mądrej twarzy , brunet najlepiej ;>

No to ja też spełniam ostatnie wymaganie  :D ale Ty rolnika nie chcesz  :P  :D

Szczerze to Cię nie rozumiem, piszesz że lubisz zwierzęta ale rolnika nie chcesz, uprzedziłaś się do rolników po wizytach u starszych, napalonych Panów, gdybyś spotykała młodszych facetów i normalnych to byś może miała trochę inne zdanie o rolnikach tym bardziej że sama jesteś ze wsi  :D

I jak tam dziewczyny? Opalone na maxa?  :D Gośka to pewnie w śmietanie leży a Tomek z Krissem się biją który ją będzie smarował  :lol:

I jak tam dziewczyny? Opalone na maxa?  :D Gośka to pewnie w śmietanie leży a Tomek z Krissem się biją który ją będzie smarował  :lol:

Ehh,o mało jej nie utopiliśmy w tej śmietanie. :P

ja dzisiaj na spalone plecy, dostałem masaż za free :D

A już myślałem że jakaś niewiasta Cię wymasowała a Ty mówisz że grad :wacko: :P 

masaż od losu, gradem po plecach :lol:

VT gdzie się podziewałeś, bo dawno Cie nie było?

Taki masaz jest lepszy od damskich szponow :D Bylo sie tu i tam :D Dzis zajrzalem z ciekawosci czy nie mam skasowanego konta. Skladalem podanie ale nie chca mi usunac :D :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...