Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra ,dobra ,dypom tak?hm.......... ciekawe ,jak mnie tu nie bylo to  to u Gosi byłem , :P;)

Milano to masz pecha ,choć na widok ladnej dziewczyny każdy facet sie obejrzy ,oczywiście bez jakis komentarzy ,przynajmiej tak powinno byc

Opublikowano

milano, napisz te wszystkie swoje  wymagania razem gdzieś w jakimś portalu randkowym albo w gazecie w ogłoszeniach i będzie z głowy ;) ja na Twoim miejscu to nie szukała bym na siłę tylko cieszyła się wolnością  :lol:

Opublikowano

co będzie po ogłoszeniach pisała, może tutaj znajdzie się jakiś zadbany brunet o mądrej twarzy, do tego uprawiający sport i nie bamber :D

Spoko, już napisane na portalu ;)

a jaka jest treść ogłoszenia, bo może się załape na kwalifikacje :rolleyes:

Opublikowano

Cześć wszystkim :-)
Pytanie mam..
Czy ktoś z was był w Skorzęcinie i czy juz jest tam otwarte np i jak wygląda pogoda nad morzem..aktualna,warto jechać bez zimowych ubrań?:-)
Artur,są brzydkie oj są..;-)

Opublikowano

Oj tomcio na jeden dzień mam ochotę zapakować auto,zamknąć chatę i pierdzielic na wszystko..jest coś tam ciekawego, jakieś atrakcje?
:-)

Opublikowano

Witam. Oj się szlachta wczoraj rozpisala :) hehe twarda ??? Czy ja wiem :D za dużo workow na jeden dzień przerzucilam przeliczylam swoje możliwości i jest efekt bo ta ręka kiedyś złamana była i co jakiś czas boli. :) Od dziś będę miała dwoje dzieci na głowie ciekawe kto pierwszy wymięknie ja czy dzieci :D Dziewczyny każdy kiedyś kogoś znajdzie chyba :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v