Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Popieram Gosię :) mam tak samo jak Wy :D sport to zdrowie a "ten" to mój ulubiony 

hahaha  :lol:  też bym tak napisała jakbym miała męża  :lol:  :lol:   :rolleyes:

Opublikowano

Witam.Ale się tu dzieje.Wszyscy żyją czy ktoś spłonął od tego żaru :wub: :D Przyznam się że to też moja ulubiona i jedyna dyscyplina którą uprawiam. :P Mnie tam nie trzeba przekonywać, :D Swoją drogą wymyślili Braveran a nie wymyślili nic typu anty Braveran bo czasami ciężko skupić się na pracy jak się myśli tylko o jednym. B) 

Przyjemnego weekendu wszystkim. :P

Opublikowano

To znajdź taką pracę w której anty Braveran nie będzie potrzebny . Połączysz przyjemne z pożytecznym . :rolleyes:

Opublikowano

najbezpieczniej dla Ciebie było by spisać taką umowę, 

reszta towarzystwa się wczoraj wypaliła i dzisiaj nie mają siły pisać nawet hahaha

przetrenowali się  :P  :lol:

Opublikowano

Artur ale czy chłodne czy gorące to mi tak zawsze jest gorąco, grzeje jak kaloryfer podobno :D  :lol:  a po drugie jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy  :huh:  ^^  powiedz lepiej kiedy po siostrę przyjeżdzasz?  ;)  B)

weris nie ma nic aktualnie w okolicy ;)  jest piwo z bratem jedynie z atrakcji  :lol:  :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v