Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

;[  baba ?? baba ??!! se idź na porodówkę rodzić dziecko pogadamy o bólu i zachowaniu się jak baba !!!

a widzisz tutaj zabrzmiało jakbyś miała z tym problem  ;)  :P  :lol:

napisz coś więcej o tych swoich słabych punktach, może być ciekawie  :D nie krępuj się, pisz, pisz  :lol:

Opublikowano

pobudziłam receptorki w móżdżku ?? och jaka ja jestem niegrzeczna dziewczynka   :D to miało podkreślić dramatyzm tego bólu :D

OGŁOSZENIE PARAFIALNE : JEŻELI NA KOGOŚ SIĘ OBRAŻĘ NA PEWNO TĄ OSOBĘ POINFORMUJĘ WPROST ŻE MNIE URAZIŁA :P Wy jesteście za fajni żeby się na Was obrażać :D szkoda że nie mam takich sąsiadów :D wieś byłaby idealna kochani :D 

Opublikowano

Ale temat dla inżyniera w jakim dziale? sprecyzuj. ..

Na temat chorób bydła ? Systemu utrzymania ? Głównie krowy mleczne. Nie chcę sobie zbytnio utrudniać. I raczej praca przeglądowa . Na doświadczenie przyjdzie czas na mgr ;)

Opublikowano

Laleczka ja nigdy ogłoszeń parafialnych nie słucham ale tutaj mimowolnie musiałem przeczytać  :P

Twój mąż to chyba by nie był zadowolony z naszego sąsiedztwa  :lol:

Opublikowano

O trzy palce to kosa idzie w ruch hahahaha  :lol:

a tak poważnie to nie, o takie rzeczy nikomu nie chodzi ale jak jest kawałek do kupienia albo wydzierżawienia to licytacje sobie robią i tak trzeba się przebijać albo spasować jak już przesadzą z ceną...... jak wszędzie zresztą  :D

Opublikowano

Oj Darek takie ogłoszenia tez są,ale u nas to dziś widziałam kolejne ogłoszenie Sprzedam ziemię,albo działki itd.
Nie wiem po co sprzedają,jak potem żałują.
Albo są tacy co czekają aż gaz będą kopać i im dają w dzierżawę, głupi są

Opublikowano

hehe to u mnie żadnych ogłoszeń nie dają, wykupuje się to co się dzierżawi albo jak się uda to jakąś nową działkę ale to rzadko się uda.

Laleczka nie kuś, nie kuś  :lol: Dobrej nocy  :D

Opublikowano

wszystko, wszystko? :D a siostra dla Ciebie? :P

Gosiu wszystko a siostra hmm..znajdzie się coś dla niej a Ty będziesz miała problem z głowy  :D 

U nas orzemy do granicy i nikt się nie bije o 2 palce :P Z sąsiadami trzeba żyć w zgodzie.

Opublikowano (edytowane)

jak ktoś się worze 3palce, to są granaty w świątecznym ubraniulaugh.png

Adrian jak rana na 1cm głęboka to raczej do szycia się kwalifikuje, a jak nie chcesz to musisz dobrze zdezynfekować polecam 0,7

Edytowane przez artur125
Opublikowano

Gosiu będzie miała jak w raju :D;) 

LL,Artur sąsiad kiedyś wywalił kamień graniczny i przesunął sobie granicę o metr ale szybko został ustawiony na właściwe tory :D;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v